Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz #68487936 #157 üzenetére

W905 szerintem nagyon tuti kis Tv. Gyönyörű képe van . A 3 D meg ekkora méretben az évszázad átverése tv hájpban. Egy-két plazma fant lehet eltántorítana a beidegződött LCD fikázástól ,ha meglátnák.
    Ugyan ez igaz szerintem több 7 és 8 ezres Philips sorozatra. Plazmások mindig őrjöngenek hogy kapják az állandó előítéleteket a fogyasztásra, beégésre, vibrálásra, nappali képminőségre. De ők ugyan ezt adják az LCD oldalra. Új árában a csúcs plazmák amikkel itt jönnek 3-5 százezres készülékek voltak.
    Ebben az árkategóriában lehet találni jó képminőséggel rendelkező LCD-t is, ami sok sztereotípiától mentes, amit táplálnak velük szemben. Mielőtt nekem esnek nem a képminőséget fikázom, mert szerintem is gyönyörű képe van némelyik Pana plazmának. ( meg van néhány egyéb plazma, amiről jobb nem beszélni . )

A témához kapcsolódóan: Szerintem a Sharp nem volt egy kiemelkedő képminőségű Tv soha. Én személy szerint tucat terméknek tartottam a képminőségét. Sony, Philips szerintem fölötte állt ebben bőven.

Új hozzászólás Aktív témák