- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apple87
senior tag
válasz enginev3.0 #9501 üzenetére
Igen a hátsót használtam, és mikor rádugom a pc re akkor még hangot is ad mikor csatlakoztatom.
Usb 3.0 és 3.1 esek vannak
[ Szerkesztve ]
-
-
Matyi222
senior tag
válasz enginev3.0 #9499 üzenetére
Nincs gond a ryzennel sem, nekem az van és azon csináltam. Driver gond általában akik ezzel a problémával küzdenek. Szerintem ilyenkor fel kell tenni a MI Pc suite programot is, legalábbis nálam utána lett jó.
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Matyi222
senior tag
válasz apple87 #9506 üzenetére
PC Suite nem is fog működni azt hagyd, csak a driver miatt kell
PC eszközkezelőben ezt kell látnod ha fastbootban csatlakoztatod, akkor lesz jó.
Amíg nem ezt látod addig nem jó a driver
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Matyi222
senior tag
válasz apple87 #9506 üzenetére
Lejárt a szerk időm!
Még egy dolog, hogy ne PTP fényképátvitelre tedd az USB csatlakozást, hanem fájlátvitelre.
-
Matyi222
senior tag
PE romról sajnos vissza kellett váltanom a hívásrögzítő miatt (google új szabályozása)
Az lenne a kérdésem, hogy az EU romon bekapcsolom a dark módot és kész vagy kell hozzá egy sötét téma?
-
g_g_g
Topikgazda
Most raktam fel az EU 3.1.14—et.
Frissítés után eltűnt az összes widget, mindegy újra kitettem őket.
Viszont a naptár 4*4-es widget-ét nem találom.
Csak nálam tűnt el, vagy nálatok is? -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Az összes(szerintem az összeset) custom romot kipróbáltam,de inkább a global dev-nél maradok..Mivel nem szeretem,így annyira nem vagyok vele napi barátságban.Valaki tudna egy linket adni twrp/zip formájában,vagy azt,hogy merre/hogyan keressem?Vagy olyan romot ajánlani,ami eléggé jól variálható,szerethető. Nagyon köszönöm előre is..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
válasz juve600 #9515 üzenetére
Mi4-nél a rekordom egy nap alatt 17 rom volt telepítve..Fél év múlva power kapcsoló csere volt..Sajnos annyira szegényes a pixel és a symbia rom,nagyon aosp ..Tudnál valamit ajánlani,nem akarok a láma sorba lépni,de nagyon rég óta nem használtam miuit..Köszönöm..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
-
K82
őstag
válasz laci laci #9514 üzenetére
Havoc tele van pakolva mindenféle beállítási lehetőséggel, gyári kamera port a Google Camera mellé.
Csak az a baj GPS-kezelésben nem a legjobbak, egyedül a LOS kezeli a Galileo műholdakat - azt is custom vendorral...Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
K82
őstag
válasz juve600 #9526 üzenetére
Mivel elég sokat játszok az Ingress nevű játékkal, a pontosság nem árt; vannak olyan helyek ahol pár lépésen múlik elérem-e az adott portált. Azt pedig kifejezetten gyűlölöm ha egy helyben állok és elkezd driftelni a pozíció.
A Gcam pedig számomra nem kérdés két Pixel telefon után, természetesebbnek tűnnek a MIUI-énál.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
w333
félisten
válasz JoHn123 #9528 üzenetére
Még nem az igazi, van amikor sokáig jó aztán gondol egyet és leveszi nagyon a fényerőt ahol kevés a fény mondjuk sötétben
Majd valamikor biztosan lesz javítás, de ez Android hiba és nem MiUi ... párom Mi A2 Lite ugyan ezt csinálja pedig azon Stock 9.0 rendszer van !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Smiro
senior tag
Eddig nem működött az arc felismerés magyar régión - globál stabil -, emiatt hongkongin voltam. Most viszzaálltam, és működik. Ez új?
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
Még egy apróság a 3.1.14-es verzióban.
Így néz ki a "Beállítások" felírat a menüben és az alkalmazás ikon alatt is.[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
global dev-en működik twrp?Erről nem találtam infót..köszönöm..
-
Karavik
veterán
válasz laci laci #9536 üzenetére
Global ROM-ot használni TWRP recovery-vel nem sok értelme van, mert bukod az OTA incremental frissítéseket, de megoldható disable DM verity-vel, máskülönben TWRP telepítés után vagy bootloop lesz, vagy szimplán eltűnik a TWRP recovery és visszaáll Mi Recovery
(#9538) g_g_g:
Szívesen!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
fanfunes
csendes tag
mi a fenet kell bealllitani, hogy az AOD ne kapcsoljon ki 15p elteltevel kb? mind stabil, mind beta ramon kikapcsol. baromira idegesit. a fenyerokatasztrofa. megorulok ettol a sz*rtol.
-
Corsa02
őstag
válasz fanfunes #9540 üzenetére
"Nem interaktiv mód", ezt kapcsold ki, akkor éjjel-nappal menni fog.
Bár nekem be van ütemezve, reggel 6 és este 10 között megy. Közben csak akkor kapcsol ki, ha zsebben van, vagy ha sötét helyen van. De ha kikapcsolom ezt az interaktiv módot, megy mindig.The Truth Is Out There --->
-
Karavik
veterán
válasz huliganboy #9438 üzenetére
és (#9461) kuksa90:
Itt van közvetlen link bug report-hoz: [link]
Kitöltős értelem szerűen + a log résznél bug log.zip -et kell csatolni, amit about phone menüben CPU verzión 5x érintésre lehet generálni közvetlen azután, miután a hibát reprodukáltad. Bug riportot bárki normal user indíthat, de bug log-ot global ROM usernek kell generálni mert a log-ból kiderül, hogy nem Global ROM-ot használtok.
Utána a linket megosztjátok itt és mehetnek rá a "confirm"-ok + én is bedobom a linket global beta team-be, így biztosan továbbjut a megfelelő helyre...
Melyik problémáról van szó egyébként? Auto fényerő vagy Recorded calls file név?
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
kuksa90
őstag
válasz Karavik #9544 üzenetére
Tulajdonképpen mindkettőről, de engem speciel a hívásrögzítő három-négybetűs elnevezése izgat jobban... ami valami nyelvi fordítási hiba lehet. Talán bugreportnak megfelel két képernyőmentés - egy angol, és egy magyar nyelvű.
szerk: Huliganboy kolléga még egy keresőt is el tud képzelni a hívásrögzítőben. Én nem merek ilyen nagyot álmodni...
[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
-
CoolBoy323
nagyúr
DND módot időzítve használja valaki?
-
DanielK
addikt
válasz CoolBoy323 #9548 üzenetére
Mindig is úgy használtam. Global stabilon is és developeren is. Sőt most pixel experiencen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest