- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szívhatsz ha akarsz, én csak mondtam hogy van egyszerűbb út Az androidosok meg üljenek és türelemmel használják az 1.5-ös/2.1-es rendszert, merthát hová gondolnánk, hogy az ember maga oldja meg a gondját. Hajtsunk fejet a gyártók kegye előtt, a vásárló a szolga!
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
CimbiX
aktív tag
Igen, köszi a tippet, en nem is tetovaznek vele tul sokat (vagyis: inkabb Ebay-en vennek 10 EUR-ert egy kabelt, a Galaxy-S-hez van, jo lenne az is^^), de az asszony a garanciajat felti ;-)
Szoval megvarjuk, mi lesz, valoszinuleg megy vissza a telo a Samsunghoz, nagy kar, mert nem hianyzik ez a macera.
-
-
CimbiX
aktív tag
Ez, amiröl a hir szol, nem WP7 frissites. Sajna a 4.10.xy-os bootloader-el rendelkezö felhasznalok (pl. kedvesem, aki szinten vett maganak egy Omnia7-est, mert megtetszett neki az enyem) tovabbra is szivnak, mert sem a WP7 frisites, sem a javitas, amiröl ez a hir is szol nem müködnek, mert a telefont nem lehet download moduszban inditani. Miutan irtam a Samsungnak azt irtak, hogy ez WP7 problema, menjek a MS-hoz vele... de amennyire en tudom, ez a gubanc a firmware-ben gyökerezik... na sebaj, most irtam nekik ujra, kivancsian varom a valaszt.
az en Ominam-ra gond nelkül felment minden, a majusi update is
-
JR.CSé
senior tag
Nah ezért kellett parázni... de tényleg.Megígérték h lesz és lett is.Ennyi
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
-
danilla
őstag
-
Akimbo
csendes tag
Ez az, és simán fel is ment
No, nem mintha bármi változást észrevettem volna, de hiba nélkül települt és az előre jelzett 25 perc helyett kb. feleannyi idő alatt megcsinálta. Már csak a Mango várat magára[ Szerkesztve ]
WP7... az én választásom :)
-
redmonk'
tag
Na ezért kellett parázni?
MS ahogy ígérte kijavítja amit a Samsung elcseszett. Ez elárul egy-két dolgot azért.!be hard, be ruthless!
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 éve regisztráltam
- VoIP telefonálás
- Projektor topic
- E-roller topik
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest