Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
4sal3
aktív tag
Szerintem nem kell félteni őket. Biztos, hogy előre kalkuláltak már vele
-
fondorlatos
aktív tag
Szegény fő részvényesek! Néhány havi csekken hét nulla helyett csak hat szerepel...
-
danih
veterán
válasz
walkmanboy #19 üzenetére
Aki, mint tudjuk, vagyona jelentős részét jótékonykodásra fordítja.
-
walkmanboy
tag
Na hála az istennek, legyen még nagyobb veszteségük ! Szegény Bill bácsi !
-
JColee
őstag
Úristen mindjárt felvágom az ereimet.
-
neooen
aktív tag
[link] Csúfosan leszerepelt tavaly a Microsoft, csak a második lett
.
(#13) Drever: a Wal-Mart a 10. volt.
szerk.: 1985-ben valaki azt mondja, hogy a Microsoft a világ top 3 legnagyobb cége lesz "azzal a masinával"
...
-
Drever
csendes tag
.
-
neooen
aktív tag
"A szoftveróriásnak tehát bőven vannak tartalékai arra, hogy a Windows 8 és Windows Phone 8 platformok felfuttatását hosszú időn át finanszírozza."
Így vagy úgy, de lenyomják a torkunkon, amit én nem bánok.
-
danih
veterán
Ja, csak annyi történt, hogy az akvizíciók miatti kiadások és a W8 mindenféle platformra fejlesztésének kiadásai (+ Surface ugye), stb. ebben az időszakban több volt, mint a bevételek. Odafigyelni erre csak akkor lesz érdemes, ha ilyesmi 2012 Q4-ben vagy 2013 Q1-ben merül fel.
-
Traianus
tag
Közben valahol máshol is olvastam ezt, és ott kicsit jobban volt hangsúlyozva, hogy akkor ez csak a negyedéves mérleg, itt egy kicsit kesze-kusza, legalábbis szerintem. Az meg, hogy egy 6 milliárd dolláros kiadás után negatívba csúszott a negyedéves mérleg, szerintem nem olyan elképesztő.
-
danih
veterán
Érdemes azért azt is hozzátenni, hogy az elemzők által várt részvényenkénti 62 centes osztalék helyett 73 centet állapított meg a cég....
-
Traianus
tag
Most akkor mi van?
-
muratomi1
senior tag
Még így is övé a legnagyobb cég.
-
RyanGiggs
őstag
Még a végén csődbe megy Bill-bácsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy bebukott akvizíció hatmilliárd dolláros leírása sodorta fennállása óta először negatív tartományba az amerikai szoftveróriás pénzügyi mérlegét.
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest