Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dkess

őstag

válasz janeszgol #32 üzenetére

Pontosan. Más kategóriák is indulnak a lejtőn. A Sajnálatos tény szerintem az lesz, mint ahogyan eddig is a "kici óccóék" majd mennek a nagyok után ezen "divathullámok" terén. Azaz általános lesz a következő időkben a következő "gigantikus fejlesztések": biliműanyag, felbontáscsökkentés (FHD és az alá), töltő kivétele (ez különösen nagy erőforrásokat felemésztő fejlesztésként) ...

Továbbá telók terén a 7" környékére jön a FHD a csúcskategóriába? Ebben a méretkategóriában az "özönvíz" előtti Tab S2 -ben (fiók mélye már csak) Amoled QHD -t tudott. Pedig ez tab, melyek terén sosem vigéckedtek a felbontás terén ...

A logikus lépcső szerintem (ezzel a véleményemmel egyedül maradtam) az lehetett volna lassan egy 4K és/vagy QHD/120 Hz ... Erre a csúcsok-csúcsa 2021 -ben és TADAMM: FHD ... és az emberek (egy része) tapsol ... :)

Igen, nem lenne baj, ha ezzel mondjuk a 40-60K HUF -os kategóriába mennének a dzsunkagyártól kétpálcás dolgai ellen. Ugyanakkor gyanítom ezt a Samsung tervei szerint erre még csak nem is az a 350 ezres árazás lesz a mérvadó az S21 -es szériában ...

Új hozzászólás Aktív témák