Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaugheek
tag
Mindjárt 20-a van, emberek!
Amit várok a Windows Phone 8-tól:
-több szín a témáknak (fehér-feketén kívüli továbbiak),
-XBox music Mo-i elérhetősége (mert Zune Pass sajnos nem nagyon volt itthon),
-jobb Facebook integráció (a telepíthető klienst hagyjuk, mert az katasztrófa),
-Skype push notifications, háttérbeli futtatás, integrálás a chat-be (threads),
-IE-től többet várnék, mert most még elég buta,
-az Office csempéivel is lehetne valami, mert nem túl esztétikusak,
-jobb Skydrive integráció,
-és ami a legfontosabb, az az e-mailek kezelésén való változtatás! -
Csigger
őstag
Én megelőlegeztem a sikert a Microsoftnak, hogy vettem egy nagyon jó kis Nokia Lumia 800at, amiket tegnap bemutogattak mind rohadt jó dolog, Smartglass, Xbox Music stb...
A Win8at is felraktam a gépre, nagyon tetszik...Az iPhoneomat már lecseréltem egy WP-s telóra, az iPademet még nem tudom érdemes lesz-e lecserélni egy Win8as tabletre, de lassan már azon is elgondolkodom, hogy az AppleTV-met is lecserélem egy Xboxra, szóval a Microsoft most vmit nagyon jól csinál!
Alig várom az őszt! -
zaugheek
tag
Jól megcsinálták a Windows Phone - XBox integrációt. Kérdés, hogy a PC-t miért nem lehetett kihagyni belőle. Anno a Windows 7 teljesen jó vonalon indult el, kár elrontani. 20-án mimden kiderül. Várom!
-
phantom88
tag
Szerintem nem kell felteni a Microsoftot...
Hatalmas csata lesz itt (a videokat elnezve olyan jovoben vagyok erzese van az embernek
):
A WP8 le lesz leplezve ket het mulva...
A windows 8 mas kerdes, PC az ahol ez a metro felulet a legnehezebben szerettetheto meg az emberekkel, bar ott is csak annyit kellene felfogni, hogy a hasznalhatatlan start menut egybe gyurtak az asztallal es a widgetekkel....
Szerk: en nem vagyok Microfos b_zi, bar a googlet en mar lassan jobban utalom naluk.
-
gybazsi
senior tag
Én is nagyon kíváncsi leszek erre a WP8-ra. Ez most sokkal jobban izgat, mint annak idején a WP7 megjelenése. Ha tényleg annyit fejlődik, mint amennyit hallani (nem a hardvertámogatásra gondoltam, hanem szolgáltatásokra), és mellette megmarad ugyanolyan jól használhatónak és gördülékenynek, mint a WP7, akkor egy nagyon jó rendszer lesz.
-
malnabokor
senior tag
Nálunk családban 2010. Október óta van Samsung Omnia 7 , előtte úgy 1 hónappal már biztos volt a t-nél. (és úgy emlékszem, az Optimus 7 is)
A Windows Mobile 6, 6.1, és 6.5 nem igazán tekinthetőek elődnek, mert miután azok nem jöttek be, bevágták a fiók legmélyére és újraírták az egészet. A Windows Mobile nevet meg próbálják kitörölni az emberek emlékéből is
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Namelesske #28 üzenetére
Eggyel el vagy csúszva.
Sgs megkapta a gb-t, utána egy gb és ics negyedvért.
Nexus is megkapta a gb-t.
Ha meg wp7et vett volna, akkor talán még most sem érte volna fel mondjuk a gb funkcionalitását..
-
Nescafé
őstag
Lumia 800-ra még mindig nincs hir hogy megkapja e az Apollót.?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Namelesske #28 üzenetére
Nexus One kapott GB-t, és rohadtsok más 2.1-es telefon is...
-
Droid_
tag
Pont ma nyomkodtam egy Lumia800-at, iszonyat átlátható, kezelhető, gyors a cucc, egyetlen hátránya, hogy szerintem hamar megunható, bár elsőre valami gyönörű
A Sony-s ICS és a WP8 fogja eldönteni, hogy lesz a platformváltás.
-
Namelesske
addikt
Veszel egy Nexus One-t arra elérhető volt az Eclair majd a Froyo. Legalább a Gingert meg kellett volna kapnia. Ha Windows Phone 7-tel vetted volna akkor:
WP7
WP7 Nodo
WP7.5 MangoEsetleg még a Refresh is.
Egyedül a Samsung Galaxy S a kivétel ami megkapta a Gingerbread fícsörpakkját hivatalosan.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Namelesske #18 üzenetére
Kimaradt a büszke nevű "nodo".
-
Def26
félisten
Azt tudtam, hogy több wp7 -es telefon van/jött ki amikor megvettem az lg -t. Arra céloztam fentebb, hogy nem nagyon lehetett 2011 március előtt kapni a wp7 -es telefont eu -ban vagy Magyarországon. Ehhez képest éreztem korán a cserét.
"Ja, es remelem kicsit taekozottal WP fronton"
Halott rendszerbe nem ölök energiát.
Jaja, megvolt a csere.
-
Def26
félisten
válasz
Namelesske #18 üzenetére
"Androidnál már régen sz0pás lenne a frissítésekkel nemhogy 3 verzió egymás után."
Miért?
-
Qukac
tag
Remélem a frissíthetőség is téma lesz mert aki majd vesz egy lumia 900-at majd és nem lesz wp8-rá joggal lesz morcos.
-
gzbotii
nagyúr
Hat, te le vagy maradva rendesen.
Csak nekem volt 5 keszulekem WP-vel
Akkor jelent meg meg az Omnia 7 (mint az Optimus 7) ami talan az egyik elgelterjedtebb model, HTC Trophy sem ritka (WP szinten). De ezen kivul az elso generaciosbol HD7 es Mozart amibol latni itt-ott. Szoval nem egyeduli az Optimus..es 2010 marcius ota eltelt par honapAz uj Nokiakarol (foleg 710) nem is beszelve...
Es igen, az elodje a WM6.5 volt. Aztan jott a WP7, 7.5 update es most a 8
-
Jöjjön csak a nyolcas, mert a mostani rendszer rettentő buta, a sok jó tulajdonsága ellenére. Mondom mint Lumia tulajdonos.
-
Def26
félisten
Elég gyorsan lecserélik a wp7 -et.
-
Tomy Yayo
senior tag
Basszus, még bő két hét
Rohadtul kíváncsi vagyok már a WP8-ra. Remélem csepegtetnek valami infót, hogy a mostaniak közül mi kapja meg.
-
margithid
veterán
Ma kicsit nyomkodtam egy nokia lumia 800as és 710es készüléket t-nél. Hát mit mondjak, el voltam ájulva, egyszerű, átlátható, gyors. Nagyon várom a wp8-at, főleg az sd kártya bővítése miatt, reméljük ez sok készüléken ottlesz majd.
Viszont maguktól a készülékektől ne mvoltam elájulva, a 800as még rendben volt, de a 710es hátulja recsegett a kezemben
Ha nokia nem szedi össze magát, akkor lehúzhatja a rolót szvsz, főleg ha a kínai gyártók is ráfekszenek a wp8ra. -
mandin
senior tag
válasz
hyperspace #3 üzenetére
Vagy óriási siker lesz, vagy beleverik az utolsó szeget a koporsójukba...
-
hyperspace
őstag
szerintem engem 'megvesznek kilóra' a wp8-cal. nagyon várom.
-
Maxentius
addikt
Meglátjuk, mennyire sikerül attraktív újdonságokat bemutatni illetve a várt pletykákat beigazolni.
-
mandin
senior tag
Várjuk a bíztató eredményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A két hét múlva megrendezésre kerülő fejlesztői csúcstalálkozó során a Microsoft következő mobiltelefonos operációs rendszere is terítékre kerül.
- ZIDOO médialejátszók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest