- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
shifty! #15544 üzenetére
Örülök hogy jó lett, igen a kernel beállitásra gondoltam. Viszont van egy jó hírem, közben váltottam 8.1.0-ra(Los15.1) és eddig teljesen tökéletesen működik(tegnap éjszaka) Szóval üzenem a bug halmazt kiálltóknak, hogy qurvára mellé nyúltak, ez a rom tényleg jó.
Neked még nem tudom ajánlani mert nem tudom custom kernellel hogy viselkedne, de még Magiskot sem raktam fel, mert nincs mentésem és részletekbe menően van beállitva több órás munkával. Viszont köszönöm makoj20 fórumtársnak hogy egyből linkelte, és egyben mondom neki hogy programozható a hw gombok is.
az infra&gps idő hiányában még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest