Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
John Fowler
üzenetére
Filemanagernek én a windows explorert nem nevezném.
Te nem. Én hiányolnám.
A browser megint olyan amilyen (én speciel a saját gépemen IE-t sosem használok), mediaplayer meg úgy szar ahogy van.
Böngésző- és médiapléjervitába nem szállok be, kábé a vörös kismellű-szőke nagymellű szintjén van a dolog. Egyébként meg az számít, hogy a többség mit használ. Ameddig a többség baszik bele, hogy 3rd party cuccot használjon, addig települni fog úgyis.
Más egyéb? Most tényleg? Levelezőkliensre miért nem írtál semmit? Egyébként felesleges ezen vitatkozni, mert igazából senkit nem érdekel, hogy te vagy én mit tartunk feleslegesnek, vagy mit tartunk nagyon fontosnak. Majd ha a te véleményed egy piacilag meghatározó halmaz véleménye is lesz egyben, akkor nem lesz kaka a fejeden, mert a dolog így működik.
Amikor pl. mindez 1992-ben egy 14MHz-es Amigán mode0-ás vinyóval elérhető volt? Ezen gondolkodjatok el.
Látok némi különbséget. A Lightwave-et is Amigán futtatták. K_rva anyját a Newteknek, azóta már gigaramok kellenek a működéséhez. Fúj.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest