- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmenrath
csendes tag
Üdv mindenkinek. A Megvettem a Marketről a droidmote szervert, rootoltam az xtab-100-asomat, ahogy azt itt a forum elején olvastam. Ment is minden, mint a karikacsapás, az xperiamra rátettem a klienst, de csak kikapcsolni tudom róla a tabot, nem irányítja. Pedig amikor atelóról kapcsolódom, a tabon jelzi is a kapcsolat létrejöttét. Otthoni wifi hálózaton kommunikálnak. (Sajnos csak elméletileg) A feleségem Samsungjáról is próbáltam, az se irányítja. Esetleg valaki futott már hasonló problémába?
-
pmenrath
csendes tag
Sziasztok én ma jutottam hozzá az xtab-100-asomhoz. Nekem nagyon tetszik, ezen az áron nagyon korrekt. Van viszont egy bluetooth gondom. Tudom párosítani a tabot (szintén androidos) telefonommal, de a telefonról nem tudok fájlt küldeni a tabra, csak az ellenkező irányba megy a dolog. Ha usb-n csatlakoztatom a telót, akkor sem látja a tab a teló sd kártyáját, pedig a böngészőben megjelenik a meghajtó. Megköszönöm a javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest