Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
Armvirt64 jónak kell legyen rá. Ott az Ophub féle openwrt ami van a te board-odra (odroid, khadas,stb). Én a csomagkezelőt a kínairól lecseréltem a hivatalos 21.02.1-re mert ugye openwrt alatt is van armvirt64 csomagok. Az /etc/opkg/distfeeds.conf fájlban lévőket lecseréltem a openwrt releases/21.02.1/packages/aarch64_cortex-a53/ (s912-hez ez kellett) és minden simán működött. Ajánlom az Ophub féle 5.4.x kernel fw-ket azokkal nem kell u-boot-tal bohóckodni csak dtb fájl kell azt jóccaka.
-
xabolcs
őstag
Az en fejlettsegi szintem jelenleg a mt7621, mt7622 es az amlogic kozott van. Az elobbi azert tetszik mert van benne PPE, mig az SBC-knel nem igazan, az asztali x86 platformon meg vegkepp nincs.
Mivel van egy meson-g12b masinam, remelem, hogy lesz hivatalos OpenWrt tamogatas is ra.
-
26.000 Ft volt a gép és kifogtam egy pofátlanul olcsó Intel I340-T4 kártyát itt az aprón, az 3.000 Ft volt.
A fogyasztásról nem tudok neked mit mondani, nem mérem, de nézd meg a linkelt specet, ott van fogyasztás adat is. Szerintem a videókártyás verzió fogyasztása a mérvadó a 15. oldalon. -
kenand
veterán
Csak azért hoztam fel a tjin clientet, mert kb 1 árban vannak....(na nem az új aktuális thin client, hanem a cégetől levetett, hw apron kapható) és szépen lehet őket több célra újrahasznosítani (akárcsak a levitézlett TV boxokat)
-
xtend
senior tag
Igen, az opnsense is jó cucc! De pl én azt nem igazán ismerem ezért maradtam a jól bevált openwrt-nél
Erre is van minden anyámkínja, VPN-től kezdve qbittorrent, transmission, kutyafüle, stb.
És igen persze egy tv box is simán elég, kiszolgálja a gigabitet meg a torrentet, stb de nekem ugye mint leírtam a titkosított felhő visszafejtése eszi a procit, ezért kellett úgymond bikább cucc....de szerintem ez nem volt annyira drága, egy gamer router simán a duplája de inkább a triplája! -
kenand
veterán
Szuper írás köszi,
Mire nem jó egy félretett TV box, én is próbáltam már házi letöltőnek, ARM-biannal HomeAssistantnak.Másik ami még jó lehet (én most Xpenologynak használom) egy olcsó HP Thin client (610,520, 620,530)
akár az is lehetne router is.. Giga LAN, WIFI, sok USB 3.0 -
Zsír cucc
Mondjuk nekem inkább itthon tárolódik a cucc, és úgy érhető el kintről, így nem kell ilyen bika router
-
CounterBoci
senior tag
Köszi, ez kapóra jött
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest