Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
decoati
aktív tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
A 8+3 az fat16 örökség, éppen 15 éve hogy elavult, ez azért 11+3 is megvan
Gondolkoztam rajta hogy talán a korábbi verziók sovánka kijelzőfelbontásával van összefüggésben, de én nem tudok olyan Androidos telefont aminek 1:1 lenne a képaránya... úgyhogy ez egy sima idegesítő igénytelenség.
(oké, tudom, másik kliens, de a pisztoly kivan hogy lassan alig van olyan funkció amit ne 3rd appokkal oldanák meg, aztán meg tátom a számat hogy a teló üzemidejének jókora százalékában csak a memóriába pakolássza ki-be a dolgokat. Azért ha belegondolunk, az Androidnak is jókora bétateszter bázisa van.) -
decoati
aktív tag
nekem csak az bassza a csőröm a régi verzióban, hogy a csatolmány nevéből ugyanannyi karaktert jelenít meg lendszképben, mint portréban. Oszt ez így nagyon zsír:
MUNKALAP_00...PDF_________________________________Letöltés
MUNKALAP_00...PDF_________________________________Letöltésegymás alatt 18x. Na EZ igénytelenség.
(szerk.: "_" helyett " " természetesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolkoztam rajta hogy talán a korábbi verziók sovánka kijelzőfelbontásával van összefüggésben, de én nem tudok olyan Androidos telefont aminek 1:1 lenne a képaránya... úgyhogy ez egy sima idegesítő igénytelenség.