- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarZ3r0
tag
neztem a korabban linkelt cikkek, most terveztem valtani a 10k-s a 16k-sra, jol latom, hogy a 16.000 mAh-s ne m tamogatja a quick charge 2-ot?
-
StarZ3r0
tag
válasz molnarpeter #2552 üzenetére
koszi, a valaszt, gondoltam, nem, termeszetesen a telefont is, a 10k-snal pont ez a jo, hogy tenyleg nagyon gyorsan feltolti a telefont, ami jol jon, ha nem itthon vagyok, de meg indulas elott 10-15 perccel is erdemes radugni
akkor milyen alternativak vannak?
a 20k-s mar gondolom draga, esetleg masik markaban alternativa? ami hozza legalabb ezt a minoseget -
Griff55
senior tag
Immáron én is tulaja vagyok egy ilyen 10000-es power banknak+ hozzá illő kék szilikon tok 17 dodó volt az ali-n amikor még volt a vásár. Simán megérte, viszont a kiszállítás nagyon hosszadalmas volt.
(a csomag külsején leírás a tartalomra vonatkozóan: 2db piros nyári gyermek dress )PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
szpali
addikt
válasz Criminal017 #2548 üzenetére
van már ánbokszing blogposzt is
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
válasz Criminal017 #2556 üzenetére
Ez gyors volt, szét is kapták
http://www.xiaomitoday.com/xiaomi-mi-power-bank-2-20000mah-photo-review/iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
PLM05ZM néven keresd
http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-20000mAh-Polymer-Power-Bank-2-Dual-USB-Output-with-Quick-Charger-3_0-p-1114740.htmliPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
wrcsti
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HTC 10-en ami USb C vel van szerelve és Quick Charge 3.0 rendszerű , akkor Xiaomi Power Bank Pro az megfelelő lesz hozzá ?
-
Magnat
veterán
Szia,
a type c annyit takar csak, h type c kábellel tudod a bankot is tölteni... szóval ha csak egy kábelt akarsz magaddal vinni olyan helyre ahol a bankot is tölteni akarod meg a telefont is, akkor előny, ha mind a kettőn c-s aljzat van, egyébként semmi jelentősége. A QC tekintetében pedig az a kérdés, h szükséged van-e rá ... én egyébként az egész gyorstöltés dolgot kicsit túlhypeolt dolognak érzem, persze biztos van az az élethelyzet amikor jól jön, nekem még mindig elegendő volt az a sebesség, amivel egy sima 2A-s töltő tölt... és valszeg az eszközeim akkujai is hálásak nekem ezért
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
bajnokpityu
félisten
egy ip kamerához szeretném használni. Van már egy tizendolláros power bankom, de azzal az a gond, hogy kb 2 percenként pillanatra leveszi a tápot a kimenetről, majd visszakapcsolja. és ilyenkor szegény kamera újrabootol. másfél perc alatt
Amikor erről töltötök, 1 pillanatra se kapcsolja le a kimenetét? teló gondolom pittyegne, mintha kihúznád-betennéd a töltőre.
eladó topping dac
-
szpali
addikt
válasz bajnokpityu #2567 üzenetére
LED lámpát használok a 20Ah-s változatról. Napokat képes menni róla bárminemű vibrálás vagy villogás nélkül
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Tocso76
tag
Sziasztok. Spemall-tól rendeltem egy 16000 mAh-ás power bankot. 2 led világított rajta ezért feltöltöttem, ez rendben ment is. Viszont a telót nem tölti sajna. Ha töltőre rakom a bankot és arra a telót, akkor tölt. Csak gondolom nem erre hivatott.
Ami nem tetszett már az elején, hogy nem kaptam eredeti dobozt, így matricát sem. Amúgy eredetinek tűnik. Ja meg 40 napra jött meg. PayPal-al fizettem, szerintem csinálok egy refund-ot. Szerintetek ez kuka? -
félisten
válasz Tocso76 #2575 üzenetére
Innen nem tudom megmondani, sok ilyet láttam már, de a kép nem mond sokat. Lehet h simán csak elektronika hibás. Megpróbálnék (nekem van, de nem biztos h mindenkinek van) ráakasztani műterhet. 2A-t. Arra el kell indulnia. Ezzel mérek kapacitást is, csak van közbe ami mér is.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
szpali
addikt
válasz bajnokpityu #2579 üzenetére
pl. a PLM01ZM és PLM02ZM
-
bwoay
nagyúr
válasz bajnokpityu #2582 üzenetére
konkrétan kikapcsol, mintha végzett volna a töltéssel. de ugye az alacsony áramerősségű töltéshez át kell kapcsolni másik üzemmódba, mint az már említették, és akkor gondolom alacsony küszöbérték szerint működik, vagy nagyobb érzékenységgel detektálja a töltött eszköz áramfelvételét.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
saril
senior tag
nekem úton van már egy ideje az új PLM05ZM, hasonló okok miatt vásároltam meg mivel van egy gear fit 2-őm meg előtte volt egy mi band 2-őm és a töltés nem volt kivitelezhető könnyen csak ha raktam a pb-re még valami valós vagy mű terhelést, ezzel már megoldott lesz és ha feltölti szépen ki is kapcsol,
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
TeeJay
félisten
nekem az első 10000-es bank lassan 1éves lesz azóta szerintem 20-30x lehetett töltve
a másik meg 3hónappal később jött az 20x kb.rendeltem 1/2A-es USB terhelést aztán ha megjön lemérem USB mérővel hogy teljesít ennyi használat után
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
saril
senior tag
ez gagyi (nagyon melegszik) ilyet kár volt rendelned, én is beleestem ebbe a csapdába, következőnek rendelj ilyet nekem is van, bevált, és szabályozható, korrekt!
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
TeeJay
félisten
célnak megfelel nem?
1A módban elbírja a NYÁK akkor nekem már jó
néztem azt is amit te linkeltél de ott meg sokan panaszkodtak hogy a szabályzó gagyi rajta így sosem lehet pontosan belőni 1 vagy 2A terhelésre meg ugye 6órán át tekerné a ventilátort mire lemerül egy 10000-es bankde következőleg rendelek olyat is
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Imy
veterán
válasz Kolondrum #2592 üzenetére
Akkor meg meg kell kicsit emelni az ellenállást, hogy ne a NYÁK-ot melegítse, vagy kicserélni valami nprmális 5R/5W-os kerámia eééenállásra, és azokat megemelni.
Vagy ott van az a nagy felület, kell rá hűtőbordát rakni. Nincs ilyenem, így nem tudom, hogy mit tud...Amúgy ha ennyire használhatatlan, akkor meg meg kell venni a másikat, vagy venni 2db ellenálást, és egy kábelra ráforrasztani. Az meg van 80Ft-ból, ha van valakinek kábele. [link]
(#2593) saril
Válasz feljebb.... -
atees
őstag
Sziasztok! Már régen vettem 10000es bankot, de lassan kellene mégegy, még mindig banggood a nyerő? Melyik most a bestbuy, 20000es megéri?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
arkone
aktív tag
válasz Criminal017 #2598 üzenetére
Már megrendeltem xiaomishop.hu-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest