Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Na random belefutottam ebbe az írásba, amit én is csak megerősíteni tudok.
Adott egy 4 éves (vagy 5? fene se tudja) acer laptop, valami 4gb rammal, i3mal, 5400es hdd, nuku videókártya azt hiszem.
Win alatt hányás lassú volt szegény, végtelen boottime, még hosszabb minden más.Felidegesített, megkértem céges IT-s mukit, hogy rakjon már fel nekem bármilyen linuxot amitől nem hányok be. (elcsesztem sajna, ezért kellett ő; valami szarakodás volt a dual boottal).
Most egy mint fut a masinán és imádom. Magához képest pöccre indul, azon nézünk gyakran tv-re kilőve filmeket menyasszonyommal, használom böngészésre, mindenre és egyszer nem idegesít fel.
Egyetlen szívfájdalmam az értelmes képfeldolgozó program hiánya (tudom, van linuxra is, próbáltam kb mindet amire azt mondták, hogy jó és mindegyik elmarad egy lightroomtól fényévekre sajna), de hát valamit valamiért.
Úgyhogy ja... dilettáns hülyeként is lehet linuxozni, a gép meg legalább nem a kukában landolt, vagy valami használtasnál szaréhugyé'
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Formula-1 humoros
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Hifiman Deva Pro (Stealth)
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest