Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Szeretnék új routert, imádom a Xiaomi cuccait (Mi3 a telefonom, van Xiaomi powerbank, Xiaomi Yi akciókamera és MiBand is
) szóval megörültem, amikor megláttam ezt a bejegyzést. Már rendelném is, viszont nekem attól tartok kevés a 2 darab 100-as LAN port. Sebességre és mennyiségre is. Az asztali gépem lanon csatlakozik, a lézernyomtatóm is + jön hamarosan egy NAS, az is, ezen felül még hetente hoznak hozzám gépeket javítani és azokat is lanon kötöm netre általában, tehát a 4 csatlakozó (de legalább 3) a minimum. Plusz ha megjön a NAS, akkor attól tartok a 100 megabit miatt szívnám a fogam erőteljesen. A jelenlegi routeremmel nem lenne baj (Asus RT-N56U), csak nem tud AC-t és a jelerőssége is gyenge nekem, az alsó szinten már nincs net egyáltalán.Aztán láttam, hogy linkeltétek a HDD-s Xiaomi nagytestvért, fel is csillant a szemem. Ott már gigabites a LAN, 4 csatlakozó is van és a HDD miatt talán még a NAS-t is kiváltaná. Tudja valaki, hogy létezik-e hozzá angol FW? Van innen valakinek esetleg? Hol találók róla bővebb infót? Úgy érzem nekem az sokkal jobb választás lenne, de ha nincs hivatalos angol firmware, akkor nem ugrok bele, túl drága lenne ahhoz, hogy csak a pálcikákat nézegessem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) szóval megörültem, amikor megláttam ezt a bejegyzést. Már rendelném is, viszont nekem attól tartok kevés a 2 darab 100-as LAN port. Sebességre és mennyiségre is. Az asztali gépem lanon csatlakozik, a lézernyomtatóm is + jön hamarosan egy NAS, az is, ezen felül még hetente hoznak hozzám gépeket javítani és azokat is lanon kötöm netre általában, tehát a 4 csatlakozó (de legalább 3) a minimum. Plusz ha megjön a NAS, akkor attól tartok a 100 megabit miatt szívnám a fogam erőteljesen. A jelenlegi routeremmel nem lenne baj (Asus RT-N56U), csak nem tud AC-t és a jelerőssége is gyenge nekem, az alsó szinten már nincs net egyáltalán.