- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
Hajrá! bár ha agyonvernek se vennék Windows-t soha többé. Adtam a mobilos rendszernek is egy próbát, mert tetszettek/tettszenek a csempék... nem az én világom, na! Maradok inkább iOS+Android vonalon.
-
Laox
aktív tag
Rájöttek a szerencsétlenek, hogy annyi rakat pénzért inkább Apple terméket vesznek az emberek.
-
gabancs
addikt
Tudjátok hol hasal el ez az egész MS cirkusz? Hihetetlen tárhely kell magának a rendszernek. Amíg a PC-nél ugye érvelhettek azzal, hogy a TB-os vinyok is olcsók, addig a hordozhatóm eszközöknél ez nem hiba, hanem botrány.
Amíg egy Windows7 elfoglal 14-16 GB-ot, addig az Ubuntu mindenestül elfér 4GB-on. Na ez a nem mindegy! -
dejaris
addikt
Temasht akarok
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem rossz ötlet, eddig igen az egekben volt az áruk a W8-as tableteknek.
-
Hans5341
csendes tag
válasz
szeksziboj #11 üzenetére
Ez rég nem igaz. Pl a Hawaii 5-O-ban minden kütyű MS, van Surface és mindenki telója Lumia 920. De ugyan ez az NCIS:LA-re is igaz. Bones-ban is WP van, az új Dallasban is tobzódnak a Lumiák, az Arrowban is Windows 8-as tabletek + Nokia Lumiák, stb, stb.
-
leslie_smith
aktív tag
Nem lenne rossz.
Bár az Android a Nexus-okkal még olcsóbb... -
Ati1979
veterán
Kicsit tényleg le vannak maradva. Ezen a piacon nem lehet fél éveket csúszni...
A hír azt is jelenti, hogy az Rt sajnos egy az egybe megy a kukába. -
vimes
senior tag
200$??? majd meglátjuk mi sül ki belőle
-
kcsa
veterán
válasz
bolondember #2 üzenetére
Szerintem egyébként nem MS hibája: gyártók próbálják az atomos tableteket is prémium árba pozicionálni, pedig erre semmi okuk nincs. Intel meg elkurjantotta az utolsó atomokat, úgyhogy most miattuk (is) áll és vár az egész piac.
-
csatakacsa
tag
Valami tartalom is kéne rá.
Amit le tudtam szedni és van is értelme a win8 as GÉPRE az a TuneIn meg a Shazam. Más értelmes progi nem nagyon van fent.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
szeksziboj #11 üzenetére
nézd meg néha jobban..
néha filmen belül is megkülönböztetnek: Jófiúnak van almája a rossznak dellje vagy fordítva...
Elég érdekes párosítások szoktak ilyenkor kijönni.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
szeksziboj #11 üzenetére
Az Apple-nek nem kell reklám, rengetegen Macintosh-t használnak ott... amúgy én pont fordítva vettem észre, inkább zászlós gépekkel meg Windows-os snittekkel van tele több sorozat.
Nagyon kellenének már az olcsó gépek... no meg pár gyártó be is próbálhatná azt, hogy a Surface Pro kialakításához hasonló gépeket dobna piacra, a konzumer gépek árszintjén. Ha valami, hát az adna löketet a W8-nak...
-
Retekegér
MODERÁTOR
Egy kicsit nagy önbizalommal vágtak bele a bizniszbe. Hiába szép és jó a Surface is, ha túl van árazva. Itt nincs akkora geek fanatikus tömeg, amely eltartja az üzletágat...
-
Cyberpunk
félisten
Jó áron jó lehet.
-
satz18
őstag
Végre valami előrelépés.
-
Ha jövő évben jön akkorra már lehet a 200$ körűli ár sok lesz
-
Angel1981
veterán
"hiszen már a notebookok piacán is elérhetőek 200 dollár alatti készülékek"
Valamiről nagyon le vagyok maradva, mert ilyet nem látok...
-
xmaas
őstag
Ipad 3 as szintu minosegi tablet windows 8 al ugyan abban az arban 120ert az fogyna szerintem mint a cukor meg en is beneveznek egyre szivesen
-
blade zte
őstag
A notebookok 200 alatt elindulnak? Mert 100ezerért egy samu notebook/laptop az elég a semmire.
-
bolondember
MODERÁTOR
nem lehet azt mondani, hogy nagyon gyorsan tudna reagálni az MS a piacra..
-
kcsa
veterán
Bay Trail csak év végére várható ha jól emlékszem. (jól emlékszem?) Akkor viszont ebből jövő nyárra lesz valami. Addig skippelem, pedig érdekelne egy W8 tablet, reális áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezetékes FEJhallgatók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged