- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Várom.
A tavalyi tetszett, szép formavilág, jó minőség jellemzi. Remélem, hogy ebben majd jobb kamera lesz, 13 megapixeles, és esetleg 3 giga RAM, akkor nálam esélyes lenne. -
vanye
senior tag
Azt, hogy jön a P majd a "régi" droidos Nokiákra, már a legelejétől lehetett tudni. Én úgy vásároltam szeptemberben 5-öst, hogy pontosan tudtam (mert a HMD már akkor lenyilatkozta), hogy a következő főverzió is meg fog érkezni mind a két készülékre. Nem vagyok a Mobilaréna újságírója, de ennyit még én is elő tudok húzni az internet "mélyéről". (SPOILER: a hír tavaly júniusi...) Szóval nem tudom, miért hírértékű az, hogy "a HMD időközben megerősítette", de hajrá, kedves cikkíró, még mindig le lehet adni a minőségből.
-
Crafter32
őstag
Nem ugrál senki erre a fantasztikus híre, így poénból megkezdem a sort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuponkunyeráló
- ASUS routerek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest