- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
válasz Tomi_Ohl #16287 üzenetére
Persze. Az ott linkelt TWRP oldalra mentem, ott a play volt megadva. Eredetileg zip-et kerestem volna (mert régebben az volt nekem is hozzá) de azt nem találtam. csak img-ket. De majd még rákeresek.
Jó vak vagyok. Most látom, hogy az xda-s oldalon a zip-ek is ott vannak. Csak én mentem egyből az official sitére.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
vampire17
addikt
Szerintem Szép átmenet a 4 és az 5 között. A Snapdragon 808 gondolom izmosabb mint a 801?
- 5-inch Sharp/JDI screen, 1920x1080 pixel display
- Qualcomm Snapdragon 808 64-bit 6-core processor
- 2GB LPDDR3 RAM, 16GB ROM
- 13MP SONY rear camera
- Support global 4G LTE-FDD network
- MIUI 7 base on Android 5.1 OSElvileg a 4i kinai variánsa de hardverben joval erősebb, kb a legerősebb a Mi5-ig. 3 giga rammal kb új flagship lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
Gondoltam mint érdekesség megosztom
Az X10 az kevesebbet tud, így van.Más: Most vettem észre, hogy ha hívok valakit, akkor a kép helye teljesen áttetsző. A hattyús képet tettem be háttérképnek és nagyon jól éz ki így. Ez is újítás a Miui7-ben, vagy csak nekem nem tűnt fel eddig, mert tárcsázáskor egyből a fülemhez tettem?
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #16299 üzenetére
Mokee, CM - naponta nightly
AICP - majdnem naponta
Ennyiszer töltesz le full ROM-ot?
Ha minden jól megy, ma felmegy a Flyme, aztán már csak szeptembertől lesz megint rendesen időm.Fejvadi igen, elvileg az, de ha offical, akkor valószínű rendesen a Meizu készíti.
FANaticpass te aztán tudsz régészkedni.
mizoli még megülné a gyomrunkat
vampire17 már éppen csak a három GB RAM hiányzik belőle.
Fejvadi MIUI 7 óta ilyen, azelőtt homályos volt a gomboknál. Nekem is tetszik.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
morfondőr
őstag
MIUIHU 5.8.22-őn tudtok háttérképet változtatni? Mert nekem mindig villan egyet a kijelző (mintha be akarná tölteni a méretre vágó képernyőt), ha rámegyek egy képre, és marad az alapértelmezett.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz morfondőr #16312 üzenetére
Igen, megy.
Gyári háttér vagy saját? Galériából, Beállításokból vagy kezdőképernyőről?Hafy75 ugyanúgy kell, mint a többi ROMot, annyi, hogy nem kell Gapps, mert azt a Google installerrel lehet majd feltenni.
Blogomban van egy leírás, nézz be oda.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
morfondőr
őstag
válasz Tomi_Ohl #16314 üzenetére
Megoldódott! Minden variációt próbáltam, csak azt nem, hogy launcherből váltok, mert Novát használok (a lockscreen-en akartam váltani). Visszatettem defaultnak a MIUI launchert és akkor engedte módosítani.
Köszi a tippet!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #16310 üzenetére
"Ennyiszer töltesz le full ROM-ot?"
Dehogy töltök le ennyiszer.
Az aktuális friss verziót felteszem, többé-kevésbé megnézem, megállapítom, hogy ez sem az igazi, aztán megy vissza a használatos rendszerem.
Mostanában nem volt olyan ROM, amire hosszabb időre váltottam volna. Ez alól egyedül a 4.11.4 Ivan AOSP a kivétel, azt használtam pár hetet.Most az általad linkelt FlymeOS a következő tesztalany, aztán a jön a MIUI7, de már előre tudom, hogy egyik sem marad fenn 1 óránál tovább Már mind a kettő fent figyel a telefon SD-n, telepítésre várva
Kár, hogy a RR-ből nincs frissítés/javítás, az tetszett.Szeptember már nincs messze, addig is jó pihenést
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz morfondőr #16316 üzenetére
Hmm, érdekesen függnek össze a dolgok MIUI-nál.
zolikaDB ha jól tudom, nem, de nem vagyok benne biztos.
batabe működnie kéne TWRP-vel (mások azzal tették fel). Az lehet, hogy valami miatt 10 percig települ.
mizoli nem jó a hozzáállásod.
Mikor feltetted a MIUI 7-et, lakd be, kényszerítsd magad, hogy legalább holnapig legyen fent, aztán hátha rájössz, hogy nem is olyan rossz.
RR-re egyelőre nincs frissítés, mert Matoxxi nyaral
KöszönömXiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
wazo
aktív tag
Az új videó hivaskijelzest hol lehet hozzáadni? Miuihu
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #16310 üzenetére
Tetszik a Flyme is, de a MIUIHU-t már megszoktam, nálam marad, főleg, hogy most még szebb is lett.
Ha ez egy Miui7 újítás akkor nem csoda, hogy nem vettem észre. Nagyon klassz.(#16311) vampire17
Mert a méret a lényeg(#16312) morfondőr
Nekem hibátlan a háttérkép választás. -
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #16325 üzenetére
Tulajképpen nem rossz módszer
Kipróbáltam a FlymeOS-t ismét, nem rossz, ugyanúgy a menürendszere tetszik legjobban, mint a régebbi verzióban, élhető, bár nem az én világom.
MIUI7 sem rossz, de nem láttam benne semmit, amiért megérné a váltás. Így érzetre még lassabb is, mint a használatos rendszerem, pedig kikapcsoltam az animációkat, és feltettem a Novát.
Ha egy sima alap v5-öt használnék, valszeg váltanék rá, de így nem.
Talán, ha (majdnem ) teljesen jó lesz az RR, fent lesz pár hétig -
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #16330 üzenetére
Nálam is fent a Flyme, pár napig most tesztelgetem. Nekem speciel a Beállítások megoldása nem nagyon jön be, de egyedi az biztos. Telepítés előtt kellett egy unmounted system, különben errort írt.
A MIUI 7-ben meg ha visszakapcsoltad volna az animációkat, egyből jó lenne. Az animáció alatt minden betöltődik. És továbbra is a szép, flat felület a fő erőssége.
Sima v5-től tényleg jobb, teljesítmény/multitaszking téren is, a te lite v5-öd annyira nem ismerem.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #16331 üzenetére
Nem csoda, egyedi
Valahol egyszer láttam, hogy cwm backup-ból lehet csinálni telepítő zip-et, ha megtalálom, csinálok egyet és elküldöm neked, ha gondolod.A flyme az sd-n hagyott egy könyvtárat, amit egyelőre nem tudok törölni, csak az Aromával látom, de belefagy a törlésbe
Nekem CWM alól nem volt semmi extra a telepítéssel, csak piszok sokáig tart, aztán az első boot is igen hosszú idő volt.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #16332 üzenetére
Oké, kipróbálnám, de csak szeptemberben.
Ha nem találod meg, hogy kell, küldheted magát a backupot is.
Igen, itt is kb 4 perc volt a telepítés, boot közben meg eszembe jutott, hogy lehet el se fog indulni. De úgy tűnik, azért tartott eddig, mert nem volt külön "Android frissítése" rész.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
∂яσнυη
senior tag
-
Fejvadi
nagyúr
Egy dolog van a MIUIHU7-ben ami nekem nem tetszik, másoknak pedig ez a szép.
Ha volt egy nem fogadott hívásom vagy valami értesítés jön, akkor a bekapcsoló gomb megnyomása után, fehér a háttér. Lehetne inkább ez is teljesen áttetsző vagy sötét. Akkor is fehér ha online rádiót hallgatok. -
calamites
őstag
Vissza lehet lépni 7-ről 6-ra, ha nem tetszik?
-
pozanos
tag
válasz Fejvadi #16335 üzenetére
Nálam is ez van, szerintem a fekete témák miatt. Azt használok,és nekem annyival rosszabb hogy nem látszanak a betűk se ha jön értesítés a képernyő zárra. Fehér háttérrel csak az ikonokat látom. És ujrainditas után a pin kérő oldal is ilyen. Ha nem jegyeztem volna meg a numerikus billentyűzetet hogy nagyjából hol vannak a számok akkor nem tudnám beirni a pinem. Szerencsére megy a dolog és az illetéktelenek számára is nehezíti a pin beírását.
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz ∂яσнυη #16334 üzenetére
Nem biztos, hogy másnak is jó lenne.
Jópár rendszeralkalmazást, MIUI appot töröltem (van helyettük más), az összes felhőszolgáltatást töröltem (nem lehet pl. kapcsolatokat, adatokat szinkronizálni sem a Google-lel, sem a Xiaomi-val).
Egyéb Google és Android appok/szolgáltatások jó része tiltva van, vagy csak korlátozottan futhatnak, telepített appok engedélyei megnyírbálva, nekem fontos Xposed (WSM) modulok telepítve, meg csomó ilyesmi. (Gondoltam már rá, hogy összeszedem a változásokat, de sok munka, és nem érdekel tulajképpen senkit).
Nova launcherem van, ami eleve gyorsabb, mint a MIUI launcher, egyedi widget-eket csináltam, egyedi ikonok vannak (ezt időnként változtatom), stb.Eredmény, hogy lényegesen gyorsabb, mint az eredeti v5 MIUI, (de írhatnék mást is, csak nem akarom borzolni a kedélyeket ), nem kémkedik utánam senki - legalábbis nem látványosan , kifejezetten tetszik a felület, ami nem is hasonlít a MIUI-ra. Viszont a mélyben mégis ott az eddigi legjobb, legstabilabb MIUI - persze szerintem az
Talán csinálok egy személyes adatok nélküli flashelhető zip-et belőle, de nem ígérem meg.
Egy csomó megvásárolt programot is törölni kellene (pl. Nova), és máris nem ugyanaz az egész.[ Szerkesztve ]
-
pozanos
tag
válasz mizoli #16340 üzenetére
Engem is érdekelne, ha egyszer rászánod magad.
Már észrevettem hogy hasonlóan használjuk a rendszerünket, igaz nem gyalultam le sok mindent a MIUI-bol, de elég sok mindent lekorlatoztam én is a gyári alkalmazasok és szolgáltatások közül az Xposed -Greenify -Amplify trióval. Plusz én is teljes Nova Launchert használok. De mivel V5 még sosem volt a telon amióta nálam van, kíváncsi lennék a tiédre.[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz pozanos #16339 üzenetére
Pin kód nálam nincs beállítva, de nálam is csak az ikon látszik ha valami történt. A rádió se jó, mert hófehér minden, gondolom a zen eljátszóval is ez lenne. Ennyi hibával lehet élni, de kellene írni a vagyuláéknak, hogy ez a gond. Én is sötét témát használok, de megnézem az eredeti témával, hogy akkor jó e. A Tominál jó, de ő biztosan nem témázott.
(#16337) calamites
Vissza lehet, de tiszta telepítés kell.[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz pozanos #16344 üzenetére
Megnéztem én is másik feketékkel, de ugyan az mint nálad.
Még szerencse, hogy nekem nem kell PIN kód, mint neked.
Azért ez elég érdekes, mert a zárképernyő "Default-ra" van állítva.
Elvileg akkor annak kellene lennie. Lehet le kellene tölteni egy témát aminek a zárképernyője olyan mint a Default és azt beállítani és akkor jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
FANaticpass
tag
Ha használtan veszek mi3 at és 1 év gari van még rá milyen progit futtassak le és imei számot a számlával összenézve , akksi progi, mikrofon, hangszorók, tesztelése....... mikre figyeljen oda az ember?
-
s4tch
veterán
válasz FANaticpass #16346 üzenetére
cpu-z
-
Ájvé
veterán
válasz FANaticpass #16346 üzenetére
Honnan van? Gyárilag összesen egy év garancia van rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest