Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
válasz
joysefke #111 üzenetére
Az ok, hogy az üzemeltető is hibázott, de ez olyan, hogy lecserélem a drivert és nem megy -ez egyben nem verhető rá azért az üzemeltető cégre. I5-6600-as gépről lévén szó még nem is öreg hardverről van szó. Hol van ilyenkor a whql driver minősítés? Btw saját "céges" gépemről beszélünk -jelenleg is erről írok- és van-volt szgépes előképzetségem (lehet hogy a driver frissítések nem voltak kikapcsolva, de most megnéztem a 1703-asba nem találom ezt az opciót pl. csak ha a registry-ben turkálsz...Win7be azért nem kellett ennyiszer a registryben "mászkálni" finomhangolni...
-
ttt1
őstag
válasz
-Skylake- #37 üzenetére
Céges környezet. Win10 alaplapi hangkártya volt a gépbe. Szépen ment minden skpe stb. Egyik nap nem volt hang. Gondoltam régi már a füles vetettem egy másikat. Azzal is néma csönd. Irány vezérlőpult és csodák csodája a realtek drivert frissítette ez a gyökér és az lett az eredménye, hogy a driver verziószáma és dátuma szépen up to date lett csak épp nem működött. s 3 évvel ezelötti driver felrakása után megjavult (és céges gépen nincs is alapból jogosultságod pl neked felhasználónak drivert frissíteni stb.) Milyen szuper is a win10, eldöni, hogy nekem új driver kell cak nem jó.. Akkor hol a gond usernél? Persze meg lehet mókolni, registryt túrni stb. Másik probléma a beépített számológép nem indul el (vhogy w7nél ilyen problémába nem futottam bele). Lehet powershellből törölni áruházból visszavarázsolni, új felhasználóbal belépni stb, szal megoldás van rá, de gondolom ez is user error...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest