Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tejberizs76
tag
A wifiről meg annyit, hogy van kismillió alkalmazás a Playboy áaruhazban, ahol szépen meg lehet nézni,hogy melyik csatorna terhelt. Panel dzsungelben lakók,ahol minden háztartásban van egy router. Így is találtam 2,4Ghz olyan csatornát ami nem volt terhelt. Szerencsére minden eszközöm kezeli az 5Ghz-et, ott meg aztán hasít minden, mivel kevésbé terhelt. Ventilátoros problémával nem találkoztam csak a HDD pörgetéssel,ami azért elég necces. Lehet kipróbálom a Tomatot és meglátjuk. Kicsit csalódtam én is benne, igaz 2 hete van meg a router, amúgy meg a xiaomi okos otthon és más cuccaimmal nagyon szépen együtt muzsikál.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Formula-1 humoros
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Hifiman Deva Pro (Stealth)
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest