Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eccerű
csendes tag
válasz
johny dragon #22 üzenetére
Normál X10 igen, de nem az ár volt a fő szempont...
Ha tetszik, a ZTE-t vettem volna meg -- de nem tetszett, az X10 viszont igen!
Úgy vettem telót, ahogyan a nők szoktak, hehe... -
johny dragon
aktív tag
válasz
Oppenheimer #20 üzenetére
Ma még mindenben Qualcomm van, kivéve a Folio 100-at, de hamarosan jönnek a Tegra2-s mobilok.
-
Oppenheimer
nagyúr
Kár, hogy ratyi 1 magos Qualcomm SOC-ot tesznek bele amiről köztudott, hogy nem a legjobb a grafikus teljesítménye. Ha már játéktelefon akkor mehetne bele a mai csúcskonfig szerintem.
-
Ez tuti bukás lesz...
Ha már ennyi hiteles jós így látja itt az oldalon, akkor már biztosan -
Ezt most találtam:
Ha ez nem fake, akkor elég combos is lehet...
-
kexksz
addikt
Valahogy úgy érzem, hogy legalább akkora fail lesz, mint a többi Xperia...
-
Xperia Play? Erről nekem a Durex Play jutott eszembe, ami ugye nem mobil.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
rudymester #2 üzenetére
Nem is tervezik szerintem, az Xperia a cég szórakozásra kigyegyezett szériája. Ebből kiindulva, simán bevállalható az hogy a brand alatt egy "játékra" kihegyezett készülék is helyet kapjon. Sőt, ésszerű lenne.
-
kenguroo
tag
válasz
LEFTHORSE1 #11 üzenetére
Ugyanígy gondolom. Hatalmas bukta lesz, azért a kockaságnak is van egy határa, és a kockáknak is van önérzetük!!
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Davidoff91 #8 üzenetére
Nem fog ellenszenvezni veled senki, már fanok sincsenek. Amugy én forditva gondolom, a SE a Sony gyalázása, az Ericsson mindig megállta a helyét a SE telefonokba. Ez a mobil egy nagy bukta lesz az árazásától függetlenül
-
mrhitoshi
veterán
Kíváncsi leszek az árára.
-
PierNight
aktív tag
válasz
johny dragon #7 üzenetére
angry birds-et továbbra is tapicskolhatod az ujjaiddal a gravitációs szenzoros játékokat is játszhatod továbbra is a telefon döntögetésével..gondolom majd dobnak ki játékokat amiket a kontroller vezérel. logika
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
johny dragon #7 üzenetére
Alapvetően nekem egy nagy gondom van vele így elsőre...mintha hiányoznának róla a joystickok (sokat nézegettem a telefon képét, de lehet hogy elkerülték a figyelmem, hihi
. A másik gondom, ez alapvetően a márkával kapcsolatban, hogy anno mikor divat volt a joystick a navigációs gombok helyett, a Sony Ericsson minden ismerősöm telefonjára azt mondta, hogy ők tették tönkre (beázott, stb) a joystickot, és így megtagadták a szervizelést...Sose volt Sony Ericssonom, de akkor mikor ezek történtek eltökéltem, hogy soha nem is lesz. De, hogy tetőzzem az irántam érzett ellenszenvet elmondom, hogy én az Ericcson meggyalázásának tartom a Sony Ericssont.
-
johny dragon
aktív tag
válasz
Davidoff91 #1 üzenetére
Szerintem az UMD-támogatás hiánya zavaró. Enélkül meg lehet kontrollerrel nyomogatni az érintőképenyőre tervezett Angy Birds-öt, meg a mozgásérzékelős játékokat.
-
baleee89
aktív tag
Na kíváncsi leszek rá! csak ne hogy beleszaladjanak még1 bukóba!
-
Tutu7030
veterán
válasz
rudymester #2 üzenetére
Ezt nagyon helyesen teszik!
-
BiP
nagyúr
válasz
Davidoff91 #1 üzenetére
Belegondoltak, hogy mit műveltek a Walkman és a Cybershot márkanévvel, és úgy döntöttek, hogy legalább a Playstation nevet nem gyalázzák meg.
De amúgy ez egy jó koncepció, egy leendő jó készülék előfutára lehet.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
Davidoff91 #1 üzenetére
Vannak fanok?
-
rudymester
senior tag
Érdekes koncepció. Nem merik megkockáztatni a Playstation nevet valamilyen formában, ez kicsit a bizonytalanságot sugallja számomra.
-
Davidoff91
aktív tag
Ha a szokásos Sony Ericssonos szintet hozza a beharangozott irdatlan magas ár kíséretében, akkor ugyanúgy bukás lesz, mint az x1 és x2...bocs fanok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Várhatóan nem PlayStation Phone néven kerül majd bemutatásra a Sony Ericsson játékra kiélezett csúszkamobilja.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest