Új hozzászólás Aktív témák
-
Emberke83
csendes tag
Sajnos erre nem képes még a WP 8. Se a Skype, se a Facebook, se a Gtalk nem értesít időben. Késik az összes üzenet. Múltkor az volt, fogadtam a Skype hívást számítógépen, mikor leraktam, rá fél percre kezdett csörögni a telefonon a skype, akkor "ért oda" a hívás, persze mikor felvettem süket volt.
Borzasztó az értesítési rendszere, pedig minden más nagyon jó, de ez használhatatlan! Nem is értem, hogy nem tudják megoldani![ Szerkesztve ]
-
Csillag01
aktív tag
ez mar kelett.jo 5let.
Asus Rog Phone 6
-
Zolik
senior tag
válasz Oppenheimer #13 üzenetére
akkor viszont jelezni kellene. milyen teló? be van kapcsolva hogy fusson a háttérben?
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
válasz Oppenheimer #11 üzenetére
akkor ott valami gond van, vagy ki van kapcsolva a wifi/gsm adatátvitel. nem sok értelme lenne..
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Zolik
senior tag
-
Oppenheimer
nagyúr
WP-n ugyse értesít ha hivnak, vagy akármi van (utolag mutatja hogy nem fogadott hívásom volt ), szoval ez se működne rendesen
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Magga
aktív tag
Nekem 25 üzenetet engedélyez, itt pedig azt írják, hogy korlátlan a lehetőség! Frissítettem kellene?
-
kengyel
nagyúr
Ez azért mindenképp praktikus
kengyel
-
razzorr
őstag
Csak azért se jön a wp-re most, hogy a "nagy" frissitéssel együtt tudjuk átadni magunkat a bőség varázsának :-)
Valakinek van linkje,infója hogy mit is fog pontosan tartalmazni az a bizonyos "nagy" júliusi wp frissítés? -
Воланд
titán
-
Mateosz
aktív tag
Egy kicsit le van maradva a hírfolyam, ez már 2 napja kint van az indexen, pedig sokszor nem is értenek hozzá..
A funkció pedig elterjedhetne a többi üzenőprogramban is.
*** Be prepared! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest