- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
Az 2,6 GHz lesz, de csak ha 2 nagy mag esetén. Ha mind a 4 megy akkor úgy emlékszem, hogy csak 2,3 GHz. Az s820 meg csak 2,150 GHz-en meg, de csak 2 mag. Ebből a 3,6 GHz egy kicsit nagy ugrásnak tűnik nekem. Főleg, hogy 4 db 3,6 GHz-es magról beszélgetünk. Úgy hogy a másik 4 "kis" mag is brutális magas órajelen fut. A kis magoknak meg minek 2,8 GHz?
Nem vagyok chip tervező, de ez így hihetetlen. Még az exynos 8890 sem az s820 esetében sem tudták a throttlingot nullázni, hiába van hűtőrendszer meg minden szar beépítve.
Aztán ha tényleg tudnak 3,6GHz-et elérni tartósan, azzal tényleg le fogják nullázni az idei csúcsokat. -
ctvagyok
őstag
válasz
DeathAdder #28 üzenetére
A 3,6 GHz nekem gyanúsan magasnak tűnik.
-
Matada2.3
veterán
válasz
DeathAdder #28 üzenetére
Köszönöm!
Az a 830 már nagyon beteg lesz. Nem tudom mi fog megenni ennyi erőforrást, hogy indokolt legyen ez a lapka.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Matada2.3 #27 üzenetére
Engem is érdekelt, és wikin utánanéztem, úgy látom ugyanaz a 14 nm -es 2+2 kyro magos adreno 530-as soc mint a 820-as magasabb órajeleken.
Az s830 lesz majd a következő "generáció" 10 nm -en, Kryo 200 4 + 4 mag (3.6ghz + 2.8ghz) + adreno 540 valamikor a negyedik negyedévben.
-
Matada2.3
veterán
Az árazás fog érdekelni. A 823-ról mit lehet tudni?
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
WinstonWolf #1 üzenetére
aki Munkara veszi az nem hujeskedik Folia-val !
-
törölt tag
Nincs értelme árról beszélni amíg semmit nem tudunk a készülékről.
-
B1T3
addikt
Szerintem bővíthetőség pipa, aksi cserélhetősége viszont kizárva. Remélhetőleg cserébe legalább beteljesíti a 4000+ mAh-ró szóló jóslatokat.
Egy baj lesz vele, az ára. És mivel a Note széria egész jól tartja az árát, így még karácsonykor is annyiba fog kerülni, amennyiért nyitnia kéne kb.
-
Az ugye megvan mindenkinek, hogy a Note 4 Edge edge funkciói tökéletesen másak, mint az S-sorozatnak?
Engem csak az érdekel, hogy mennyivel lesz 300 ezer felett, s hogy a Telekom e mellé milyen ajándékot ad az első 50-nek?
-
laci1892
őstag
válasz
Balint1408 #19 üzenetére
Elég erőltetett mondvacsinált funkciói vannak az EDGEnek. Cserébe minden szempontból kényelmetlenebb kezelni.
Remélem bővíthető és / vagy cserélhető akkus lesz. 🤔 -
ctvagyok
őstag
Nem értem mi értelme kihagyni a hatost. Az meg hogy csak edge lenne, az megint egy hülyeség szerintem. De ők tudják.
Tavaly euba nem is jöttek. Az sem volt túl okos. Úgy látszik megint el kell rontani a Note-ot. -
Balint1408
aktív tag
Szerintem hiba lenne csak edge variánst kiadni, mert nem mindenkinek jön be. Próbálhatnának valami értelmes funkciót társítani hozzá.
-
törölt tag
A note széria nálam a 4-nél befejeződött. Az 5 nem kellett mert nem bővíthető. 6 nem volt, a 7 pedig ha csak edge kivitelben lesz akkor ennyi, köszönöm az sem kell.
-
bobace
addikt
Note Edge nekem nagyon bejön, kényelmes használni, jók az Edge funkciói is, én örülök. Bár a két oldali Edge képernyő kicsit nehezítheti a kezelést..
Meglátjuk milyen lesz a végleges verzió, aztán ha jó, egy év múlva mehet a csere Edge to Edge -
atike
nagyúr
De miééééééért kell, hogy Edge legyen???
-
kalmani
tag
Örülök, hogy nem egyedül vagyok azon véleményemmel, hogy ez a hajlított kijelző nem szép.
-
joey04
titán
Snapdragon 823
-
Halkow.
senior tag
Ne legye ez is edge....
-
laci1892
őstag
Edge készülékekhez is van fólia mind. Még üvegfólia is
Családban használnak
Ettől függetlenül, amúgy én sem vagyok oda az edge kijelzőért. Nem látom értelmét, hasznát az arra erőltetett EDGE funkcióknak
-
DeathAdder
veterán
válasz
fornettisuti #7 üzenetére
Dióhéjban mit érdemes tudni róluk?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
WinstonWolf #1 üzenetére
Majd lesz hozzá üveg.
-
zsoltti
senior tag
Akkor ezt kihagyom. Remélem lesz nem kerekített verzió is!
-
tibaimp
nagyúr
Snapdragon 823 - ez meg már milyen soc, utána kell néznem...
-
doooo
veterán
Nekem a képről úgy tűnik, hogy csak egy oldala van kerekítve, és az a hátlap. Hacsak nem dobnak minden ergonómiai újítást -amit egy éve használnak-, és a hátlapot nem kerekítik, csak az előlapot.
-
Peterson_
addikt
válasz
WinstonWolf #1 üzenetére
+1.
Baromi bosszantó, hogy alig lehet találni ezekre a kinelzőkre normális védőt, az pedig kell, ez nem vitás.
Esztétikailag persze baromi jól néz ki, de én jobban örülnék egy teljesen hagyományos megjelenítőnek. -
h4h01
senior tag
Próbálnak valami funkciót társítani ehhez az edge kijelzőhöz, de hogy pont egy note telefonnál? Eddig sem volt semmi funkciója, de mostmeg azt akarják kommunikálni, h a lekerekített szélére írni az olyan hú de jó? Hát haszna tovabbra se lesz, de legalább menő..
-
WinstonWolf
senior tag
Remek... fólia ehhez se lesz már...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hónapokon belül bemutatkozó csúcsmodellje a Galaxy S edge sorozathoz hasonló kijelzővel láthat napvilágot.
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Túra és kirándulás topic
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest