- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbenjami
kezdő
szerintem ez irrelevans. az MI A1-et azert hoztam fel, mert egy eve, egy hasonlo kategoriaju es aru eszkozbe belefert az USB-C. iden mar nem.
nekem az nem erv, hogy ez egy lite verzio, az meg nem. itt nem egy oriasi teljesitmeny beli kulonbsegrol beszelunk, ami megmutatkozik felarban, hanem egy kis tweakrol, ami standard kene legyen 2018-ban. kb. ugyanaz, amikor egy dragabb etteremben nem lehet bankkartyaval fizetni, mert technikailag nem megvalosithato vagy penzugyileg nem eri meg.
-
rbenjami
kezdő
nem azt mondom, hogy feltetlenul jobb, megcsak nem is feltetlenul gyorsabb.
szamomra ez egy apro, de megis a mindennapi eletben hatalmas kenyelmi "feature". nem az a bajom, hogy a microt nem tudom bedugni, viszont mindenkepp bosszantobb hasznalni minden egyes nap, eveken keresztul. ha van egy jobb megoldas, ami relative olcson megvalosithato 1,5-2 eve minden nagyobb gyarto reszerol, es nem csak a premium kategoriaban, akkor azt fogom preferalni. valahol olvastam, hogy ez meg mindig koltseghatekonysagi kerdes, de ez ellentmond annak, hogy pl. az 1 eves MI A1-be (ami hasonlo aron indult, mint az MI A2 lite) mar siman belefert egy USB C - akkor az ujabb keszulekekbe miert nem?
es a notch vagy a 3,5mm jack kerdes kapcsan lathato, hogy alapvetoen a gyartok diktaljak a trendeket. ha nagyon szeretnenek minden telefonba USB C-t rakni, akkor ez lenne a standard.
a gyartoi hozzaallas zavar. hogy nem kepesek konzisztensen kezelni ezt a kerdest.
-
rbenjami
kezdő
nincs NFC es USB-C. elobbi a 2014-es Huaweiemben is volt (mar vadiujan is egy hasznalhatatlan ocskasag volt, 40K-ert), utobbi az MI A1-be valamiert belefert. a sima MI A2-ben mar USB-C van, de meg mindig NFC nelkul, plusz kisporoltak a 3,5mm jacket. vegul, a Pocophone F1-ben szinten nem lesz NFC.
a notch mindenki massal ellentetben teljesen hidegen hagy, de 2018-ban miert nem tud a Xiaomi csak 1 olyan telefont legyartani, amibol nem sporoljak ki az NFC-t, az USB C-t es a 3,5mm jacket sem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest