Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Meg azért a level dizájn. A Stalkerben elhitted hogy akár valódi is lehetne a helyszín (állítólag majdnem mindennek volt valódi megfelelője amiről modellezték), nem csak úgy oda lett hajítva hogy akkor most ide kell egy ház, oda meg egy kocsi, mint a legtöbb játékban. Pont ez a valósághű fíling volt ami kiemelte a többi közül.
-
B3CS4K0S
újonc
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én nyár végétől kezdtem el egy projektet Unreal Engine-ban és igaz hogy Endless-Runner és elsőre még primitívnek tűnik, de nagyon könnyű vele összerakni dolgokat, mondjuk én a saját kódolt rendszerüket használom a Blueprint rendszert ami látszatra nagyon könnyű, de már minden fejlesztő már a betanult C++ kódolással írja meg a játékot. Én mondjuk tanulom az Unreal-t és még a C++ ismeretét sem tudom, mégis a saját nyelvüket tanítani lehetne, mert nagyon egyszerű, de sok ember inkább maradna a régóta ismert kódolási nyelven, ezért is készülnek összetett játékok, én meg elkészítettem az első projektemet.
-
B3CS4K0S
újonc
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ha jól tudom az X-Ray Engine a sajátjuk volt ami a Shadow of the Chernobyl-ban is használták. Annó nagyon jó volt a grafika és érdekes módon a régi laptopomon elment pedig 2007-es játékról beszélünk azért mindent összevetve elég sok jó játék készült annó, talán jobb grafikával is amelyekhez nagyobb gépigény kellett. Maga a Shadow of Chernobyl grafikája habár nem volt egy egetrengető, de nagyon jó volt és a látványvilága kb olyan mintha tényleg a 30km-es zónában lennél. Az egy bökkenő talán a technikai hibák voltak. Én kíváncsian várom a második részét mert amit az új előzetese mutatott az Unreal Engine 4 képes arra. A fák, a tereptárgyak reagálása a szélre, ilyennel a The Vanishing of the Ethan Carter-ben találkoztam.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest