- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
Üdv nekem van 920,1520 semmi ilyet nem tapasztaltam. Lehet le kellene gyalulni recovery tools-al az helyrehozza a szoftveres gondokat. Cikkhez is hozzászóljak:gondolom nem a rendszer alá kell ilyen erős vas hanem a nagyobb felbontású kijelzőhöz.
nagyon örülnék ha wp-re is lenne pl
aldur's Gate,Kotor, Tomb Raider.
-
lorinser
senior tag
-
Béééla
őstag
De nem működik normálisan a mandiner.hu, a handrás.hu
Ez feature! Lehet hogy a SmartScreen kicsit túllő a célon és a színvonal alatti oldalakat nem engedi betölteni(viccet félretéve nekem se 620, se 730 alatt nem volt gondom belépéssel)
És igen, meglepő ha 1 GB RAM-ba nem fér el 2 gigányi tartalom - tényleg gyakori hogy a fül ugyan megmarad, de a tartalma már nem és újratölti.
Nekem 2 nagy bajom van a mobil IE-vel: a normális tabok hiánya és a görgetési sebesség piszok hosszú oldalaknál nem gyorsul fel, droidnál 2-3 gyors egymásutáni scrollozás sokat pörget, WP-n a max görgetési sebesség amúgy jó, de hasonló extrém eseteknél jó lenne, ha nem egy óra lenne letekerni az aljára (ja meg esetleg betehetnének egy gombot is amivel tetszőleges helyre húzható)
Plusz a GIF-ek ne lejátszóablakban jelennének meg...A "rengeteg oldal nem működik" viszont komoly probléma: androidnak kell álcáznia magát egy ideje, mert a WP-t nem ismerték fel. Ezt a komolyan-nem-vevést kéne kicsit letörni.
@RaveForce:
Még egykét hasonló súlytalan és tartalommentes hozzászólást, kérlek. Akkor esetleg az önelásás átbillen kútfúrássá. -
ArsenalF
aktív tag
Azért ha ez nem csak nálad lenne itt, valszeg már egy egész topikja lenne ennek a hibának. Én 2 éve hiba nélkül betudok lépni, még 7.8-on is sikerült. Szóval valami a te készülékedben volt bugos.
Amúgy részben egyetértek azzal amit írtál nagyon sok bajom van az explorerrel nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest