- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
Gratulálok a remek cikkhez!
Lehet mások is észrevették már:
FPU juliába az AMD ismét hattttalmas fölénnyel nyer, de a többi teszt elég kiegyenlítődött, szinte fej-fej mellett van a két konfig
-
IBel
csendes tag
Árulok két ASUS A7m266-D duál AMD-s alaplapot, extrákkal: [link]
(bocsi az önreklámért, de látom, hogy van rá érdeklődés)Amúgy gratula a tesztekhez egy SMP fanatikus részéről!
-
Most már értem miért tűnik olyan gyorsnak az 1266- os Tualatinom.Gratulálok, jó cikk lett ! Ákosf gépe is bika, főleg ha teljes órajelen néznénk.
-
moha21
veterán
Gratulálok a cikkhez/ teszthez!
Simán azt mondtam volna ha csak úgy megkérdezik, hogy a Barton veri mindenben.
hát nagyon nem -
-
geolang
tag
UPP a két procinak, konfignak és természetesen a cikkek is!
Én ezekről a rendszerekről még csak álmodoztam annó...
Akkoriban (2000) dual cerkás konfigot sasoltam nagyon, de nem került rá sor hogy megépítsem
Eszembe nem jutott volna annyi zsé-t kiadni érte, de persze akkoriban otthoni szinten abszolút fölösleges is lett volna (nem mintha manapság nem építenénk olyan rendszereket melyeket egyáltalán, vagy csak nagyon ritkán használunk ki).El se telt 10 év és már 6-8 magos procik a láthatáron.
Nagyon durva
-
Killerking
csendes tag
Nagyon jó teszt, köszönjük
-
Ygg
senior tag
Gratula, kiváló teszt.
A Tua nagyon jó proci! -
- = Zk = -
félisten
baacsis, baacsis
....
-
grat! brutálisan jók
-
Pantal
senior tag
Szegény akosf-nak csak úgy görbült lefele a szája, ahogy sorba kapta az ívet a drágalátós Dual Duron konfigja, a Tualatinjaimtól.
Kis hiba.
-
zoltanz
nagyúr
Mikor jönnek Bacsis a Dual Pentium4 tesztek, azok sem lehetnek utolsók bizti.
-
Hunter2
addikt
Ezek a rendszerek annyi CPU pontot csinálnak 3dmark06-ban mint anno az én 3700+os A64-em. Nem rossz teljesítmény.
-
-
Mivel hűtöttétek őket?
-
Az azért nem okos választás, mert magasabb lett volna a memória órajele is, a külső rendszerbusz pedig még magasabb lett volna, így plussz előnyre tett volna szert a barton
hcl! Bizony nem kispályás egy dual tualatin konfig még ma semfőleg hogy az én vasam ugye 2X1740-en dübörög
A crysis csak úg yszáguld rajta
-
Azért ez nem rossz. A Barton elvileg P4 ellenfél volt, és a Tua-k megverik? Jó lett az a proci... De azért nekem bejött a Throughbred-B
annak idején
-
szipak
tag
nem okoskodni akarok, csak megkérdezném, hogy nem lennénk mások az eredmények, ha fsb maradna gyári értéken (200MHz) és a szorzót változtattátok volna kisebbre(mondjuk 7*)?
-
Móci
addikt
Az az Athlon XP-s gép nagyon jó, gyerekek!
Bakker de kéne...
Ismét egy jó teszt, köszönjük! -
Ipse89
tag
Jó kis teszt lett
Azért durva, hogy mennyi power van a Tualatinokban.Dupla procis Barton konfig
Én is akarok, de gondolom nem olcsóság
-
FRENK1988
veterán
" ugyanúgy az L1 hídat keleltt a CPU-n összekötni" szerintem kelletett
Am megint grat ehhez a hiánytló cikkhez. Sokszor gondolkodtam már ezen. -
Ádyka
őstag
Ismét remek teszt!
De mint az az előző cikkből is kiderült, valamint a maga idelyében is nagy probléma volt, hogy az AMD alá rakott chipsetek visszafogják a remek duron/barton procikat. -
-
daninet
veterán
Üdv!
Grat a cikkhez. Sajnos én csak grafikai programokat használok, így néhány eredmény nem sokat mond, ha esetleg tennél bele valami renderelést, az király lenne legközelebb -
zoltanz
nagyúr
Köszi érderkes volt
Én azért raktam volna bele érdekeség képpen egy Win inulási időt és pl egy Photoshop indulási időt, valamint egy adatbázis lekérdezés tesztet a teljesség kevéért, valamint pár nagyfelbontású videólejátszás tesztet külömböző formátumokkal megspékelve,(ezt nem szoktad kihagyni pedig).
Az L1 L2 cache sebességeit is be lehetett volna tenni a memtest -ből. -
Badman 4ever
őstag
Az elején azt hittem, hogy na most annyi a Tualatinoknak, de tévedtem. Gratula!
-
Speeedfire
félisten
grat a cikkhez
egész jó kis tartalék van ezekben a tualatinokban
bár inkább a mobil barcit választanám, vízzel hűtve kihozni belőlük a max-otanno, mikor még a középsuliban "találkoztunk" nem gondoltam volna h ilyen cikkek kerülnek ki a kezeid közül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest