- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
werisch
újonc
Bekötésével van problémám. Q7 RF . Ha növelem vagy csökkentem a hömérsékletet a termosztáton, akkor a vevövel szépen kommunikál. Vagyis bekapcsol a relé és kikapcsol. Ég a piros led vagy elalszik.
Igem ám, de a leirása azt irja, hogy egy egyszerü kapcsoloként akarom használni a vevöt , akkor az 1 (NO) és 2 Com ra kell kötni a vezérelt áramkört.
Na nálam az van, hogy az 1.(NO) ra kötöm a fázist (amit mint kapcsolo) kéne hogy kapcsoljon nem igazán kapcsol. Az van, hogy az 1(NO) -ra kötöm a fázist a 2 és 3 is mérek fázist, függetlenül attol, hogy a relé ki vagy be van kapcsolva . Vagyis igy nem tudom kapcsoloként használni, mert mindenhol fázis van.
Szerintem meg ugy kéne müködnie, ha jol gondolom, hogy az 1(NO) ra bekötöm a fázist és a 2(COM) csak akkor van fázis, ha a relé bekapcsolt . Vagyis mint egy közönséges kapcsolo.
Valamit nem jol csinálok??? vagy a kütyü rossz? most vettem és probáltam volna ki, de ezt tapasztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Witcher topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Autós kamera eladó
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi