Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
én szívesen elmennék melózni, de most jelen állapotban, ha még melót is bevállalom akkor aztán tényleg nem lesz semmi erőm a tanuláshoz... az, hogy más csajokra nézzek, nálam egy érdekes sztori... 14 éves korom óta két komoly barátnőm volt, mert én úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy ha valakivel nem tudom elképzelni, hogy együtt legyek, akkor csak azért nem fogok járni vele, mert jól néz ki vagy valami hasonló... az tény, hogy a sport se rossz erre a célra, de egy sport van amit valaha is komolyabban csináltam, ez pedig a gördeszkázás... évekig toltam, nagyon szerettem és szeretem is a mai napig, de ebben meg a térdeim szabtak egy határt számomra, amit ha akarok se nagyon tudok leküzdeni... iszonyatosan nagy erőfeszítésembe kerül azóta egyetlen trükk beadás, mert a térdeim már kicsit szétmentek attól, hogy régen képes voltam szinte megállás nélkül 2-3 órát is trükközgetni akár 30fokos melegben akár télen a minusz fokokban...
DarkByte
Vistahoz illik háttérnek =)mod:
HavocS
Az a baj, hogy nála nem a tulajdonságaimmal, a külsőmmel van a gond, hanem, ahogy ő mondta neki egy barátság nem úgy indul mint egy szerelem... meg, hogy ő már kétszer rosszul jött ki azzal, hogy megpróbált egy olyan baráttal együtt lenni aki többet akart, és engem nem szeretne ilyen szempontból elveszíteni... és ezek miatt nem tudom hova rakni, hogy ő vajon tényleg nem szeret, csak fél, vagy egyszerűen nem ismeri be magának se, mert a viselkedéséből eléggé olyan dolgok jönnek le... bárki is látott minket, azt hitte, hogy körülbelül évek óta együtt vagyunk már...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest