- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
válasz
joysefke #111 üzenetére
Az ok, hogy az üzemeltető is hibázott, de ez olyan, hogy lecserélem a drivert és nem megy -ez egyben nem verhető rá azért az üzemeltető cégre. I5-6600-as gépről lévén szó még nem is öreg hardverről van szó. Hol van ilyenkor a whql driver minősítés? Btw saját "céges" gépemről beszélünk -jelenleg is erről írok- és van-volt szgépes előképzetségem (lehet hogy a driver frissítések nem voltak kikapcsolva, de most megnéztem a 1703-asba nem találom ezt az opciót pl. csak ha a registry-ben turkálsz...Win7be azért nem kellett ennyiszer a registryben "mászkálni" finomhangolni...
-
ttt1
őstag
válasz
-Skylake- #37 üzenetére
Céges környezet. Win10 alaplapi hangkártya volt a gépbe. Szépen ment minden skpe stb. Egyik nap nem volt hang. Gondoltam régi már a füles vetettem egy másikat. Azzal is néma csönd. Irány vezérlőpult és csodák csodája a realtek drivert frissítette ez a gyökér és az lett az eredménye, hogy a driver verziószáma és dátuma szépen up to date lett csak épp nem működött. s 3 évvel ezelötti driver felrakása után megjavult (és céges gépen nincs is alapból jogosultságod pl neked felhasználónak drivert frissíteni stb.) Milyen szuper is a win10, eldöni, hogy nekem új driver kell cak nem jó.. Akkor hol a gond usernél? Persze meg lehet mókolni, registryt túrni stb. Másik probléma a beépített számológép nem indul el (vhogy w7nél ilyen problémába nem futottam bele). Lehet powershellből törölni áruházból visszavarázsolni, új felhasználóbal belépni stb, szal megoldás van rá, de gondolom ez is user error...
Új hozzászólás Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Linux felhasználók OFF topikja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest