- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.kristof
őstag
OTA frissítésnél hogy őrizhetem meg az Xperia billentyűzetet CM-en? Reggel felraktam a 0826-ot, és újra kellett flashelni a billentyűzetet, gondolom a beállításaim és szótáram is oda lett vele.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #16454 üzenetére
Hivatalosan nem, de szeptemberben jelentkezni fogok rá. Jó lenne up-to-date összefoglaló is, amit úgy bármikor szerkeszthetnék.
k.kristof frissítésnél sehogy. Még indulás előtt flasheld vissza, akkor nem vesznek el a beállítások.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
k.kristof
őstag
válasz batabe #16459 üzenetére
Folyamatosan crashel nálam is, újraindítottam kísérletképpen a telefont, de semmi változás.
Személy szerint én a Firefox for Androidot használom, ha már PC-n is Firefox a fő böngészőm. Chrome csak azért van, mert az egyik pizzériából csak Chrome-ot használva lehet weben rendelni
-
lacora5
tag
Sziasztok! A temaknal csupa csirkelab az osszes felirat, de ha az alkalmazasokbol torlom az adatokat, akkor megoldodik egy pillanatra es magyar lesz, majd ujra visszajonnek a kinai irasjelek Miui V7 alatt. Erre valaki tud valamit? Elore is koszi.
-
blod001
tag
A legutolsó MIUIHU van fent, de nem sikerül ART módba állítanom a telefont. Hiába állítom ART-ra újraindul, de nem történik semmi, nem fordítja az appokat.
-
cimp
senior tag
Sziasztok!
Sürgős segítség kellene! Nagy a baj! Asszony telefonját frissítettem az 5.8.22 -re, és most az értesítési sávon (felső sáv) nem jelenik meg a nem fogadott hívás jelzése. Pedig ő megmondta, hogy ami jól működik azt nem szabad elpiszkálni. De attól tartok ennyivel nem úszom meg. Hallgathatom még egy darabig ha nem tudom visszaállítani.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz batabe #16464 üzenetére
Telegramon van egy chat, ahol direkt ez a téma, fejlesztők is ott vannak. Meg van még egy chat a többi ROMnak.
Chrome javítva lesz, ha a CM csapat javítja.
Bitti09-nek sikerült megjavítania az NFC-t, mai vagy holnapi nightly-ban benne lesz.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Fejvadi
nagyúr
2 nap alatt elvitték az Mi3 16 Gigásat 62-ért. 13 hónaposan, de kifogástalan állapotban. Csak azért írom, mert egy kedves fórumtárs itt hüppögött, hogy ez mekkora vacak márka, mert nem tartja az árát. Szerintem elég jól tartja.
-
havri1
félisten
válasz batai15 #16475 üzenetére
Akitől én vettem itt PH-n, 30 napja hirdette, senki jelentkező nem volt rá. (Mi4- fehér, garis még)
Nehéz eladni, mert igazából a vevőközönség elég szűk.
Csak az vesz ilyen készüléket, aki jobban átlátja, és van benne egy kis fanatizmus is..
Nem ismert, sokak számára "csak egy kínai telefon". Ameddig ez a szemlélet, nehéz eladni.havri
-
Keil Walker
aktív tag
A hivásoknál és sms-eknél nálatok is angolul írja, hogy hány perce vagy napja volt a hívás/sms? Pl.: 11 mins ago.
Minden más magyar. Miui V7. -
havri1
félisten
válasz Keil Walker #16478 üzenetére
Nekem a nap az angol (Yesterday stb), de az idő az most magyar..
[ Szerkesztve ]
havri
-
bozarjoska
őstag
Nálam is ugyanaz a helyzet mint havri1-nél, ha nem mondod amúgy észre se veszem
-
s4tch
veterán
Dettó. Fel se tűnt.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz batai15 #16475 üzenetére
Olvass vissza. Semmit nem írtam amíg nem olvastam 3 hozzászólásban is a nevem, csak azért, mert te másik márkát akarsz venni, amit én nem szeretek. Had legyen meg nekem is a saját véleményem akkor. Nem szerencse kérdése, csak nem kell eladás előtt sérülést okozni. Amennyiért te eladtad az a vicc kategória, jó balekot találtak benned.
(#16476) havri1
Elég jól fogynak az Mi4-ek. Minden nap keresik nálam és heti 1 a minimum amit meg is vesznek, pedig az ára is felment. Én csak segítek eladni, nem az enyémek, újak. -
petrson
senior tag
Biztos van itt sokaknak tapasztalata az AliExp.-es rendelésekkel. Kaptam egy tracking számot, a China Post ezt írja:
2015/08/18 08:41:37 [Guangzhou] hagyott üzenetre Air TerminalElég rég óta ott dekkol, ilyenkor mit lehet tenni? Várjak?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
batai15
félisten
válasz Fejvadi #16482 üzenetére
A seruleshez koze nincs. Egyebkent is minimalis volt nem szetvert. Ketto en dolgom ha most ezen ekkorat buktam.
De latszik hogy nehezen viseled mert nem en allito . Ismez valotlan dolgot csak ugy mint a multkor. Foleg mar hogy nem vagyok mi fan igy sokkal jobban szeretel rajtam ercelodni. Fogadd el hogy eladtam majd mas lesz. Ense jarlak le. Te magad mondtad hogy nagyot buktal mikor vettem toled szoval halgass. Nekem muszaly volt eladni. Ha nem erted meg az a te bajod.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Amugy csak veletlen olvastam be most a topikba.
En tovabbra is nyitott vagyok egy jo telefon beszlegetesre de kb te vagy aki ellensegekent kezel azota. -
bozarjoska
őstag
Tomi
Flyme-nek van valami angol fóruma is? Milyen gyakran jönnek frissítések, javítások stb. hozzá? Nekem fele magyar fele angol, ez lesz javítva? Amúgy egész fasza ez a rom csak ez a sok engedély kérés idegesítő
Köszi![ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
xiaomi tévét vett-e már valaki? Én azt nézegetem már egy éve. Nagyon tetszik.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz batabe #16473 üzenetére
Ez jó hír, akkor gyorsan javították.
(#16483) Keil Walker akkor mégis jobb így
bozarjoska elvileg van angol fórum, de ott nem foglalkoznak a telefonunkkal. Úgy néz ki, kb 2-3 hetente jön frissítés. Nekem is angol pár app, nem tudom miért, Meizun magyar.
cimp nekem is tetszik, de olyat olvastam, hogy csak kínai menürendszere van, ennek azért jó lenne még utánanézni. MIUIHU tuti nincs a tévére.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
batabe
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest