- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz retesz147 #9799 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ahogy a kutyák nemi életét kerítéssel, úgy a telefonon futó alkalmazások energiaigényét mindenféle korlátozással szomorítani nem érdemes!
Minek?!
Ha lemerül a telefon, feltöltöm és kész! (A kutyát meg kiengedem, élje az életét az ösztönei szerint!)
A mániákus SOT bogarászók ezzel az értelmetlen energiaspórolás pótcselekvéssel egy csomó hibát vihetnek a rendszerbe, aztán megy a találgatás, hogy vajon mi okozza ezt, vagy azt az anomáliát![ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Csak szerintem nem elhanyagolható, hogy 1 óra alatt nyugalmi állapotba merül 2,5-3%-ot vagy mondjuk 0,5-1%-ot.
Akinek a készenléte inkább 48h,mert kevesebbet nyomkodja, annak azért számít, hogyha hanyagolja a telót, akkor 2-2,5 napot elketyeg, vagy nyugalomba is alig merül.Xiaomi 13 eu dev...
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Péntek du Kecskemét központban megjelent egy új jel a kijelzőm jobb felső sarkában:
4G+
Hasitott is rendesen.
Global stab rom, átállítva lte/umts auto(prl)
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok!
Van egy Honor band 4 karkötőm már egy ideje, a hozzá tartozó alkalmazás a telefonon minden indításkor kiírja hogy adjam hozzá a védett alkalmazásokhoz hogy jobb legyen a lépés számlálás. Hol található ez a védett alkalmazás beállítások, nem tudjátok véletlenül?
-
NEXUS-6
tag
válasz retesz147 #9803 üzenetére
Nálam 2 nap 6 óra haználat után még 47% van. Igaz minimálisan nyomkodtam, de hívások, minimális netezés, kocsiban BT kapcsolat benne volt. Azért jó, hogy kibír egy hétvégét hegyibulival miegymással.
Nyilván minden xart kilőttem, de ilyen gyors telónál pillanatokon belül bármit betölt. Tök fölöslegesen csücsülnekn a memóriában az alkalmazások, és pörgetik csendben a cput. -
balalev
tag
Sziasztok!
9.3.21 global beta óta nektek nem romlott drasztikusan az üzemidő?
Illetve van rá mód, hogy global stabilra visszatérjek bootloader nyitása nélkül?ZUK Z2 | Nexus 5X /// Régen: LG G2 OFFICIAL 4.2.2; Nexus 4 OFFICIAL 4.3
-
Sequadon
tag
Szia,
Pár napja lettem én is Mi 8 tulaj, most szeretnék áttérni Global Dev-re. Engem is érdekel, mi van ha vissza szeretnék állni stabilra. Itt ezt írják:
"You can upgrade your phone by Local Update method without unlocking your phone. The method suits for the situations listed below for sure: Update to Global Stable ROM from Global Stable ROM, Update to Global Beta ROM from Global Beta ROM, Update to Global Beta ROM from Global Stable ROM and vice versa."
Szóval le van írva, hogy működik, de én is várom a visszajelzést, jobban hiszek a kollégának.
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
FrankMonzano
őstag
válasz randras_83 #9816 üzenetére
Hogyan térhetek vissza nyitás nélkül stabilra dev-ről? Illetve lehetséges e pc csatlakozás nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz FrankMonzano #9817 üzenetére
Pl sima fastboot rommal
Viszont az ARB simán megfog, tehát ha a heti legfrissebb rom van fent devből, akkor csak egy következő stabilt tehetsz újra fel
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
FrankMonzano
őstag
válasz enginev3.0 #9818 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. Tehát egy frissebb stabilt tehetek fel? Ez működik ugyanúgy, mint a stab-dev átállásnál, hogy telefonról a frissítőn keresztül?
-
g_g_g
Topikgazda
válasz enginev3.0 #9818 üzenetére
Fastboot ROM-ot csak nyitott bootloader-rel lehet feltenni.
Global ROM használata esetén jellemzően nincs nyitva a bootloader.FrankMonzano
Updater alkalmazásból betallózva a letóltöltött global stabil ROM-ot lehet telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
válasz FrankMonzano #9821 üzenetére
Miért jó a global stabilra visszatérni?
Én onnan jöttem dev-re, semmi értelme visszamenni, legfeljebb az eu dev-érdekelne még, de nincs kedvem szarakodni a nyitással. -
JoHn123
tag
Karavik:EU dev, MI8 pro-n nem lehet valahogy javítani az alapértelmezett fényerőt? MIX2s egész elfogadható lett a javítás után, itt meg megint huzigálhatom feljebb..
-
enginev3.0
félisten
válasz FrankMonzano #9819 üzenetére
Igen csak frissebbet ami 3.21. után jelent meg
De ilyen gondolom még nincsA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
laci laci
addikt
válasz randras_83 #9827 üzenetére
Igen, stabilan merül
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
g_g_g
Topikgazda
válasz enginev3.0 #9828 üzenetére
Ez így ebben a formában nem biztos, hogy pontos.
Találtam egy leírást, ami alapján ellenőrizhető, hogy lehet-e telepíteni.Letöltöttem az utolsó stabil fastboot ROM-ot (10.2.3.0) és a flash_all.bat file-ban ez látható:
Nem értek különösképpen a programozáshoz, de ez alapján úgy tűnik, mintha ez a rész (ARB) még nem is lenne aktív.
Ha ez valóban így lenne, akkor nyugodtan lehetne telepíteni a jelenlegi dev verzióra.Örülnék ha valaki nálam jobban hozzáértő megerősítene vagy cáfolna ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Sequadon
tag
Sziasztok,
Tegnap felraktam a 9.3.21 Global Dev-et és van néhány dolog a Stabilhoz képest amit nem értek.
1. Face Unlock stab-on úgy működött, hogy egyből a kezdőképernyőre dobott. Most csak megjelenik a zárképernyő tetején egy arcocska ami átvált pipára ha felismert, ezután még egy mozdulattal fel kell oldani a zárképernyőt. A stab megoldás jobb volt, egy mozdulattal kevesebb, én nem találtam de lehet ezt állítani valahol?
2. Időjárás app nem indul. Rábökök, felugrik egy pillanatra de egyből be fc. Másnak sem működik?
-
Sequadon
tag
válasz oOKitsuneOo #9834 üzenetére
Sajnos nem látom a képet
[ Szerkesztve ]
-
bundli
tag
Sziasztok!
Erdeklodni szeretnek ugy altanossagban a Xiaomi telefonok garanciajaval kapcsolatban.
Adott az a scenario, hogy kulfoldon Amazonrol is meg tudnam venni a telefont, de itthonrol is, kicsit nehezebben. A tulajdonos itthon hasznalna a kesobbiekben. Van-e ertelme itthoni garanciaval venni, vagy az Amazon alatal adott gyartoi garancia elegseges itthon is? Ki mit javasol?
-
Steelheart2
őstag
-
ghiottone
nagyúr
ha az amazon az eladó, akkor annál jobb garanciát nehéz találni - itt bővebben leírtam a Mi 9 fórumban.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Danex
addikt
Valahol van opció hogy egyből oldjon fel, nekem is pluszba fel kellett húzni de megtaláltam anno. Most nemrémlik sajon
-
bundli
tag
válasz ghiottone #9842 üzenetére
Oke, a proccesst latom, de a kerdes, hogyha ugy dontenek, hogy vissza kene kuldenem, akkor Mo-rol is vissza lehet kuldeni a amazon.de-rol vett keszuleket? Gyanitom a postakoltseget nem fogjak vallalni, vagy igen? Radasul lehet nem postaznak Magyarorszagra, meg Ausztriabol lett veve a keszulek...
Annyira nem tunik egyszerunek ez a dolog igy belegondolva. En arra gondoltam, hogy gyari garival be lehet-e vinni valamelyik magyar viszonteladohoz?
-
FrankMonzano
őstag
válasz enginev3.0 #9828 üzenetére
Ha lesz frissebb stabil, akkor csak letöltöm a file-t, betallózom a frissítőben és mehet fel?
-
ghiottone
nagyúr
Mivel nem ide szállították, így a postaktg visszatérítése nem valószínű, de vissza lehet küldeni.
Szerintem nem tudod bevinni magyar szervizbe csak saját költségen ebben az esetben, bár a hivatalos képviselettől meg lehet kérdezni, hogy az EU-n belüli vásárolt készülék esetére él-e a jótállás ha meghibásodás történik. Sony-nál igen, Samsungnál csak az 1 évben.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
EU stabil rom, ritkán kap frissítéseket ? Mert Gondolom a EU fejlesztői hetente kapja meg a bétákat, és ezeket majd később kapja meg a stabil.
-
rush0205
tag
Sziasztok!
Végre megjött a kis drága! Egy kérdésem van, aki Spigen Armor tokkal használja, milyen üveget rakott rá, mert eddig kettővel próbálkoztam, mindkettőt lenyomta 😤
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest