Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
En arra lennek kivancsi, hogy a srac honnan a francbol szerezte a kijelzo uveget valamint a home buttont.. Ha ezek valodiak akkor szerintem az Apple-nel is latta valaki es a termek bemutatasa utan ugyvedekkel karoltve remelem tesznek fel nehany kerdest a sracnak...
A masik eszrevetelem az, hogy az elso 30 HSZ-ben alig van olyan komment ami mas forumokban nem kerulne torlesre..
Szoval igen, remelem draga lesz, es a sok g.okernek aki ezen trollkodik valoban tul draga lesz es nem engedhetik meg maguknak.. -
Simi87
senior tag
nekem ma hoznak iPhone 6 tokokat. nagyon kíváncsi vagyok.
-
Cyberpunk
félisten
Dizájnilag nem igen lesz nagy változás, csak méret növelés. Valószínűleg idén a Blackberry-re szavazok én a részemről, vagy Classic, vagy Passport.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Kötve hiszem hogy ez igazi zafír üveg lenne.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
norbert1998
nagyúr
válasz wertigo1984 #1 üzenetére
kipróbáltad? nem hiszem...
kíváncsi leszek, mivel lehet megkarcolni majd... caterpillar
-
vicze
félisten
Z1C-n hátul műanyag van.
-
djvoyager
tag
Akit érdekel, akkor kicsit bővebben itt olvashat a Gorilla Glass vs. Sapphire kijelző védelmekről.
Voyager -= We brake for nobody! =-
-
halkow
őstag
csak azt nem értem mért nem kerek számot használnak 4,7" 2012-t írunk mikor megjelent a htc one x és sgs3
5" és 6" punk-tumAlcatel onetouch idol2s the king
-
kelly416
veterán
válasz BulletBill27 #52 üzenetére
Igen, legalábbis felső kategóriába.
-
xtremez
aktív tag
Meglátjuk. Mindenesetre a kijelző mérete elég nagyot ugrott.. Elég lenne az 4,2 vagy 4,5-nek is
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
nem tudom ti hogy vagytok vele de én inkább egy Omega vagy Rolex zafírüvegnek hiszek jobban
pl itt Omega
[link]Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kelly416
veterán
válasz BulletBill27 #49 üzenetére
De a RAY-en is gyárilag van egy vasalt fólia, ha jól tudom. Nem piszkálódás, csak ... piszkálódás.
Simi87:
Nekem is az van z1c-n. Elől, hátul. -
vicze
félisten
A hajlításnál azért elég egyértelmű, hogy sok köze ennek nincs a zafírüveghez. A kulcsos/késes tesztet meg 3éve a GG is tudta, húzza végig betonon, és dörzsölgesse kicsit homokban és meglátjuk...
@DMG: A prémium márkák már 1000év valódi zafírüveget használnak kijelzőnek, ez meg nem az. Canonical meg mondod valami maszlagot azt elég sokan bevették.
-
kelly416
veterán
válasz BulletBill27 #45 üzenetére
Verőfényes napsütésben "elcsúszó" fénynél látható hajszálkarcok sincsenek? Mert nekem is mindig mentes maradt a kijelzőm az árkoktól, de ilyen nagyon finom karcokat bizony én is begyűjtöttem, pedig egy kicsit vigyázok, és fóliát nem használok, ha el lehet kerülni.
De félek, hogy ezen a zafíron is kifog a zsebben megbújó por, és ezt is megkarcolja.
-
Kex613826
tag
válasz BulletBill27 #45 üzenetére
Nekem GG 2-tes üvegen vannak hajszálkarcok....
Be positive, nothing is perfect!
-
BulletBill27
aktív tag
Nekem soha nem sikerült eddig sem megkarcolni a telefonjaimat, pedig nem vigyázok rájuk. Fólia meg kizárva. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok erre.
-
kelly416
veterán
Igen, szerintem is olyan ez, mint a csatornafedél. Az acélnak egy szélsőséges állapota, ami a nagy nyomást bírja, de ha egy kalapáccsal rácsapna valaki, akkor nagy esélyel darabjaira hullva merülne el. Ez is bírja a feszültséget, csak ne egy ponton, meg ne hirtelen jöjjön az a feszültség.
-
blade zte
őstag
Tudjátok azt veszem észre, hogy gorilla glass 3-nál tartunk, és még mindig látok embereket a fórumon írkálni, hogy törött a telefonja...
Oppo find 7 astro black
-
-FreaK-
veterán
Már a GG1-et is ilyen videókkal demózták, meg minden hasonló terméket, de persze egyiknek sem ez zárt hanem ahogy írták előttem a finom por meg homok. Most akkor pont egy MKBHD miért ilyen parasztvakítást tesz közzé?
-
kelly416
veterán
Megint feltalálta valaki a Spanyol viaszt? Egy 100éves ház eredeti ablakát sem tudod megkarcolni késsel. Szorjon rá homokot, dörzsölgesse azt. Akkor már letettek valamit, ha az sem bántja.
A hajlítás meggyőző lehet, de a zafír üveg így hajlítható?
Szerk.:
daniel909:
Nem hajlik, az üveg szobahőmérsékleten folyik.[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
az üveg nem hajlik ha jól tudom, szóval ez megint valami marketing bullshit lesz.
lehet van benne zafír x%ban de az biztos h a teljes üveg az nem hajlik. és ugyanúgy karcos lesz mint a többi.szifon 4re is mondták uhhh nem karcolódik, mentek a tesztek azt 2 hét mulva már tiszta karc volt ha valaki nem vigyázott rá, és bedobálta a kulcs mellé....
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
etsmark
tag
Mobilaréna és MKBHD, a legjobb hazai és külföldi tesztelők
-
DMG
senior tag
válasz dreamdancer #4 üzenetére
Nem is az a lényeg, hogy az Ubuntu Edge nem készült el, de maga a technológia ha nem is a mobil piacon de létezik, pont azért mert mesterségesen előállítható, és olyan formára alakítják laborokban, amilyenre akarják, így olyan nagyon nem is költséges amennyire én tudodm, egy GG 3.0-ás üveg lehet egyáron van vele, de azért ettől függetlenül majd "jóárasítják" mert hogy zafír.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
-
TeeJay
félisten
válasz galaxys80 #28 üzenetére
LG G3 Telenornál
ettől biztos 2x de lehet 3x is drágább lesz az új szifonMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Mr President
senior tag
Soha nem értettem ezt a karcolás parát, nekem az első dolgom hogy teszek rá egy 200 forintos fóliát, és bumm már nem is karcolódik a kijelző. Addig míg nem lesz törhetetlen engem nem érdekel az ilyen piti sérülésekkel szembeni ellenállósága.
Az ár már érdekes lesz, nemtudom mennyire engedheti meg magának az apple az áremelést. Nagyon erős a konkurencia. Szerintem marad az ár.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
galaxys80
veterán
Szerintem nem lesz több. De,ha több lesz, akkor sem igazán érdekel.
Egyébként mennyi is volt az S5, M8, Z2 nyitó ára?
Nem értem mit kell lovagolni bárminek is az árán. Ha neked van pénzed és tetszik valami, akkor megveszed. Ha nincs pénzed nem veszed.
Szerintem senki nem kényszerít senkit arra, hogy márpedig Iphone-t vegyen.
Van ezer másik gyártó.[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
válasz galaxys80 #22 üzenetére
Fogadjunk h nem annyiba fog kerülni? Jóval drágább lesz, mint az eddigi iPhone-ok. Nagyobb készülék, nagyobb felbontás, erősebb hardver, zafír üveg. Azt ne mond már, h annyiba fog fájni, mint az 5. Ez simán 250et fog környékezni, de lehet több is lesz
Üdvözlettel, Tibi
-
Mr. Teddy
őstag
Azért írtam, hogy sanszos a legnagyobb az lesz kint 499$ is, alá meg belövik a kisebb kijelzősöket.
Az biztos, hogy a t-mobilnál még a mostani méretű is, ha lesz, akkor drágább lesz, t-mobilnál és a többinél fog a cerka rendesen. Szerencsétlen ez a szitu sajna, de még eu szinten is drágább az iphone mint kint. Na mindegy, ezt lehet boncolgatni, ez van. -
Forest48
aktív tag
Azért ezt majd hiszem ha látom. Volt már rá példa h olyan dolgokat küldtek ki tesztereknek, amibe egy kicsit több anyagot pakoltak, mint a sorozatgyártott és beépített elemekbe...
-
tothmaxy182
őstag
A késsel, meg kulccsal való karcolgatást a Gorilla Glas is ugyanígy bírja. A gond a porral, homokszemekkel van.
Amúgy nekem maga a telefon dizájnja továbbra sem tetszik. Olyan 5c forma, fém házban.
Kíváncsi leszek az árára, szerintem emelnek majd rajta, és így már akár 3 VW Golf I-est is lehet majd venni belőle...Minden szavam magánvélemény!
-
galaxys80
veterán
Én itt vagyok! Mondjuk túlzással sem lehetne apple buzinak nevezni. 5 év droidozás után váltottam Iphone-ra és jelenleg azt mondom soha többé vissza.
Az egyik fő indok a váltásra pont a kijelző mérete volt. Persze azóta rájöttem, hogy ez volt a legkevésbé jelentős különbség a két rendszer között, de ebbe nem mennék bele, mert háború lesz a fanboyok között.
Én kimondottan örülök, hogy ilyen nagy kijelzővel érkezik az I6. Így legalább tuti nem érzek, majd késztetést arra, hogy lecseréljem az I5-öt.Az árra visszatérve.
Pont annyiba kerülnek, mint egy újonnan megjelenő Sony, Samu, HTC zászlóshajó.
Az LG próbál az árakkal most nyomulni, de míg így is képtelen normális mennyiségben értékesíteni a készülékeit egy Samsunghoz képest. -
babkukta
senior tag
Annak örülök, h az eddig kikerült ún. "kémfotók" nem valódiak. Ez már inkább Applés, kicsi káva oldalt, fent meg lent várható volt, h megmarad. De legalább sokkal szebb, mint amik eddig kikerültek. Ez az üveg meg majd bizonyít a való életben vagy nem
Üdvözlettel, Tibi
-
Hobbbyt
őstag
-
zsoltti
senior tag
Hol a sok fikázó apple buzi aki megmonnya hogy 4"nál nem kell nagyobb kijelző?? Valahogy elmaradtak
-
TeeJay
félisten
ez parasztvakítós zafír lesz hogy rá lehessen majd írni a dobozra és cserébe 400ezertől indulhasson majd az ára. érdemes megnézni az LG G3 nyitóárát Telenornál
140körül kapni kártyásan, elég mocskosan odaver az összes gyártónak, de biztos lesz pár(millió) fanatikus aki megveszi ezt a szifont idehaza 2-3x annyiértMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bkercso
nagyúr
Sugallta a video, hogy kőre ejtik, de aztán nem tették. Miért?
Amúgy nem semmi, hasonlóan szívós, mint az üvegszálerősítésű műgyantakompozit! Kíváncsi vagyok, miből van. Kinél lehetett ezt először látni/hallani?kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Mr. Teddy
őstag
Nem értem, mindenki az árakkal jön. 90% annyiba fog kerülni, mint az előző, meg az azt megelőző telefon, nevezetesen 199$, 299$, 399$, lehet ha lesz két modell, akkor az egyik vagy ez alatt lesz, vagy még lesz egy drágább. Persze ezek amerikában előfizetés mellett értendőek, de mivel az a fő piac, és ott mindenki kb így vásárolja meg a készüléket, ugyanúgy megveszik, mint eddig. Aztán, hogy a t-mobil és társai mennyiért, milyen konstrukcióban adja, az már más kérdés. Biztos drága lesz, ez van. Ezt leszámítva, ha ellenállóbb az üveg az tök jó dolog lesz, persze, ha ez nem kamu, bár az utóbbi időben egyre pontosabb ilyen pletykák láttak napvilágot, így ezt sem tartom kizártnak, hogy a leendő telefon üvege.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ez nem inkább zafírkristállyal bevont üveg?
<< Heimdal >>
-
Qukac
tag
MKBHD videó mint Mobilarena hír
Engem amúgy meggyőzött és mivel tudom, hogy ő nem beépített maretinges srác ezért szerintem ez elég meggyőző cucc lesz. Ha még kap egy pár jó szolgáltatást az új iPhone és a teszterek is úgy vélik akkor lehet meglesz az első iPhone-om. -
kbyte1024
veterán
Most mi az árával a baj?? nehogy már sok legyen egy autó ára az "almàért"
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
dilajoska1
őstag
válasz wertigo1984 #8 üzenetére
Hát nekem kicsit fura hogy egy zafír üveget ennyire lehet hajlítani
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Csapoati
nagyúr
-
Peterson_
addikt
válasz wertigo1984 #1 üzenetére
Ugyanúgy, ahogy a por is összekarcolja.
Nekem mindegy milyen üveg van a telefonomon, a fólia az első.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
dreamdancer
őstag
Karcolás szempontjából most is a fém hátlap a veszélyeztetettebb, szóval ha nem térnek vissza a teljesen üveg hátlaphoz (nem), akkor ennek csak a törött előlap cseréjének további drágulása lesz a hozadéka. És az most se két fillér.
Vannak helyek, ahol tényleg fontos a teljes karcmentesség, pl. kamera, ujjlenyomat-olvasó, de amúgy ez is olyan innováció, ami9 nélkül azért el lehetne lenni.
@DMG: a "volna" az pont a "semmi" megfelelője, tudod, én már 20 éve ilyen okostelefont gyártottam VOLNA, ha tudtam VOLNA, hogy kell...
[ Szerkesztve ]
Nem a lényeg a fontos.
-
DMG
senior tag
Csak én érzem úgy, hogy megint úgy adják elő ezt a megoldást, mintha ők találták volna ki? Már az Ubuntu Edge is ezzel érkezett volna, ha sikerül a megcélzott támogatási összeget elérni.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
Kex613826
tag
A videón láttotak szerint elég strapabíró lett, csak mennyibe is fog ez nekünk kerülni? Valamint a káva ijesztően kicsi.
[ Szerkesztve ]
Be positive, nothing is perfect!
-
wertigo1984
őstag
Pofaval leejtve ugyanugy torik.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest