- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANTICK
csendes tag
Nézegettem Banggodon xiaomi power bankot és szomorúan tapasztalom, hogy a kupon kódok "beetetősek" esetemben, mivel nem tudom ellőni őket vásárláshoz :/
Koráábban láttam, hogy kollégák itt osztogattak kódokat, azok honnan származtak és miért működtek?
-
törölt tag
Köszi. Végül is nem vettem meg a 10000-est a tanácsodra. Huszas lesz.
A telefon merülését a fene sem érti Nem tartja ébren semmi. 20-50 napi hívás indítás, 0-24 fácse, mobilnet. Délután egyre 20% alatt van Pedig qrvára nem indokolt.Igaz a s5 sem bírta jobban. Bocs, h csak most köszöntem meg, de csak most értem ide. -
t72killer
titán
Ha a banggood-os terméklapon van kód, akkor az működik is, egyéb nem fog, uis a fórumokon lehet a lejárt augusztusi kód van.
#2353: +1, jó cucc a 20-as. A teló merül ha használják, esetleg a szemetet le lehet tiltani package disabler pro-ban/app managerben.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz t72killer #2356 üzenetére
Apropó 20as xiaomi: valamelyik az eredetiségről szóló oldalon olvastam, hogy az eredeti xiaomi banknak nem illene melegedni töltéskor, nektek is melegszik? Épp egy samu s7edge töltővel tolom, 17W-ot kajál a kicsike folyamatosan (9V/1.7A) és fél órányi töltés után elég meleg a microUSB környéke.
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 10.000-es bankot. Az normalis,ha megnyomom a töltöttseg jelzö gombot,kijelzi hogy most pl.3 csikig van,de miutan elalszik a 3 led,elkezd villogni a 3 led kb.2 mp-es sürüseggel es ezt csinalja egy jo ideig? Az elöbb pl. radugtam a telefont es akkor is csinalta.
-
ANTICK
csendes tag
válasz t72killer #2356 üzenetére
Ok, annyi kiegészítés akkor szűkséges, hogy azért beetetősek a kuponkódok, mert csak EU/USA raktárban levő cuccokra érvényesek, viszont EU-ban nem tartanak xiaomi power bankot...
A korábban adtak ki olyan kódokat, amik kínai raktárakra is vonatkoztak? Hol kéne új kódokat "monitorozni"?
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Ja, én a kínaiból rendeltem, itt volt <3hét alatt. Simán a termékoldalat nézd.
Amúgy miért nem a 20-asat veszed? Épp olcsóbb a 16-osnál Ma van rajta napi akció, 27$.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Szerintem ennél a 27$-os akciós árnál nemigen kapod olcsóbban, ez 10% mínusz az alapárhoz (31$) képest. 10$-t erre kb kizárt, h adnak, az a beszerzési ár alatt lenne.
Más: ma töltöttem fel először a 20Ah-s kicsikét, reggel 9.45-kor raktam a samu gyorstöltőre, a töltési idő nagyrésze alatt 16.5-17W volt a konnektornál mért teljesítményfelvétel, ami azt jelzi, hogy a max 15W-os teljesítményét adhatta le a töltő. Úgy 75%/5óra töltésidő környékén kezdte csökkenteni a töltőáramot, először 9W, majd 5, mostmár 3W alatt tölt úgy, h az utolsó pötty villog.
Szumma szummárum biztosan megvan a speckó szerinti 72Wh, de ha megjön az USB-s mérőm, precízebben ki fogom mérni (igaz, az tovább tart majd, mert az a mérő nem jó 9V-ra, és az 5V-os gopro töltőmet kell majd használni.)
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz t72killer #2363 üzenetére
szerintem itt elég jól ki van tesztelve
[link]ahogy néztem kettő darab 10000-es picivel többet ad mint egy darab 20ezres
ráadásul ha akció van olcsóbb is a 10000-es példány mert 3600-3800körül ki lehet fogni míg ez 8000felett van
én maradok továbbra is a 2x10Ah változatnál
2x feltölti ez is az LG G4-et nullárólMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
saril
senior tag
Nekem is megjött a 20Ah ami 5 volton 12.7Ah amúgy power bankom, a blitzwolf töltő fejet szépen felmelegíti töltés közben, gondolom a gyors töltés miatt, kíváncsi vagyok hányszor bírja feltölteni a note4-et elvileg 3.5x de a gyakorlat mindig mást mutat
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Potenza
csendes tag
Sziasztok ma megvettem az első power bankomat 10000mha PLM01Zm típust nem volt még soha ilyen kütyüm. Az lenne a kérdésem van jelentősége a ledeknek mármint hiába nyomogatom nem veszem észre hogy be vagy kikapcsolnám az oké jelzi a töltöttséget de a ledek akkor is világítanak ha épp nem használom az magától elalszik vagy ki kel kapcsolni .Elnézést ha buta kérdéseket ettem fel de leírást nemigen találtam hozzá
Köszönöm a válaszokat. -
t72killer
titán
válasz Potenza #2368 üzenetére
Nálam (20Ah csaomi) akkor lépnek akcióba, amikor megnyomom a gombját, töltöm vagy róla töltök valamit. Akkor jó xiaomiként némán maradnak, amikor a "farkát a szájába dugom" (=nem tölti saját magát, mint a hamisított példányok)
-
t72killer
titán
válasz Potenza #2372 üzenetére
Azt ki tudod deríteni, van a dobozán egy lekaparós 20jegyű kód, ill egy egész sor ismertetőjegy, ami alapján ki lehet szúrni a hamisított xiaomi bankokat.
Persze az alacsony töltőáram/speckónál alacsonyabb kapacitás is elárulhatja.
-
t72killer
titán
-
Zizmand
aktív tag
Sziasztok!
Power bankot szeretnék venni, iphone 5s-hez, de valószínűleg a közeljövőben váltanék S6-ra.
Na szóval power bankot keresnék, ami a legjobban megérné, nem kell 20.000 mha. Elég, ha 2-3x feltöltené a telefont és nem szeretnék hatalmas összeget ki adni érte.
Mit ajánlanátok?
Előre is köszi. -
-
belaur
tag
Sziasztok!
Én is beszereztem Xiaomi 10000-es power bankot. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen időközönként töltsem illetve merítsem le, ha nem használom napi szinten? Illetve milyen módon lehet a lehető legtovább megőrizni az akku kapacitását?
Köszönöm.
-
slycugel2000
tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha már ilyen kérdésre válaszoltatok.
Minél kisebb méretű (farmerzsebben elférő), de legalább 3000 mAh-ás és jó minőségű power bank-et keresek.
Túl sok a lehetőség, és ha külföldi review-kat olvasgatok, általában a legjobbak nem kaphatók Magyarországon.
Mit tudnátok ajánlani, ami magyar boltban is elérhető?
Köszi előre is!
-
dugynok
senior tag
válasz slycugel2000 #2381 üzenetére
Külföldi rendelés miért nem? Banggoodon Blitzwolf 3350mAh-s 3400-ért van és az pici.
-
szpali
addikt
válasz dugynok #2382 üzenetére
Olyanom van, de nem ajánlom.
1 teli töltést nem tud kiizzadni magából a Nexus5-el(#2381) slycugel2000
Farmerzsebbe ezt ajánlom:
www.banggood.com/Original-Xiaomi-10000mAh-Bothway-QC2_0-Quick-Charge-Power-bank-Pro-PLM01ZM-p-1039932.html[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
válasz dugynok #2384 üzenetére
jajj bocsi, a 3000 felett átsiklottam, bár a 10000 megfelel a "legalább 3000mAh" kritériumnak
Feleségem ilyen 5000mAh-t használiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
slycugel2000
tag
válasz dugynok #2382 üzenetére
Köszi.
Az a helyzet, hogy nem akartam semmi macerát, pl:
- nincs PayPal-om és nem tudom, hogy a normál hitelkártyámmal mennyire biztonságos
- nem tudom, hogy a webes árra jön-e még áfa, vám, száll. költség, bármi egyéb
- garanciális szempontból egyszerűbb visszavinni egy megbízható magyar boltba (aqua, edigital, stb.), mint elkezdeni vacakolni a becsomagolással, postai feladással (plusz költség), aztán ki tudja lesz-e belőle valamiEgyébként nem ismerem ezt a Banggood-ot, de ha tudtok valamit mondani a fenti problémákra, akkor szívesen megfontolom
-
Imy
veterán
De életmentőnek bőven elég.
Vagy a Xiaomi 5000mAh Power bankja, de ez nagyobb, de lapos. Telefonnal összefogva nem nagy. -
szpali
addikt
válasz slycugel2000 #2387 üzenetére
- PayPal-t készíteni kettőkötőjelháromperc, annak megadod a kártya adatokat és már vásárolhatsz is
- Ezeknél a kis tételeknél nekem nem fordult még elő ÁFA, VÁM. (telefonnál már igen, de az is csak 3ból 1)
- én személy szerint ilyen pár1000 Ft-os tételeknél nem szarakodnék gariztatással. Nyerek annyit a külföldi rendeléssel, hogy ha gond van (rendeltem már 8at, sose volt) veszek egy újat.
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
slycugel2000
tag
Köszi, de én tényleg kicsire gondoltam, olyasmire, mint pl. ez:
https://www.anker.com/products/A1104011vagy ez:
http://www.pcadvisor.co.uk/review/power-banks/aukey-5000mah-external-battery-charger-review-3629046/Tehát, hogy könnyen elférjen a bal első nadrágzsebben (a kulcsok és a rágó mellett), ha pl. estére/éjszakára kimozdulok otthonról és intenzíven akarom a telefont használni.
A Xiaomi-k (5000 mAh + 10000 mAh), amiket ajánlottatok, azok tényleg elférnek a hátsó farmerzsebben, de akkor nem igazán lehet benne kényelmesen leülni (vagy nagyon óvatosan
Nekem most egy ilyenem van, de azt hiszem tönkrement:
https://www.aqua.hu/sandberg-420-06-powerbar-powerbank-hordozhato-tolto-2200mah-fekete-299319.htmlIlyen kompaktságra gondoltam (persze lehet más formájú is) és elég, ha egyszer fel tudja tölteni legalább 80-100%-ra a Nexus 5-ömet, tehát nem kell nagy kapacitás, arra van nekem egy 20000 mAh-ás Yoobao M20-asom, ami jó egy hosszabb utazáshoz.
Azt hiszem ilyesmi forma nincs a Xiaomi-nak, ugye?
-
szpali
addikt
válasz slycugel2000 #2390 üzenetére
Az általad linkeltből kíváncsi vagyok, mennyi áram is jön ki ténylegesen
Ilyet írtam, hogy van, de csepp, csak SOS-ben jó. Nem tolja tele a N5-öst
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz slycugel2000 #2392 üzenetére
Jó minőség.
Banggood korrekt cég, nyugodtan fizethetsz.
Amúgy dobtam privátot.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Mikemend
senior tag
válasz Silent77 #2393 üzenetére
Egyetértek, korrekt cég, viszont rendeltem szeptember 9-én egy 10000-est, de máig nem jött meg. Elvileg 2 hét alatt ide szokott érni, most meg már egy hónap eltelt. Oké, 25 munkanapot írnak max, de félő, hogy valahol útközben lenyúlták. Trackinget nem kértem, mert egyszer már megjártam vele: Kínán kívül semmit nem ért.
Szóval ideje lenne írnom nekik? -
HREH
senior tag
Sziasztok!
Ezzel a powerbankkal lehet tölteni USB Type-C csatis telefonokat?"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
félisten
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest