- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
A vicces az lenne, ha befutna a Jolla Sailfish OS, és a Nokia visszavenné a fejlesztőket.
Valamint ott van még a Samsungnak a Tizen OS is. Ezeknek Maemo/Meego az alapja.
-
BiP
nagyúr
"Tudod, nem az fáj a régi nokia fanoknak, hogy nem az Androiddal házasodtak, hanem az, hogy a Symbiánnal alternatívát nyújtottak a winmobillal szemben, ami nem mindenkinek kellett ám! Erre kivel álltak össze?"
Nem. Nem is az fáj, hogy az MS-sel álltak össze, hanem hogy ennek az volt az egyik feltétele, hogy kukázzák a Symbiant. Szerintem megfért volna egymás mellett a kettő.(#27) csab2: Pont ezt csinálják, amit írsz. Kivéve, hogy nyomatják a fos érintős Asha S40-et. Ahelyett, hogy a sima S40 mellett maradtak volna.
(#29) Fabianus: Én igenis látok piaci területet az Asha és a Lumia vonal között. Ez kb az, amit most a C5-03, 500, 603, 700, 701 fed le, főleg az első kettő, de nem is baj, ha van egy kis átfedés a WP és a Meltemi vonal között.
Tudásban van is. Sőt, a 603-700-701 még jobb is, mint az 510-610.
Szóval tudásban erős rés van az Asha-Lumia között, árban viszont már kezd összeérni. Szóval nem tudom, a Meltemit hogyan pozicionálják be a kettő közé.(#32) Blindmouse+(#34) this is life: A Meltemi nem új, régóta babusgatják házon belül, csak még nem volt kész.
-
Fabianus
tag
Csak azt írtad, hogy az alsóbb kategóriákkal úgy sincs sok keresnivalójuk. Ha úgy értetted ezt, hogy nem termel sok nyereséget, akkor bocs! Ha úgy, hogy nem sikeresek abban a kategóriában, akkor arra vonatkozott volna az eladásokra való hivatkozás.
Nekem amúgy nem fáj az MS, de nem is örülök neki. Nekem az MS és a Google egy kategória.
De hogy a tárgyhoz is írjak valamit. Én igenis látok piaci területet az Asha és a Lumia vonal között. Ez kb az, amit most a C5-03, 500, 603, 700, 701 fed le, főleg az első kettő, de nem is baj, ha van egy kis átfedés a WP és a Meltemi vonal között.
Amit még látni kell, hogy ez egy menekülési útvonal is lehet, ha gond van az MS-el, de lehet, hogy az egész hír inkább csak szárnypróbálgatás, útkeresés. Egyre inkább kezd úgy tűnni, hogy sokkal inkább függ az WP sikere a Lumia sorozat sikerétől, mint a Nokia jövője az MS pénzétől. Majd kiderül. Samsung Android kapcsolattal összefüggésben is reppentek fel pletykák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- OTP Bank topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest