Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
Ami igaz, az igaz. Nekem is voltak gondjaim a telefonálás közbeni hangminőséggel.
Remélem ezzel az 5.8.9-cel ez megszűnik végleg. -
blod001
tag
válasz [KgP].Robot #15749 üzenetére
Messenger meg Viber ha fent van rontja a hangot, jaj hagyjuk már ezeket a hülyeségeket. Sokkal valószínűbb, hogy az MX5 csere miatt, ami nem is volt csere összeszedték magukat a MIUI-nál és kiadtak most egy olyan ROM-ot, aminél nem rossz a hang. (1 éve van meg a telefon nálam eddig se volt soha ilyen probléma, na mind1.)
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz blod001 #15755 üzenetére
Messengerem eddig sem volt Viberem eddig is volt.
Feltettem a legújabb MIUI-t, azóta többször is telefonáltam és nem volt gond a hanggal eddig, holott előtte sajnos nálam voltak problémák.
Engem csak az érdekel, hogy működjön rendesen.
Most ez a helyzet. Remélem nem változik. -
Fejvadi
nagyúr
válasz [KgP].Robot #15756 üzenetére
Hagyd már, megmondta, hogy sosem volt, nincs és nem is lesz ilyen hiba. Az a baj, hogy telefonálásra használjuk, nem üres dominóval. "Összeálltak mint a lovak"
-
MODERÁTOR
Kérek mindenkit, hogy térjetek vissza a topik témájához és személyeskedés, valamint acsarkodás nélkül folytassátok az eszmecserét! Köszönöm.
-
Fejvadi
nagyúr
Hirtelen nincs miről beszélni, hibátlan a MIUI
-
calamites
őstag
A Nillkin tempered glassom mind a 4 sarka kicsit lepattant. Furcsa. Tudom, hogy ez a szemből érkező erőbehatásokra kell főként, hogy védjen, de azért az, hogy le van kopva mind a 4 sarka az durva.
-
gombasm
aktív tag
válasz ∂яσнυη #15745 üzenetére
Nekem is kiterjesztett partícióm van, custom romokat próbálgattam és nem csináltam vissza. Ha a kiterjesztett partíciódhoz van fenn custom recovery is (nem a gyári, hanem CWM v. TWRP), akkor a MIUIt onnan simán tudod frissíteni és minden megmarad. A lényeg, hogy az automatikus frissítést kapcsold ki, a romot töltsd le magadnak és utána a recoveryből telepítsd. A telepítés után wipe cache+dalvik és reboot.
A gyári recoveryvel nem tudom mi a helyzet, de nem igazán tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy kiterjesztett partíciónál ne lenn fenn custom recovery... .
Lehet, hogy sekélyes a fantáziám ... ?Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
gombasm
aktív tag
válasz calamites #15764 üzenetére
Nekem tavaly év vége óta van fenn üveg és semmi baja. Szerintem nem Nilkin, hanem valamilyen nevesincs márka Kínából, a papírjai már nincsenek meg. A kijelzőm cseréjénél le lett véve és javítás után az új kijelzőre visszatéve és azóta is pöpec, nem kellett újat vennem .
Szóval ki lehet fogni jót is, rosszat is. Lányom Redmi 2 -jére az Oppomarton vettem drágán üveget (nem nagyon van sokféle ahhoz a típushoz még) és le kellett szedni, mert nem tapadt oda rendesen, körben magától feljött, pedig nem volt olcsó darab (majd 13 $) . Nem az első volt, amit feltettem, szóval nem attól lett vacak, egyszerűen elengedett pár hét alatt.
Az MI3 -hoz nagy a választék és olcsóbb is az üveg, de azért a Nillkinnek jónak kellene lennie.Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
petrson
senior tag
válasz gombasm #15768 üzenetére
Mi3-on nekem is hamar bajos volt a Nillkin, a sarkok gyorsan lepattogzódtak, szerintem a szögletes kialakítás miatt - leteszed pl. kijelzővel az asztalra, többet éri kisebb ütés a sarkokat, törik.
Most Mi4-en kb 3 hónapja tökéletes, ugyanúgy Nillkin, de ott az üveg ívelt a sarkán, talán emiatt kevésbé sérülékeny. Más gyártót még nem próbáltam.iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
-
petrson
senior tag
válasz RetepNyaraB #15770 üzenetére
Jaja, mikor az utolsót leszedtem Mi3-ról nekem is pikkpakk törött, szerintem más gyártóé is ugyanígy elpattanna, elég erősek ezek a ragasztók
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #15763 üzenetére
Persze, hogy emlékszem.
Most szépen türelmesen kivárom, hogy leteszteld. Megnézed, hogy van e rá sötét téma, vagy a kedvencem és ha rábólintasz, hogy minden rendben akkor felteszem.(#15764) calamites
Már nem nézem a nevüket sem.
Most vettem 3db-ot.
1. 0,20mm 2,5D
1. 0,26mm 2,5D
1. 0,30mm 2,5DA 0,26-os van fent 1 hónapja, de minden pöpec eddig.
A 0,20-as valami spéci Német a leírás szerint, de Kínai írta így nem biztos, hogy igaz is.(#15766) mizoli
Épp ideje volt már, hogy visszatértél.[ Szerkesztve ]
-
∂яσнυη
senior tag
válasz gombasm #15767 üzenetére
Köszi. Most feltettem a 8.9-et CWM alól kiterjesztettre. Megmaradt minden, de mégis formáztam az egészet. Szeretem ha tiszta a rendszer és semmi nem zavar be.
petrson: Nekem egy ilyenem volt Mi3-on. Semmi gondom nem volt vele azon kívül, hogy első alkalommal nem tudtam feltenni normálisan, aztn poros lett, sokszor megmostam megszárítottam. Egy ideig használtam, aztán újra megmostam. Persze feltenni megint nem sikerült szöszmentesen úgyhogy idegegemben összegyűrtem és ment a kukába.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Az 5.7.9-et feltelepitve miert 5.8.9 szerepel a Telefonrol menuben?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #15766 üzenetére
Igen, erre próbáltam célozni
De a mostani V6 már jobb, mint a v5 volt
A 7 már lolli lesz, úgyhogy nem ajánlott lemaradnod.Fejvadi azt hittem, most frissítesz.
Ha minden igaz, hasonlítani fog a v6-ra, úgyhogy a fekete témák is jobban fognak működni.zolikaDB biztos nem 5.8.9? Az a legújabb.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
tupacamaru
veterán
válasz calamites #15761 üzenetére
Nekem 600 forintba került rá, és azóta sincs semmi baja.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
bozarjoska
őstag
Holnap mikor lesz pontosan a bejelentés?
-
calamites
őstag
válasz tupacamaru #15778 üzenetére
Esetleg megvan még a link, hogy honnan, és milyen?
-
zolikaDB
veterán
válasz Tomi_Ohl #15775 üzenetére
Írtam a miuihu-ra... Wipe dalvik, wipe cache, install zip, ami 1000%, h az 5.7.9, ki is írja, h sikeres volt a flashelés, nyomok még egy wipe-t, restart és ott csücsül az 5.8.9...
Amivel annyi bajom van, h kevesebb a RAM és az Opera újratölt, hiába nem fut más mellette...[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz bozarjoska #15784 üzenetére
TWRP-ben csak egy system van.
Megpróbálom! -
zolikaDB
veterán
válasz bozarjoska #15786 üzenetére
Írt rajen: csak tiszta telepítéssel megy a visszarakás... Úh most egy kis Titanium backup gyártás, majd vissza az 5.7.9
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz havri1 #15783 üzenetére
Mi4-re rendeltem én is.
Nem csak simán van belerakva egy borítékba, hanem egy fehér kemény műanyag tokban van, aminek a tetejét felfelé le lehet emelni. Jól megvédi a szállítás alatt. Legfelül volt egy kép, alatta a kendők amiben van alkoholos is, ezek alatt van az üveg lap. Így kaptam.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Érdekes, h tiszta telepítésnél unmountolni kell a systemet TWRP alatt...
Még érdekesebb, h továbbra is az 5.8.9 csücsül a telefonon... Ezt hogy? Az archívumból töltöttem le az 5.7.9-et... Az is a neve... Valaki tudna linkelni nekem egy zip-et, ami független a MIUIHU-tól?[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz zolikaDB #15789 üzenetére
Tomi ALERT!!!
"Letöltöttem az archívumból az 5.7.9-et. Lepucoltam mindent a telefonról, felflasheltem, és továbbra is 5.8.9.et ír a "Telefonról" menü... Ezt hogy?
MOD: megpróbáltam felflashelni az utolsó V5-öt, és a V6 5.8.9 bootol be Na, akkor mi is történik itt? TWRP-m van."
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #15779 üzenetére
Azt hiszem, ottani idő szerint délelőtt 10-kor.
zolikaDB ha Frissítés appal frissítettél, akkor az a másik systemre telepített, tehát valószínű így lett az aktív systemed a system2. Utána TWRP-vel mindig a system1-et cserélted, de ugye a sys2 volt aktív így mindig arra bootoltál be. CWM-mel már ugye látható mindkét system, így tudtál a jóra bootolni.
Nekem ez az elméletem.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
boken
senior tag
Nekem most érte utol a meleg a telefont, egy két naponta azt veszem észre hogy ki van kapcsolva a telefon, és csak úgy tudom bekapcsolni ha legalább 20 másodpercig vagy tovább nyomva tartom a bekapcsoló gombot.
Régebben is volt ilyen de csak havonta talán egyszer, most már jóval sűrűbben.(függetlenül attól hogy milyen rom van rajta)ma pedig nem tudtam telefonálni mert nem érzékelt a kijelző, de csak a telefon funkcióknál. Most megpróbálok másik romot rá tenni, TEAMEOS rom.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
zolikaDB
veterán
No, alakul a molekula. 4pda.ru-ra felneztem, van egy RemixOS (van en.miui topikja is) es egy CM12 alfa Mipadra. Meg valami Ubuntu Touch-ot is emlegetnek.
Hmmm[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz zolikaDB #15794 üzenetére
Nem tudom, nekem volt olyan ROM, amin pár dolog nem volt kompatibilis. Tehát ROM hiba lehet.
Ubuntu Touch?boken hát ez nem hangzik jól
Ha full wipe után csinálja, akkor hardveres hiba lehet.
Esetleg amikor nem ébred fel, próbáltad erősebben nyomni? Olyat már hallottam, hogy megadja magát a kikapcsoló gomb.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
bozarjoska
őstag
Orange Friday August 14, you can upgrade to update MIUI 7 Developer Edition, if you encounter problems in the course can go to the MIUI forum feedback.
Szóval holnap miui7! Mi3, Mi4, Mi2, 2S, mi Note, redmi, redmi note-ra.
+ jön a Note 2 is!
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #15798 üzenetére
Más: három napig az összes téma ingyenes!!! [link]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
vampire17
addikt
Arrol meg mindig nincs info, h az android verzio valtozik-e....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest