- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Hát igen. Melóban tényleg jól jönne, de otthon jellemzően kevesen nyitnak meg ennyi lapot egyszerre. Amúgy egyébként ahogy a régi Edge-et elengedték, és szép lassan kipofozgatták a mostani szintre, ha nem hagy alább a lendület, még lehet, hogy be is előzi idővel tudásban a Chrome-ot. Igazából nincs kizárva. Csak az alapján, hogy honnan indultak vele (pl. hogy eleinte minden szinkronizáláskor hozzáadta újra az egyszer importált könyvjelzőket), és most hol tart (majdnem olyan jó és stabil, mint a kuglié)...
#928 Exodius
Bizony, szerintem jó lesz ez. Végre belátták, hogy annak semmi értelme, hogy egy saját böngészőt reszelgessenek, mikor azt már más megtette helyettük. Inkább a saját képükre faragták, beleraktak néhány extra fícsört, és ezt optimalizálják.
-
niof
veterán
válasz
Dragon3000 #916 üzenetére
Én már láttam ilyet, de nem magamnál. Egy kollégám nem szereti újratelepíteni a dózert, csak frissítgeti. Sőt, ha új gépe van, akkor csak átrakja az SSD-t, meg a HDD-t, és kész. Azt szokta mondani, egy modern operációs rendszernek ezt ki kell bírnia.
Nagyjából a harmadik laptopját koptatja ugyanazzal a W10 telepítéssel, és néha vannak problémák. Főleg frissítések (funkció) után.
-
niof
veterán
Egyszer régebben már próbáltam a dev channel-t, de az akkor olyan bugos volt, hogy egy YT videó lejátszásba belefagyott az egész gép. Szerintem úgy lehet visszatérni a 10-hez, ahogy anno én váltottam vissza, a rendszervisszaállítási pont segítségével.
Mondjuk ez most nálam nem játszik, mert mikor alaphelyzetbe állítottam, akkor figyelmeztetett, hogy a visszaállítási pontok is törlődnek, és erre nem lesz lehetőség. -
niof
veterán
Na, nálam az a helyzet, hogy a Start menü továbbra sem akart működni, pedig az összes ismert trükköt bevetettem. Meg volt néhány kisebb hiba is, ezért végül csináltam egy olyasmit, amit már egy ideje ki akartam próbálni, de eddig nem volt miért. Csináltam egy alaphelyzetbe állítást a gépházból, a személyes adatok megtartásával. Kb. 10 perc alatt megvolt, és most flottul működik minden. Igaz, így a telepített progikat buktam, de mivel ez csak a HTPC-m, így relatíve kevés idő alatt sikerült újra belakni a rendszert. Így kvázi szűz telepítésként funkcionál. Szép, gyors, de még sok mindent szokni kell majd... Egyelőre tetszik.
-
niof
veterán
Az a legjobb, hogy a HTPC-men, amire azt ítra, hogy nem felel meg, arra meg megjelent.
Na mindegy, akkor arra most felmegy.
-
niof
veterán
Srácok! Most akkor a dev. channel-re jött még csak ki? Csak mert nálam nem jelenik meg beta-ban...
A gép alkalmas pedig...
-
niof
veterán
válasz
fatpingvin #630 üzenetére
Akkó mennyé, azt' dobájá nekik egy kis halat...
-
niof
veterán
Már next week van, mikor jön már a beta pre?
-
niof
veterán
Azt tudja valaki, hogy beta insider-be mikor jön a cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest