- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agrippa22
tag
Pofás egymás mellett a két hír: Készül az LG Optimus G 4.4.2 frissítése... Azt hiszem, a Sola volt az utolsó Sony telefonom...
-
fojuzer
aktív tag
Tisztelette.igaz már Umcsi? Xperia-T-SP-telokra mikor,hol fog lenni.Állitolag már 1 hazai mobill szolgáltato kiadta,ök megkapták! Sajna T-Mobill semmit nem tudi semmiröl.felvilágositást eröl nem akarnak,nem adnak, Aki többet tud hol,hogyan elérhetö az sziveskedjen "KÖZKINCSÉ" tenni4
föolvaso
-
Garada
őstag
válasz l.skywalker #26 üzenetére
-
Starz561
tag
Ideje lenne már Xperia SP meg M re is ki adni Dual simes M -en már van 4.2.2 de a simán nincs nem hiszem hogy olyan sok időbe telne....
Esetleges elírásokért, elnézést. :)
-
fojuzer
aktív tag
Tisztelt Miklosi Gábor!
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Sony Xperia Ügyfélszolgálattal.
Ahogy már korábbi levelünkben jeleztük a Sony Xperia™ T telefonon elérhető legfrissebb szoftververzióról az alábbi honlapon tájékozódhat: http://www.sonymobile.com/gb/software/phones/xperia-t/
A szoftverfrissítést végrehathatja hivatalos programjaink segítségével, mint a PC Companion, Bridge for MAC, melyek letölthetők hivatalos honlapunkról, a www.sonymobile.com oldalról. Amennyiben készülékén újabb frissítés lesz elérhető, telefonja, illetve a PC Companion program jelzi Önnek. Az elérhető legfrissebb szoftver Xperia™ T telefonra jelenleg Google Android 4.1 (Jelly Bean). A frissítéssel kapcsolatos információkért figyelje honlapunkat a www.sonymobile.com oldalon. További információt az alábbi linkre kattintva olvashat. http://www.sonymobile.com/gb/software/phones/xperia-t/
Illetve a Sony Xperia™ SP telefonon az elérhető legfrissebb szoftververzió jelenleg a Google Android 4.1 (Jelly Bean), melyről bővebben az alábbi linkre kattintva olvashat: http://www.sonymobile.com/gb/software/phones/xperia-sp/
Továbbá a kérdésére válaszolva szeretnénk Önt tajékoztatni, hogy a következő telefonok fogják megkapni az Android 4.2 szoftver frissítést (Jelly Bean): Xperia™ Z, Xperia™ ZL, Xperia™ ZR and Xperia™ Tablet Z. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Android 4.1. szoftver nem egyszerre érhető el az összes modellen, az összes országban.
A következő telefonok fogják megkapni az Android 4.3 szoftver frissítést (Jelly Bean): Xperia™ Z, Xperia™ ZL, Xperia™ ZR, Xperia™ Tablet Z, Xperia™ SP and Xperia™ Z Ultra.
A Sony Mobile tervei szerint lehetőség lesz arra, hogy bizonyos telefonok a 4.1 Android rendszerről szoftver frissítést kapjanak egyből a 4.3-as Android rendszerre. Ezzel kapcsolatos további információkért látogasson el honlapunkra: blogs.sonymobile.com/.
Továbbá szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy nem rendelkezünk pontos információkkal arra vonatkozóan, hogy mely Sony Xperia™ telefonok fogják megkapni az Android 4.4 (KitKat) szoftver frissítést. Bővebb információkat szerezhet az alábbi honlapunkról: www.sonymobile.com
föolvaso
-
Meelt
csendes tag
Itt van pár kép
There is not good or bad, but thinking makes it so!
-
Meelt
csendes tag
Sziasztok! Nekem már fent van a 4.2.2. ( Xperia L) és háát eloszlanak a véleményeim. Először is nagyon sok apró hibát kiiktattak. Érzésre egy kicsit gyorsabb a teló, rugalmasabb, gyorsabban vált alkalmazások között. A kinézet nagyon szép, elegáns, nincs amnyira túltervezve mint az iOS7. Sok új opció stb. Jöjjön a feketeleves. A kamera... Hát, tényleg jobb jogy ezt is frissitették, de szerintem nem lett az a hűű de szuper.. A képeken nem operálja annyira jól . Zajszintet. Picit ( mondom picit) be mosódik a kép, de ez CSAK 100 %-os nagyításban. A walkman nagyon menő lett, kapott grafikai újítást is. Viszont amit még észre vettem és furcsállok, nekem van egy PlayerPro zene appom, amikor az equalizerben mindent maxra állítanék, egy pillanatra hallom hogy üvölt, de a telefon egyszerűen letiltja! Tehát lehalkítja magát olyan szintre mint ami a Walkman-ban a max... Gondolom az ifjak füle védelméért jött ez létre, nem tudom.. A lényeg, szerintem megéri frissíteni, gyorsab lett a telo valamennyire. Fontos, hogy csak PC-n A Pc Componationnal lehet frissíteni. Üdv!
There is not good or bad, but thinking makes it so!
-
ted_mosby
senior tag
Ugye ez még ki jön P-re? Mert nem akarom okosba megoldani. Bár lehet jobban járnék
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
adame1996
csendes tag
Az Argentín Sony Mobile szerint lesz 4.3-as frissítés az Xperia L-re, méghozzá november közepén.
http://blog.sonymobil.hu/wp-content/uploads/2013/10/Xperia-L-Android-4.3-640x497.png[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv! Tegnap néztem egy Z-t a sony centerben a westendben, de azon még akadozott a launcher, de nem tudom milyen szoftververzió volt rajta, mert nem lehetett belépni a beállításokba.
Azon inkább szürke volt az értesítési sáv, és eléggé fátyolos volt a kijelző.
Ezekkel az újabb frissítésekkel már nincsenek ilyen gondok? Van itt olyan akinél a legfrissebb szoftver van fent?
Végre egy akadozásmentes telefont szeretnék venni, nagyjából ragaszkodom a Sony-hoz is, de amit tegnap láttam kicsit lelombozott.
-
Orgi
addikt
Én sem szeretnék trollkodni, de Xperia x10 Mini-m 1.6-ról kapott egy 2.1-es frissítést, aztán semmi, majd Xperia U-m kapott 2.3.7-ről egy ICS 4.04-re történő frissítést, ami ráadásul nem sikerült túl jól. Ezek után én minden bizodalmam elveszítettem a Sony-ban, még ha más gyártó is így csinálja akkor is...
-
fojuzer
aktív tag
Hm-Hm a "Fene essen már bele az umcsi szar nyitott Androidba" Más készülékek is vannak,S.Xperia-T(mint9 ara mikor lészen valami újabb frissités! A Sony M,Hu-val levelezgetve közölték akkor frissitenek,bármely telot.mikor ök jónak látják/Lehet mirw soha/ Na ez hozzállás,igy kell keresni a vevök,használok érdekeit.Hm ezért jobb biz a zárt,követelmény rendszer,(Win-IO.) sajna nyitott kövtelményektöl mentes "Android" szarrá lészen! Jöjjenek a jobb OS-Op-rendszerek melyek optimalizálta,eladásra került telokon futnak!Mert az Android frissitések,1-re inkább alegújabb,legdrágábbtelokon,van!Ennyi az frissitésekröl!
föolvaso
-
qamu74
őstag
válasz l.skywalker #29 üzenetére
legyen úgy!
-
l.skywalker
félisten
Az én értelmezésem szerint a Sony 4.1-ről néhány készüléket direkt 4.3-ra dob ki. És mivel az SP május körül jelent meg, 3-4 hónappal a 4.3 előtt, gondolom már nem fognak rá 4.2-t heggeszteni.
a hivatalos Sony értesítés közlemény
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
qamu74
őstag
4,2,2 is jöhetne SP-re,míg ki nem jön a 4,3
-
dokee78
félisten
válasz l.skywalker #26 üzenetére
Ettől függetlenül még 4.2.2-t kaphat.
Amit pepe091 mond abban van valami.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Nem kap.
Ezek a készülékek kapnak 4.3-at:Xperia Z
Xperia ZL
Xperia ZR
Xperia Z Ultra
Xperia SP
Xperia Tablet ZTehát a Z-k és az SP, meg ami addig talán kijön.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
adammov
csendes tag
Nekem 6.1.4 van fenn
-
HawerKing
őstag
te jo eg meg csak 4.2.2 akkor mikor lessz itt 4.3 vagy 4.4 very lassu a sony
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
cinemazealot
addikt
Vajon Xperia acro S-sel számíthatok ilyen jellegű előrelépésre?
-
tojaaji
aktív tag
válasz l.skywalker #15 üzenetére
Igen azt olvastam, de az L-ről nem láttam ilyen cikket.
-
Márkosz
tag
Azért az durva, hogy a tavalyi csucsmodelje a HTC-nek (HTC One X) hamarabb megkapta a 4.2.2-töt, mint az idei Sony csucsmodell a (Sony Xperia Z)!
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
Rigel77
tag
Kicsit elkésett a hír, kb nyár elején jött a 4.2.2 Z-re. Azóta már kapott is frissítést ami nem növelte az Android számozását, de sok mindent változtatott a motorháztető alatt.
Ps3 Ps4 id: Wiri80. Samsung S10+
-
Narxis
nagyúr
Mázlisták! Ma már a gyártói frissítés ritka mint a fehér holló pedig tök jól esik az embernek amikor frissítheti a készüléket főleg mikor ilyen szép hosszú changelog van. Szinte mintha új készüléket kapnánk!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
oliwire
őstag
Örvendetes lenne, ha egy tökéletes 4.1 is lenne a P-re! Nem is várnék többet, nem érdekelne, hogy 4.2, 4.3, 4.4.
-
Mr.Silkó
veterán
A Z-re már egy hónapja megérkezett...
-
tojaaji
aktív tag
Remélem a középkategória is megkapja. L, SP.
-
Shock13
csendes tag
Hétvégén tablet Z-re is kijött, elég pöpec (bár azért kreténség hogy a "tabletes" gomb elrendezését átváltották mobilosra, avagy állapotsor mostmár fent, és középen lent a három gomb)
[ Szerkesztve ]
-
jagelo
aktív tag
Ez lesz a következő telefonom az tuti
-
puszta123
tag
Komolyan? A Z-nél is vannak kezdőképernyő megakadások? Ilyen árkategóriában elvárható lenne a mindenkori smooth üzem.
Gondolom az én Xperia P-mre ez már nem fog jönni.
[ Szerkesztve ]
Citromosh teafilter. Az ultimate.
-
őstag
ideje volt..
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen mosógépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Proxmox VE
- Mobil flották
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Akciókamerák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honda topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával