Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy Intel oldalon csúnyán meg kell nézned, mire képes a vásárolni kívánt chipset és CPU - példának okáért lehet említeni a hardveres virtualizáció-támogatást. AMD-nél ezt egyszerűen megoldották: Athlon tudja, Sempron nem tudja. Intelnél nem tudja a Celeron, a Dual Core és még a C2D-k közül sem mindegyik.
i3/i5/i7 mind külön socket lesz, ha jól rémlik, tehát ha vki bevásárol az egyikbe, onnan aztán nincs mozdulás semerre sem nagy anyagi érvágás nélkül...
-
Morden24
nagyúr
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Intelről AMD-re, mint Morden
Én a váltás miatt már halmozottan hátrányos helyzetű vagyok, mert ha intelen váltanék i7/i5-re, akkor is alaplap+proci+memória cserére kényszerülök. Ha váltok/fejlesztek, akkor már DDR2-re nem tenném, mert akkor meg a legközelebbi alkalommal szívok pont ugyanennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi