Hirdetés

2018. december 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Várható a Nokia 3 idei variánsa

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Roland Quandt

Roland Qandt ismét előbányászott némi ráutaló információt, illetve a következő Android frissítéssel kapcsolatban is érkezett megerősítés.

Roland Quandt szokás szerint Twitteren tette közzé legfrissebb információit, amelyek a Nokia 3 idei variánsára vonatkozóan erősítik meg azt a közkeletű vélekedést, hogy a tavalyi széria frissítése szinte kész tény. A Nokia 3 és Nokia 5 nem voltak lenyűgöző nyitány, de mindkettőből várható újragondolt verzió. Az idei modellek viszont egyre komolyabb ajánlatokként mutatkoztak be, például a nosztalgikus felhanggal is bíró Nokia 8 Scirocco.

A Quandt által mellékelt UAProf kliensalkalmazás adatai alapján a Nokia 3 (2018) Nokia 3.1 kódnéven készül, illetve az is biztos, hogy három új készülék kapott hitelesítést Oroszországban, ezekről viszont nem sok információ áll rendelkezésre. Az viszont biztos, hogy a HMD időközben megerősítette, az eredeti Nokia 5 és Nokia 6 megkapja az Android legújabb főverzióját. A kérdésre, hogy a készülékek frissülnek-e ANDROID P-re, Juho Sarvikas HMD CPO válasza egyértelmű igen.

Hirdetés

Azóta történt

  • Nokia 3.1 - ennyiért pont egyes

    Hiába a jól összerakott ház és a korrekt kijelző, ha öreg a forma és a hardver, a belépőszintű produktumra pedig középkategóriás árazást sütöttek. A Lumia 630 méltó utódja? Bocs, majd legközelebb.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.