- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz monroe8609 #2900 üzenetére
remélem azt nem kell mondjam, hogy csak paypal-en keresztül fizess, és ahol ez nem lehetséges, ott háromszor gondold meg hogy onnan akarsz-e vásárolni
egyetlen kivétel talán az aliexpress.
-
bwoay
nagyúr
-
lorcsi
veterán
-
bwoay
nagyúr
válasz monroe8609 #2906 üzenetére
de ne csábulj el valami Yoobao iránt, ragaszkodja a Xiaomihoz, bármit is veszel.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
lumesz
tag
Sziasztok! Vettem egy xiaomi mi power bank2 vésztöltőt. Kérdésem volna,hogy milyen töltővel tölthetem hálózaton? Huawei quick charge töltővel lehet tölteni?
-
bwoay
nagyúr
a Banggood 11-ik születésnapja alkalmából bitang akciók vannak az oldalon valamivel több, mint fél napig,
és néhány power bank is érintett.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Kolondrum #2916 üzenetére
egészen képtelenek ezek az árak. egy 3000 mAh körüli 18650-es li-ion cella áráért lehet komplett QC-s 10'000-es li-polimer powerbanket venni. elképesztő. én a 20'000-est fogom behúzni végre - nem mintha eddig nem lett volna jó áron.
[ Szerkesztve ]
-
-
TeeJay
félisten
3cellás 10Ah-s bank forgalmazása már megszűnik?
helyette a vékonyka lapos 10Ah vásárolható már csak?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bwoay
nagyúr
a ketto kozotti arkulonbseg folyamatosan csokkent, de ezt lattad te is. vegul kb azonos arban mentek, mikozben az uj valamivel nagyobb kapacitassal birt, meg ugye a QC, a micro current es a kedvezobb meretek. ettol fuggetlenul nekem most is tetszik a kis duci
-
TeeJay
félisten
válasz Kolondrum #2931 üzenetére
kettő van nekem a 3 cellásból és mindkettőben van Xiaomi LED lámpám is...
elég stabilan áll viszont az új ami sokkal vékonyabb lehet eldőlne ha bárhova leteszem mert elrántja a LED lámpa
nemde?nyílván ha már csak a V2 marad azt rendelek legközelebb csak aki lámpával használja annak kicsit fura lesz
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bwoay
nagyúr
nem flexibilis annak a lámpának a szára? a lapos power banket el kell fektetni! és akkor stabilabb lesz, mint bármi viszont ahogy elnéztem, még simán kapható a 3 cellás! csak éppen akciósan kerül annyiba, mint az új.
Kolondrum:
talán a 4 cellás[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
én így használom és szerintem a vékony 10Ah powerbank eldől a lámpa fejének súlyától
pláne hogy van sima lámpám is meg az amin 5 fokozatban állítható, annak 1,5x nagyobb a fejesebaj nyílván legközelebb már én is a vékonyat rendelem mert hidegen hagy a QC
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bwoay
nagyúr
értelek, csak gyanítom, hogy az ilyen jellegű használat viszonylag keveset nyomott a latban az utód tervezésénél, szemben a mobilitásnál tagadhatatlan előnyt jelentő zsebbarát lapos kivitellel
saril:
szerintem annál még több is, olyan 13700 környéke lehet. vagy mért adat?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
attiati
veterán
Ezek között mi a különbség?
1. Xiaomi Power Bank 20000mAh
2. Xiaomi Power Bank 2 20000mAhQC alatt QC3-at kell itt érteni?
Az 1-es verzió csak egyik irányba QC?jobbak ezek, mint 18 USD-ért egy BlitzWolf® BW-P5 15600mAh?
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz attiati #2938 üzenetére
A korábbi verzióban tudtommal 18650-es Li-Ion cellák vannak, az újabb változatban pedig 2 db Li-polimer pakk. Utóbbi tudja a micro current töltést is a kis áramfelvételű termékekhez (aktivitásmérők, BT headsetek).
Az a BlitzWolf power bank, amihez szerencsém volt, nem indította el a töltést automatikusan hanem gombnyomásra indult, amit én kevésbé tartok praktikus megoldásnak.
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
Megjelent a Xiaomi Power Bank 2C, hamarosan frissítem vele a cikket.
-
bwoay
nagyúr
válasz Criminal017 #2941 üzenetére
hát én akárhogy is nézem, nem találom a különbséget a korábbi modellhez képest.
-
attiati
veterán
válasz Criminal017 #2941 üzenetére
20 usd induló árnak? Az komoly lenne.
Most beleolvastam a témába jobban:
Jól értem, hogy ezeknek a power bank-eknek a teljesítményét át kell számolni 5V-ra és ott jóval kisebb a mAh kapacitás? Ha QC3-al töltöd, akkor ott jóval 5V felett van a töltési feszültség. Így még kisebb a kapacitás? Vagy ez nem befolyásol semmit, csak egy átszámolgatás?
konkrétan ezt nem értem: Blitzwolf BW-P5 eredmények:
kibocsátási érték
5V-on: 9387 mAh
QC3-al (ami kb 7V-nak felel meg): 6844 mAHezzel kb 2x lehet feltölteni egy 3500mAh körüli telefont?
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz attiati #2945 üzenetére
szerintem a gyorstöltésnek pont akkor van értelme, amikor nincs lehetőség powerbanket használni, hiszen addig az ember konnektorhoz van kötve. amikor powerbankről töltünk, akkor nem mindegy, hogy mennyi idő alatt tölt fel? hiszen nem kell lecövekelni sehol, a telefon meg használható közben. az már csak hab a tortán, hogy normál töltés mellett sokkal jobban kihasználható az akksi kapacitása. az a nem mindegy, hogy maga a powerbank mennyi idő alatt tölthető fel, de 10-12 óra alatt 2A-rel egy 20'000 mAh-s darab is fullra tölthető, szóval ez a gyorstöltés dolog számomra korántsem bír akkora jelentőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- Bestbuy játékok
- Tippmix
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs