- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
válasz
mrx1212 #2566 üzenetére
Mint Mi 10 Lite tulaj beszélek, nem rezonál a hangszóró. Az üzemidő nálam max 2 nap, de adatforgalom/wifi folyamatosan be van kapcsolva. Naponta töltöm, jellemzen 60-65%-ra töltök rá délután, egy sima 2A-es töltővel. Kamera minősége nekem megfelel, sokkal jobb, mint a note 5 pro volt, amiről váltottam, de nyilván van ennél jobb kamera is, ez még mindig a középkategória! Végül letettem az ívelt kijelzőről és a magasabb árról, ezért lett mi 10 lite, nem mellékesen könnyebb is. (na meg nem akartam 100e-nél többet költeni egy telefonra, nem bántam meg)
-
válasz
mrx1212 #2566 üzenetére
A mi note 10 lite üzemidőben(sot) erősebb a nagyobb akksi és az 5 g hiánya miatt, kamera téren is lehet előnye , de ezt nehéz megítélni , úgy hogy csak az egyik telefont ismeri az ember. A beszélgetés minőségével nincs gond.
Ami a mi 10lite mellett szól , az a sík kijelzõ és a kb 15%-al erősebb soc .
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest