- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
Újabb videó - Nat.Geo. + Lumia 1020
-
Wa2x_
veterán
Itt az új: [link]
-
Szoszo94
őstag
Megnézve a reklámot, nekem nem a "konkurencia fikázása" ugrott be elsőnek...se másodiknak. Nem vagyok Nokia párti, de ezzel a reklámmal szerény szubjektív véleményem szerint nem a konkurenciát akarták lehúzni, hanem az erejüket mutatták meg, ami a kameramoduljaik miatt megkérdőjelezhetetlen - ejjha, de szép szó
.
Ez a reklám nem "fikázás", sokkal inkább parodizált valóság -
QwErTy42
addikt
El vagy tévedve. Amerikában ilyenekért pont nem indítanak pereket. Az Óhazában is csak akkor tennék meg, ha valóban összehasonlítanák a telefonokkal készített képeket.
Nem azt mondta a reklám, hogy rossz képet csinál a többi, hanem kiemelte, hogy a Nokiának a zoom az erőssége és ezért nem kell közel menni a színpadhoz.Nem értem, hogyan lehetnek sokan ennyire korlátoltak.
-
Joubert
tag
hattalmas és szerintem kedvesen fricskázó...
mikor 0:26 nál lefejeli az öreglány a faszit
DDD
-
gerilee
aktív tag
Már az esküvős is nagyon jól sikerült, de ez ütött. Sokkal életszerűbb helyzetben sikerült barackot nyomni a konkurencia fejére.
Egyébként a MA bojkottálja a Nokiát, hogy az elmúlt napokban bejelentett Nokiákat (106,107, L620 Protected Edition) említés szinten sem szerepeltetik az oldal hasábjain?
-
Zol01
tag
válasz
christprhrdv #16 üzenetére
Ez így hiteles, máshogy mégis hogyan lehetne ezt bemutatni? Most odaraktak volna valami noname telefont akkor a Nokia-t nevetik ki "hogy erre verik hogy olcsó kínai telefonoknál jobb kamerát tudtak összehozni"?
Ugyanez érvényes a letakart vagy a megváltoztatott márkajelzésekre! Én ebben nem látok semmi rosszat, ezzel te is tisztában vagy hogy jelenleg nincs jobb kamerára kihegyezett mobiltelefon az 1020-nál! Akkor meg miért ne fényezze ezt a Nokia, vagy akár a Microsoft? -
MarQs
senior tag
Remek reklám!
Elismerés az ötletért! -
GALARDO
addikt
válasz
Set-Comment™ #51 üzenetére
-
-
chabee7
csendes tag
Végre találtak egy olyan csapatot, amelyik össze tudott valami vicces reklámot hozni. A szlogen is ütős. Így kell ezt csinálni.
-
Set-Comment™
senior tag
-
komistvan
tag
Szerintem nem a valóságtól elrugaszkodott reklámról beszélünk. Akkor meg mi fáj :-) ? Ha le van takarva a Samu vagy az óma attól még nem lesz jobb a kamerájuk.
-
N4ri87
senior tag
válasz
Oppenheimer #47 üzenetére
S4 kerti partys-medencés reklám.
-
GALARDO
addikt
válasz
Set-Comment™ #46 üzenetére
Olvass vissza.
47: Tavaly.
Természetesen nem televízióban (vagy ott is), hanem az itthoni oldalakon. Az 1000 éves MS vs Apple reklámokat ismertem, ahogyan a régi/új üdítőitalos reklámokat is. (Bár még mindig nem értem, az hogy kapcsolódik a telekommunikációhoz, vagy az informatikához.
) De mostanában a magyar oldalakon a Samsungot lehetett látni a legtöbbet, ebben a szegmensben! Most pedig újra itt az MS. Tehát urak még 1x, itthon=Magyarország, nem USA.
-
GALARDO
addikt
válasz
Oppenheimer #43 üzenetére
Ez nem az USA.
Itthon, nem látni sok ilyet. De off vége.
Set-Comment™: Ez hogy jön ide?
Ez nem az a fórum.
-
Set-Comment™
senior tag
Sulyos tevedes
Mindig is ment usaban.
-
Pirosász
aktív tag
Nem említetted,csak akkor meg miért mondod hogy "samsungosodás"? Már a 90-es években is fikázta reklámokban az MS és az Apple egymást.Ugyanaz a módszer.Ha úgy nézzük,inkább a Samsung Microsoftosodott.
USA-ban meg ez a módi.Azért látszik a különbség.Egy európai visszafogott,konzervatívabb Nokia reklám.[link]
-
Tomcat
őstag
Én is jókat derültem ezen a rövid kisfilmen, viszont én tényleg ezt szoktam tapasztalni az ilyen jellegű rendezvényeken. Nem kicsit el van túlozva, vagy fel van nagyítva de tény hogy eredeti a jelenség.
Azért azt is hozzá kell tenni hogy nagyon sokan visznek magukkal kis kompaktokat vagy ultrazoomos bridge gépeket amelyek jóval alkalmasabbak a fotózásra mint az almás és robotos telefonok zöme, de egyre több "ifjú szülő" kezében látok ma már belépőszintű dslreket is. Nekem hasonló helyzetben pl. eszembe sem jutna nem dslrel fotózni egy ilyen jellegű (családi) eseményt, persze nem vagyunk egyformák. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Quasi_modo #38 üzenetére
Ezt biztos, hogy nem a Nokia pénzéből forgatták. Tipikus MS reklám MS elemekkel, szereplőkkel és színvilággal. Viszont valóban a Nokiát reklámozza.
-
HawerKing
őstag
Jelenleg ez a telefon kellene nekem leginkabb
-
Pirosász
aktív tag
Érdekes hogy az senkinek nem tünt fel,hogy ez még mindig nem Nokia reklám,hanem Microsoft.Ahogy ez is [link] Ugyanazok a szereplők szinte.A HTC 8X-szel is volt MS reklám.Nyilván a Windows Phone-t nem csak úgy magában reklámozzák.Pláne ha van egy olyan különleges teló WP-vel,mint az 1020.Az MS-től meg ez nem szokatlan.
-
Amilyen pöcsköszörű manapság a Nokia, nem tartom jópofának ezt a reklámot. AZ elbaltázott évek után több szerénységgel reklámoznék. Ha noname eszközöket használt volna, akkor viszont ütős lenne.
-
Quasi_modo
nagyúr
Humoros.
-
Béééla
őstag
Ötletes, nem feltétlen fikázás, ha a többivel való fotózás tényleg kutyagumi. Márpedig tényleg erőteljesen korlátozott a minősége egy mobilnak.
A tablettel videózós-fotózós személy meg kifejezetten kellettEnnek ellenére nem fogom megvenni, mert se pénzem nem lesz rá, se igényem, 620-as eléggé kistestvére megfelel.
-
matec7
tag
Csak jelenne már meg itthon is
Lehet tudni valamit a dátumról?
-
komistvan
tag
Ez egy REKLÁM teccik nem teccik ennyi!
-
georgooo
csendes tag
Mindjárt magam alá csinálok
rég láttam ilyen jó reklámot
-
N4ri87
senior tag
Hát ez marha jó lett
.
Simán váltanék is, ha nem ez az irritáló wp lenne rajta. -
floatr
veterán
Kövezzetek meg, de én régimódi vagyok
-
Bingisz
addikt
válasz
danikollar #20 üzenetére
Ezeket a reklámokat látod Európában?
Amerikában mennek a fikázós reklámok, mert szegényekkel csak így lehet megértetni, hogy x termék jobb y-nál. Ott ez teljesen alap dolog. -
danikollar
őstag
Tök jó ez a reklám, ennek ellenére mellőzni kellene a konkurenciák fikázását a reklámokban.
-
Oppenheimer
nagyúr
Na ezt már szeretem! Ilyenek kellenek, nem a láma éjszakai fotózás sokszázadik variánsai.
-
christprhrdv
tag
Oké én is majdnem váltottam iOS-ről WP-re, meg még vicces is tényleg... De lehetne márkajelzés nélkül vagy kicsit rejtve a lényeget, mert ezek miatt meg pont megutálom!
-
QwErTy42
addikt
Tetszik.
-
Воланд
titán
válasz
CaptainHomer #9 üzenetére
pont az usa-ban mennek az ilyen tipusu reklamok.
-
satz18
őstag
Sztem ez az eddigi legjobb Nokia reklám.
-
Állat
Egyébként nem csak ott nézz meg egy szalagavatót, vagy esküvőt, vagy bármi mást, ott is megy a helyszerzés, hogy mobillal a lehető legjobban lehessen megörökíteni az eseményt...
-
Probber
őstag
Ütős kis reklám, de én még húztam volna rajta, akár még jobban is elfajulhatott volna a dolog.
-
Wa2x_
veterán
Hatalmas, már láttam, de még mindig jó!
-
CaptainHomer
csendes tag
Vicces az biztos, de az efféle konkurencia alázás USA-ban biztos recept lenne? Nem tudom... Az európai piachoz szerintem több kéne ilyen reklámoknál. A fényképkészítős vonalat kéne erősíteni, az sokkal kifinomultabb... De ha az amerikaiaknak ez kell...? Akkor ezt kapják.
-
BloodRay
veterán
Szerintem is ötletes lett.
-
GALARDO
addikt
Unalmas, és egyben szánalmas ez a "samsungosodás".
-
vjungesz
tag
Nekem is tetszett, szerintem vicces
-
Tewe013
őstag
Ez kész.
-
szutyis
tag
Kövezzetek meg ,de én besírtam a röhögéstől.
Az ovis ünnepségeken pont ez megy -
Воланд
titán
jaj ne, a kocsog nokia mar megint a konkurenciat fikazza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest