- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilincs89
tag
válasz
burgatshow #78 üzenetére
Na igen, úgy egyszerűbb
volt már a kezemben egy párszor WP7es telcsi, ott nekem is tetszett, de egyenlőre maradok az androidnál.
Amit meg KAMELOT-nak válaszoltál, abban teljesen egyetértek, nem lehetett ezt annyira egyszerű megírni, minden elismerésem a fejlesztőké. Csak hozzanak össze egy fasza, gyors, felhasználóbarát rendszert, mint eddig
-
kilincs89
tag
válasz
burgatshow #76 üzenetére
annyira egyszerű azt letörölni amire nincs szükség... amióta kijött a win7 azóta az van a gépemen, hibátlanul üzemel, és csak annyit csinálok vele hogy amit régóta nem használom letörlöm, meg esetleg 2havonta egy temp mappa űrités, és ennyi...
windows 8-at volt lehetőségem a suliban tesztelni, igaz eléggé kezdetleges volt, de nekem még nem igazán jött be, de szerintem ez is csak megszokás kérdése lesz...
-
kilincs89
tag
valami olyasmi kéne mint az androidra a recovery, szerintem. bár ez így annyira nem egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged