2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Videón látható az iPhone 6 zafírüveg előlapja

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Egy internetre felkerült rövidfilmen a következő generációs iPhone előlapjának védelmét és hajlékonyságát tesztelték.

Hirdetés

Sok pletyka és információ napvilágot látott már a Apple hamarosan érkező új csúcskészülékéről, amit egyelőre iPhone 6 néven emlegetnek. Most az interneten bukkant fel egy videó, melyen a 4,7 hüvelykes változat előlapjának hajlékonyságát és strapabírását tesztelték.

A videón késsel és kulcscsomóval próbálták megkarcolni az üveget, kopogtatták, dörzsölték, vagyis a mindennapos és az annál is erősebb külső hatásoknak tették ki a burkolatot. Az új csúcskészülék a hírek szerint zafírüvegből készült előlappal érkezik, ami a jelek szerint sokkal ellenállóbb, mint a konkurens megoldások, ráadásul sokkal vékonyabb is, így még könnyebben tudja majd karcsúsítani a készülékházat a cupertinói vállalat. Mivel a kisfilm tanúbizonysága szerint nem csak a karcolásokat, hanem a hajlításokat is sokkal jobban bírja az új előlap, így talán lehet reménykedni abban, hogy még egy véletlen leejtés során sem fog nagyobb sérüléseket szenvedni a telefon, amivel sok vásárlót nyerhet meg az Apple, főleg úgy, hogy végre a kijelző méretét is növelték.

Hirdetés

Előzmények

 • A nagy mobilos kamerateszt 2014 derekán

  Ismét összehasonlítottuk az elérhető legjobb kamerás okostelefonokat: Galaxy S5 és K Zoom, iPhone 5s, Lumia 1020, Xperia Z2.

 • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

  Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

 • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

  Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

 • Apple iPhone 5 - öt lett S

  Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.