Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi21
senior tag
Egyre szimpatikusabb a wave ára, ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok 30-as

-
Zolesz007
őstag
Telenornál most van Galaxy S
-
Semmi köze a widgetekhez. Az SH egyrészt alkalmazás a telefonon, ami tényleg összegyűjti egybe az összes bejövő státuszfrissítést és üzenetet, idáig stimmel, de az eredeti alkalmazások nem widgetek. Másrészt az SH meghatározza, hogy milyen hálózatokhoz és milyen módon tud csatlakozni a telefon - prémium esetén push szinkronizálás mindenhonnan, plusz GTalk, MSN és Yahoo IM támogatás is van rendesen, háttérben is jelezve.
erdoke: Citation needed. A Mobilarenán tesztelt telefon is prémium volt, hazai hálózaton. Egy ideig az enyém is.
-
Harlek
tag
A Social Hub az egy widget, ami - ha jól tudom, nekem nincs Wavem - összegyűjti a facebook, twitter, sms, e-mail stb. üzeneteket és egyben megjeleníti, azaz nem kell ezeknek a widgeteit egyenként böngészni, megnézed a Social Hubot és örülsz. (Meg asszem még instant messaging is van benne.)
A prémium Social Hub tud minden funkciót, de fizetős - lenne, ha lehetne hol fizetni érte, nálunk úgy tudom még nem lehet (ám vehető olyan készülék, amihez jár 1 év prémium ingyen). Az alap Social Hub meg ennek a sokkal butább verziója.
-
Harlek
tag
Kár lenne. Egyébként, amikor olvasgattam a Wave topicot, ott több embernek is sikerült itthon prémium Social Hubos (persze kártyafüggetlen) Wavet szerezniük (asszem origo webshopból, de nem mernék megesküdni). Ezért is merült fel bennem a kérdés, hogy hátha a T-nél prémium van ... legalábbis így lenne értelme a dolognak.
-
er2es
tag
a wave így már igen jó árba van...
-
rudymester
senior tag
Nokia 1616-ot mi is 9990-ért adtuk függetlenbe és nem szürkeimport vagyunk, hanem rendes műszaki áruházlánc. Egyébként mindig öröm az árcsökkenés.
A Telenor féléves jelentését olvasgattam a honlapjukon és nem meglepő, hogy csökken a kártyás táboruk. Nincs igazán jó kártyás ajánlatuk.
-
Harlek
tag
A Wavehez jár a prémium Social Hub vagy az alapot kapja az ember?
-
stewe780
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Az apró betűt úgysem olvassa el senki.

Ugyanannyi mind2-ő, a Nokiával viszont lehet telefonálni, akkor melyik a nyerő?
szerk: bocs az nem a szifon4, de akkor is a Nokia a jobb!

-
Sofian
őstag
Ne már...Galaxy S -t vigyék lejjebb....

-
stewe780
őstag
Nokia 1616 vs. iPhone 3GS! Mindkettő 990HUF

-
korpicschess
veterán
Ja, elég jók az árak, kár, hogy Telenornál ilyenre nem lehet számítani..
-
plus44
veterán
Na ez jó hír, úgyis egy Wave-re fájna most a fogam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Meg ugye nálunk mindneki 70-es , így megy az ingyenduma