- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
holnap vajon lesz új EU-s build ?
-
Matyi222
senior tag
válasz juve600 #9051 üzenetére
Te hetente hányszor cserélsz romot? Nem cink, komolyan érdekel ennek mi az oka?
Mindig találsz valamit ami zavar, vagy keresed az "igazit"?Én fél évig használtam a global-t, mire rávitt a lélek, hogy kipróbáljam az EU DEV-et.
Nincs kedvem belaknidnl91
Engem is egyedül az értesítések zavarnak, hogy megnézek egy emailt és eltűnnek a számok, hogy van még mondjuk 3 olvasatlan.
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
-
randras_83
addikt
Mi 8 Pro-ra kijött a 10.2.2.0-es global stabil-mint a beton
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
randras_83
addikt
Amúgy csak egy kérdés, mindenkinek megy a dark mode messengerben?
https://www.flickr.com/randras83/
-
enginev3.0
félisten
válasz randras_83 #9059 üzenetére
Nem
De beléptem barátnőm nevével, aktiváltam (mert neki megy)
Átléptem az enyembe és fekete maradtA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hroberto
veterán
Nekem sem megy, pedig próbálkoztam.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Cabrio
aktív tag
Spigen tok 1995Ft NONAP50 kuponkóddal
-
hroberto
veterán
válasz enginev3.0 #9062 üzenetére
Vágom, de a barátnőm telefonján sem sikerült aktiválni, úgyhogy nem kísérletezem tovább.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Norbi.
őstag
-
Fornetti
csendes tag
Sziasztok!
Asszonykámnak néztük ki a Mi 8-at, de bennem felmerült pár kérdés, amit szeretnék tisztázni mielőtt megvesszük:
- hol lehet beszerezni arany színűben, normális garival itthon a Global verziót? Pesti boltok preferálva.
- elégedett lesz-e a gyári op rendszerrel, ha nem szeretnénk Rom-olgatni?
- 4K 60 fps videó felvevés várható valamikor?
- Van-e bármi olyan bug, ami elrettentheti az egyszeri mezei usert (pl akku merülés)?Köszi előre is a válaszokat!
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Kicsit off, de érdemes lehet lecserélni p20 pro-ra az mi 8-at? Van otthon egy és nem tudom melyik maradjon.
-
juve600
nagyúr
kint az új EU-s build is
-
juve600
nagyúr
válasz enginev3.0 #9075 üzenetére
?
-
Pocak89
senior tag
Az új EU dev-ben már van lehetőség, hogy arcfelismerésnél a zárképernyőn maradjon. Miután felismer képernyő felhúzással lehet átjutni a zárképernyőn.
[ Szerkesztve ]
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
1Konrad
tag
válasz FrankMonzano #9073 üzenetére
Ha van rá 1,5x annyid, akkor igen, mert jobb. (De ha ár-értéket nézed, akkor annyival nem jobb.)
-
K82
őstag
Ha az időtállóság fontos, akkor a Mi8. Ha esetleg a Xiaomi nem akarja frissíteni x idő után, nyitod a bootloadert aztán ráraksz vmi frissebbet; Huawei-nél még a bl nyitásig sem jutsz el.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
juve600
nagyúr
válasz FrankMonzano #9083 üzenetére
felrakod a PixelExprience romot és maradhat a Mi8
[ Szerkesztve ]
-
Griff55
senior tag
Nekem elsőre működött. Elég randomnak tűnik, hogy kinél megy és kinél nem
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
őstag
Szia! Egy kérdésem lenne, vannak olyan alkalmazások amiket nem használok kitörlöm ha lehet vagy letiltom, kikapcsolom az engedélyeket és kikapcsolom az értesítéseket is, de mindig visszakapcsolódik ritkábban az alkalmazás engedélyek, de az értesítések mindig, hiába van letiltva.Ez miért van? És nem csak a Mi8-nál.
-
őstag
Nekem volt mindkettő, az én véleményem szerint tökéletes készülékek, neked kell dönteni. A P20 Pro lassabb de nagyobb az akku, kamerába meg szerintem egyforma jók.
-
JoHn123
tag
Segítség! Megjött a Mi8 pro. Feltettem a legfrissebb globál stable romot, míg nem tudok nyitni. régió indián van de arc alapú feloldást nem találom reboot után sem.
-
huliganboy
addikt
Valaki használ viberen csoportos beszélgetést?
Mióta frissítettem eu devre azóta küzdök a csoport képével... Pár óráig marad majd egyszer csak eltünik...
Másik, ha más gyáritól eltérő tárcsázót használok a gyári tárcsázó sim választás lehetősége is felugrik.(korábban is kérdeztem már) Ezt hol érdemes ezt jelezni? Rn3se esetén eu stable esetén tökéletesen működött...
Chrome esetén calaki találkizott már azzal, hogy ha egy oldal helyadatokat kér, akkor "kifagy"? Bezárom majd újra indítom és már megy is....
Köszönöm
-
g_g_g
Topikgazda
válasz vlesi69 #9090 üzenetére
Az összefoglalóban található:
"Root nélkül rendszer alkalmazások fagyasztása
Csak saját felelősségre!
Lehetőség van egy applikáció segítségével a rendszer és MIUI alkalmazásokat fagyasztani (törölni)."Más téma.
Nyugodtan használd a hozzászólás szerkesztést, nem kell 10 percen belül 3 hozzászólást írni. -
ak76
senior tag
A P20 Pro kamerája éjszakai, és pro módban jobb mint a Mi8-asé, az akksi tovább bírja, azt kb ennyi az előnye. A Mi8 kijelzője sokkal, SOKKAL szebb, élénkebb, "amoledesebb" mint a P20-é, a Mi8 érzetre, és ténylegesen is gyorsabb a Huawei-nél, nekem legalábbis ez a tapasztalatom, a Mi8 kamerája auto módban szebb képeket gyárt, és a videói is jobbak, mint az ezen a téren érthetetlenül szar P20 pró-é.
Szerintem nem éri meg a P20 a felárat. -
juve600
nagyúr
válasz tojaaji #9098 üzenetére
És arra figyelj, hogy ne indítsd újra a telefont amíg be van kapcsolva a bluetooth. Ismert hiba, hogy ilyenkor végig ébren van a telefon
ezt úgy érted hogy akkor lehet újraindítani a telót ha ki van kapcsolva a bluetooth ? ha mégis újraindítottam bekapcsolt bluetooth-al akkor mi a teendő ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs