- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Kíváncsi lennék, hogy a dolgozók kapnak-e éjszakai pótlékot.
-
Lassan azért hozza magával a vasárnapi zárva tartás a maga dolgát. Kettő apró példa. Kérdeztem páromtól, hogy kell e xxxx , yyyy , zzzz a boltból. Elmosolyodik, ige ha nyitva van. Jó kapcsoltam... A lényege: Nem voltunk, nem vettünk és később sem vettünk. Ergo nem hagytam a boltban a pénzt.
Másik: Vasárnapi főzőcske, de bizonyos dolgok miatt úgy alakultak a dolgok, h MA meg kellett már venni a cuccokat, ha ma nem akkor vasárnapig csak a mai nap volt a legkézenfekvőbb erre. Lényeg: A pénz itt előbb, de ki lett adva, csak nem oda ahova addig éveken át ki volt vasárnap, mert MA közelebb volt egy másik bolt, sőt ha már úgy alakult több bolt áruiból lett összerakva a csomag, úgy estek útba.
Mennyi ilyen kis apró eset lehet másoknál is. -
Simi87
senior tag
Ne is mond, nagyon jól telt a vasárnapom, hogy nem a pult mögül kellett a sok walkert bambulnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 7
- Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest