Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Karma #21 üzenetére

de, alapvetően bántja (bántaná, ha lenne ilyen tabletem), de egyrészt én ellenpéldának a jó tabletes gui-ra nem is az androidot hoztam fel (ha visszaolvasod, akkor azt írtam, hogy az az ios sem jobb az androidnál ebben, nem hogy rosszabb, hanem hogy egyformán nem jók), hanem a meego-t, aminél tényleg egy ötletes, és ergonomikusnak tűnő megoldást mutattak be.

egyébként a különbség annyi, hogy míg az ios 3 éve semmit nem változott, és nem is várható, hogy fog a közeljövőben, addig az androidnál még talán idén jön a ginger, aminél már (ha lehet hinni a híreknek) figyeltek ezekre a dolgokra. szóval mire nekem tabletem lesz, addigra android esetében nem fog zavarni :)

törölt tag

válasz FlyingV #19 üzenetére

jaaa, hogy ez tablet os-nek indult? hát úgy még kevésbé kreatív, mint amit gondoltam róla. most komolyan, az egy ideális kezelőfelület, hogy az összes telepített alkalmazásodat kiszórja a főképenyőre ikonok formájában? hogy egy 10"-os képernyőt nem lehet jobban megtölteni, mint egy halom ikonnal? :) hát, rendben, ez is egy vélemény...
    és a mappák ezen nem segítenek sokat... mi lenne, ha mondjuk el lehetne tüntetni a számomra nem fontos dolgokat legalább (ja, ilyet már csinált más ott Kanadában).

szerintem nem sok dolgot lehet behozni a szifonon. amikor az első megjelent, akkor még ez megállta a helyét, mert jó minőségű, és addig nem nagyon használt hardvert tettek le az asztalra, aztán éveken át azt pofozgatták. igazából azóta nem sok innováció került bele, ahogy a többi termékükbe sem. egyszer volt Budán kutyavásár: minden szegmensben el tudják játszani, hogy egyszer újat alkotnak, aztán utána semmi.
    de mondjuk nekem mindegy, nem kötelező megvenni szerencsére. ajándékba sem kelene különösebben, bár akkor legalább hasznom lenne belőle.

az off részhez pedig: így van! mindkettővel kiválóan kitörölheted :P :))

törölt tag

válasz ezek #15 üzenetére

az egy dolog, hogy a programok kihasználják jobban a képernyőt, de maga a felület nem. nézd csak meg a launchert, csak egy még nagyobb terület, teleszórva ikonokkal. ha már tabletre optimalizált felület, akkor érdemes megnézni azt a németeknél mutogatott meego-s tabletet.

törölt tag

válasz fateless #7 üzenetére

abban egyet kell értsek, hogy a kezelőfelület nem jó, mert ezt asztali gépre tervezték. de most őszintén, mi olyan zseniális az ipad-ban? tökre pontosan ugyanaz, mint egy ipod touch, csak nagyobb méretben. és akkor szídják az androidos tableteket, hogy nem optimalizálták a gui-t a tabletre. nem látok semmi különbséget az ipad-on sem, ott sincs semmiben optimalizálva, csak a felbontást mgcsinálták. tök ugyanaz az elrendezés, ugyanaz minden. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés