Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Hát igen. Melóban tényleg jól jönne, de otthon jellemzően kevesen nyitnak meg ennyi lapot egyszerre. Amúgy egyébként ahogy a régi Edge-et elengedték, és szép lassan kipofozgatták a mostani szintre, ha nem hagy alább a lendület, még lehet, hogy be is előzi idővel tudásban a Chrome-ot. Igazából nincs kizárva. Csak az alapján, hogy honnan indultak vele (pl. hogy eleinte minden szinkronizáláskor hozzáadta újra az egyszer importált könyvjelzőket), és most hol tart (majdnem olyan jó és stabil, mint a kuglié)...
#928 Exodius
Bizony, szerintem jó lesz ez. Végre belátták, hogy annak semmi értelme, hogy egy saját böngészőt reszelgessenek, mikor azt már más megtette helyettük. Inkább a saját képükre faragták, beleraktak néhány extra fícsört, és ezt optimalizálják. -
niof
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Én már láttam ilyet, de nem magamnál. Egy kollégám nem szereti újratelepíteni a dózert, csak frissítgeti. Sőt, ha új gépe van, akkor csak átrakja az SSD-t, meg a HDD-t, és kész. Azt szokta mondani, egy modern operációs rendszernek ezt ki kell bírnia.
Nagyjából a harmadik laptopját koptatja ugyanazzal a W10 telepítéssel, és néha vannak problémák. Főleg frissítések (funkció) után. -
niof
veterán
Egyszer régebben már próbáltam a dev channel-t, de az akkor olyan bugos volt, hogy egy YT videó lejátszásba belefagyott az egész gép. Szerintem úgy lehet visszatérni a 10-hez, ahogy anno én váltottam vissza, a rendszervisszaállítási pont segítségével.
Mondjuk ez most nálam nem játszik, mert mikor alaphelyzetbe állítottam, akkor figyelmeztetett, hogy a visszaállítási pontok is törlődnek, és erre nem lesz lehetőség. -
niof
veterán
Na, nálam az a helyzet, hogy a Start menü továbbra sem akart működni, pedig az összes ismert trükköt bevetettem. Meg volt néhány kisebb hiba is, ezért végül csináltam egy olyasmit, amit már egy ideje ki akartam próbálni, de eddig nem volt miért. Csináltam egy alaphelyzetbe állítást a gépházból, a személyes adatok megtartásával. Kb. 10 perc alatt megvolt, és most flottul működik minden. Igaz, így a telepített progikat buktam, de mivel ez csak a HTPC-m, így relatíve kevés idő alatt sikerült újra belakni a rendszert. Így kvázi szűz telepítésként funkcionál. Szép, gyors, de még sok mindent szokni kell majd... Egyelőre tetszik.
-
niof
veterán
Az a legjobb, hogy a HTPC-men, amire azt ítra, hogy nem felel meg, arra meg megjelent.
Na mindegy, akkor arra most felmegy.
-
niof
veterán
Srácok! Most akkor a dev. channel-re jött még csak ki? Csak mert nálam nem jelenik meg beta-ban...
A gép alkalmas pedig... -
niof
veterán
válasz
fatpingvin
üzenetére
Akkó mennyé, azt' dobájá nekik egy kis halat...
-
niof
veterán
Már next week van, mikor jön már a beta pre?
-
niof
veterán
Azt tudja valaki, hogy beta insider-be mikor jön a cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Bizony, szerintem jó lesz ez. Végre belátták, hogy annak semmi értelme, hogy egy saját böngészőt reszelgessenek, mikor azt már más megtette helyettük. Inkább a saját képükre faragták, beleraktak néhány extra fícsört, és ezt optimalizálják.
Nagyjából a harmadik laptopját koptatja ugyanazzal a W10 telepítéssel, és néha vannak problémák. Főleg frissítések (funkció) után.
A gép alkalmas pedig...
. Majd a hivatalost. Nevezz paranoiásnak, de ezeket a "kiszivárgott" verziókat én kerülöm. Lecsorog az a hivatalos csatornán is majd. Csak már kíváncsi vagyok rá.