Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brundle
csendes tag
A PB-t befejezék,gondolom nem véletlenül.Nekem az első 2 évad nagyon tetszett,a többit csak néztem mikor volt szabad időm,nem volt rossz egyik sem,csak az első 2 évad sikerült annyira jóra,hogy ahhoz képest..
Miller: szerintem jó volt,mindig szépen nyugodtan elmondta a szövegét és kész

-
-
mephi666
nagyúr
south parkon még az első évadok környékén jókat röhögtem, mert: "höhö, az idióta gyerekek káromkodnak ezerrel meg hülyeségeket csinálnak... mekkora poén..." (kb középsulis voltam ekkor...) aztán pár évvel később huszonéves fejjel is belenéztem 1-2 részbe és akkor már más miatt röhögtem rajta: irgalmatlanul jó a sorozat társadalomkritikája és mindig elővesznek valami aktuális problémát
sokan hülyeségnek tartják tényleg, de több az a sorozat, mint aminek először látszik 
-
keIdor
titán
válasz
remington2
üzenetére
Lehet szeretni, nem szeretni, de ez a "beképzelt celebek" ez inkább fikázás volt. Meg ki a többesszám, mert itt csak W. Miller-ről van szó... Jó amit idézőjelbe raktam az is egy vélemény, de legalább indokolnád meg, hogy miért írsz ilyeneket... és miért baj Neked, hogy valaki szeretni?
Én meg a South Park-ot utálom, mégpedig azért, mert 14-18 éves korig marha humoros, de szerintem egyben sok rész már szánalmas is... annak idején én is röhögtem rajta, ma már valahogy az időmet is sajnálom arra pazarolni, és nem megyek be a SP topicba lehordani... (már ha van ilyen topic egyáltalán)
Ha ilyeneket leírsz legalább indokold meg, hogy mi a bajod a színésszel vagy a sorozattal... mert ez így csak flame keltés.
ígyvanferi: Mert én mást se csinálok csak napi 24 órában keresem azokat a topicokat, ahol tudok flame-t generálni...

mephi666: Nekem se ő a kedvencem, egyet is értek veled, de Te legalább leírtad mi vele a bajod... nem csak beböfögtél egy fikát és szevasz.
-
mephi666
nagyúr
nem lenne jó, ha átmenne ez a post "pb-fikázásba", mert másik fórumon kifejtettem elég erősen a véleményem a sorozat minőségi szintjének leromlásáról és kaptam hideget-meleget
szvsz: nagyon jól indult és szappanoperákat megszégyenítő lett a vége
kár érte... a színészek közül pedig miller volt szerintem az egyik legtehetségtelenebb (vészhelyzetes, buffy-s, underworld-ös epizód-/mellékszerepei voltak előtte nagyjából)... robert knepper (t-bag), wade williams (bellick) meg pl a mahone-t/sucrét játszó színészek szerintem nem említhetőek vele egy lapon... de ez csak 1 vélemény... tudom, hogy sokaknak viszont bejön a színészi játéka és nincs is ezzel gond... ízlések és pofonok... -
törölt tag
válasz
remington2
üzenetére
Hagyjuk...
-
remington2
senior tag
Ezt benézted, mert
SG-1 10 szezon, Atlantis 5 szezon, B5 szintén 5, BSG 4, Firefly 1, South Park tizenvalamennyi. . ., a kevésbé komolyan vehetőkből és egy-két sitcomból van még úgy tíz szezonyni, plusz amelyeket nem követtem állandóan, és ezek csak hirtelen eszembe jutottak . . .
Amennyire nektek alanyi jogotok imádni, engedtessék már meg, hogy leírjam, ha - esetleg, elnézést kérek érte, hogy nem simulok bele a streambe - más a véleményem. Ez nem a sorozatjunkie, meg a gamekapocs, ahol buzgó XDzés, más véleményének (ha nem az, ami az enyém) fikázása és vigyorgás közepette egyszerre kell tapsolni, és énekelni a fantörpikék főcímdalát.
-
Magnum_
nagyúr
mi az a Bioshock?
egy játék, amiből film lesz? (vagy sorozat lesz?)
-
törölt tag
válasz
remington2
üzenetére
Neked meg mi a csillag bajod van? Mit OMG-zel? Azért, mert azt írtam, hogy PB EVER?
Rohadtul tetszett a sorozat, remélem megengeded hogy a szereplők rajongója lehessek. Főleg T-Bagé, és a főszereplő rajongója...Keldor papa: Azért fikáz, mert még életébe nem látta egy sorozat teljes season-ját.
-
keIdor
titán
válasz
remington2
üzenetére
Úgy bírom, hogy mostanában mindent/mindenkit divat lett valamiért fikázni... attól, mert valaki egy sorozatban is szerepelt már, ami még sikeres is volt miért kellene alapból kihagyni egy filmből? Meg milyen beképzelt celebek? Azok nálunk vannak, kint kicsit mások a színészek többet is adakoznak az ismertebbek is, meg a "kezdők" is.
Mindig csak a fikázás megy ész nélkül ezaz magyarok...
fikázós fórumosokban is legyünk elsők a világon. -
remington2
senior tag
Én meg szívből remélem, hogy az ilyen idióta, beképzelt sorozatcelebeket kihagyják a filmből - és nem csak ebből, minden filmből.
És már látszik is a vérfanok tapsolása:
"Hát ha szereplő lesz, tuti hogy megfogom nézni a filmet! Másért nem, csak miatta! PB EVER!"
PB EVER . . . . OMG . . . .
-
mephi666
nagyúr
szerettem én is a pb-t csak a végére a sorozat elveszítette nálam a hitelességét... miller meg szerintem nem a legjobb színész volt... a nagy benézéseivel meg inkább szappanopera-szereplő hatást váltott ki néha
...de ez csak egyéni vélemény... bioshock filmet meg szerintem megnézem mindenképp... csupán kíváncsiságból, hogy a játék sztoriját mivel tudnák még megtromfolni? 
-
törölt tag
Hát ha szereplő lesz, tuti hogy megfogom nézni a filmet! Másért nem, csak miatta! PB EVER!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sokan hülyeségnek tartják tényleg, de több az a sorozat, mint aminek először látszik
kár érte... a színészek közül pedig miller volt szerintem az egyik legtehetségtelenebb (vészhelyzetes, buffy-s, underworld-ös epizód-/mellékszerepei voltak előtte nagyjából)... robert knepper (t-bag), wade williams (bellick) meg pl a mahone-t/sucrét játszó színészek szerintem nem említhetőek vele egy lapon... de ez csak 1 vélemény... tudom, hogy sokaknak viszont bejön a színészi játéka és nincs is ezzel gond... ízlések és pofonok...