Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CimbiX
aktív tag
Igen, köszi a tippet, en nem is tetovaznek vele tul sokat (vagyis: inkabb Ebay-en vennek 10 EUR-ert egy kabelt, a Galaxy-S-hez van, jo lenne az is^^), de az asszony a garanciajat felti ;-)
Szoval megvarjuk, mi lesz, valoszinuleg megy vissza a telo a Samsunghoz, nagy kar, mert nem hianyzik ez a macera.
-
CimbiX
aktív tag
Ez, amiröl a hir szol, nem WP7 frissites. Sajna a 4.10.xy-os bootloader-el rendelkezö felhasznalok (pl. kedvesem, aki szinten vett maganak egy Omnia7-est, mert megtetszett neki az enyem) tovabbra is szivnak, mert sem a WP7 frisites, sem a javitas, amiröl ez a hir is szol nem müködnek, mert a telefont nem lehet download moduszban inditani. Miutan irtam a Samsungnak azt irtak, hogy ez WP7 problema, menjek a MS-hoz vele... de amennyire en tudom, ez a gubanc a firmware-ben gyökerezik... na sebaj, most irtam nekik ujra, kivancsian varom a valaszt.
az en Ominam-ra gond nelkül felment minden, a majusi update is
-
JR.CSé
senior tag
Nah ezért kellett parázni... de tényleg.Megígérték h lesz és lett is.Ennyi
-
-
danilla
őstag
-
Akimbo
csendes tag
Ez az, és simán fel is ment
No, nem mintha bármi változást észrevettem volna, de hiba nélkül települt és az előre jelzett 25 perc helyett kb. feleannyi idő alatt megcsinálta. Már csak a Mango várat magára -
redmonk'
tag
Na ezért kellett parázni?
MS ahogy ígérte kijavítja amit a Samsung elcseszett. Ez elárul egy-két dolgot azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged