- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
4sal3
aktív tag
Szerintem nem kell félteni őket. Biztos, hogy előre kalkuláltak már vele
-
fondorlatos
aktív tag
Szegény fő részvényesek! Néhány havi csekken hét nulla helyett csak hat szerepel...
-
danih
veterán
válasz walkmanboy #19 üzenetére
Aki, mint tudjuk, vagyona jelentős részét jótékonykodásra fordítja.
-
walkmanboy
tag
Na hála az istennek, legyen még nagyobb veszteségük ! Szegény Bill bácsi !
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
-
JColee
őstag
Úristen mindjárt felvágom az ereimet.
-
neooen
aktív tag
[link] Csúfosan leszerepelt tavaly a Microsoft, csak a második lett .
(#13) Drever: a Wal-Mart a 10. volt.
szerk.: 1985-ben valaki azt mondja, hogy a Microsoft a világ top 3 legnagyobb cége lesz "azzal a masinával" ...
[ Szerkesztve ]
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Drever
csendes tag
Ha jól emlékszem 2011-ben a Wal-Mart Stores-nak volt a legnagyobb bevétele
SE K300i>Alcatel OT-S853>SE V630i>Samsung SGH-I550>Nokia 5800 Navigation Edition>Samsung Wave2>Samsung Wave>Google Nexus S>Samsung Galaxy SII>LG PRADA 3.0>Samsung Galaxy S3 LTE>Galaxy S4>Sony Xperia Z Ultra
-
Drever
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
SE K300i>Alcatel OT-S853>SE V630i>Samsung SGH-I550>Nokia 5800 Navigation Edition>Samsung Wave2>Samsung Wave>Google Nexus S>Samsung Galaxy SII>LG PRADA 3.0>Samsung Galaxy S3 LTE>Galaxy S4>Sony Xperia Z Ultra
-
neooen
aktív tag
"A szoftveróriásnak tehát bőven vannak tartalékai arra, hogy a Windows 8 és Windows Phone 8 platformok felfuttatását hosszú időn át finanszírozza."
Így vagy úgy, de lenyomják a torkunkon, amit én nem bánok.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
danih
veterán
Ja, csak annyi történt, hogy az akvizíciók miatti kiadások és a W8 mindenféle platformra fejlesztésének kiadásai (+ Surface ugye), stb. ebben az időszakban több volt, mint a bevételek. Odafigyelni erre csak akkor lesz érdemes, ha ilyesmi 2012 Q4-ben vagy 2013 Q1-ben merül fel.
-
Traianus
tag
Közben valahol máshol is olvastam ezt, és ott kicsit jobban volt hangsúlyozva, hogy akkor ez csak a negyedéves mérleg, itt egy kicsit kesze-kusza, legalábbis szerintem. Az meg, hogy egy 6 milliárd dolláros kiadás után negatívba csúszott a negyedéves mérleg, szerintem nem olyan elképesztő.
-
danih
veterán
Érdemes azért azt is hozzátenni, hogy az elemzők által várt részvényenkénti 62 centes osztalék helyett 73 centet állapított meg a cég....
-
Traianus
tag
Most akkor mi van?
-
muratomi1
senior tag
Még így is övé a legnagyobb cég.
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
RyanGiggs
őstag
Még a végén csődbe megy Bill-bácsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Revolut
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Bambu Lab 3D nyomtatók