Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilincs89
tag
válasz
burgatshow #78 üzenetére
Na igen, úgy egyszerűbb
volt már a kezemben egy párszor WP7es telcsi, ott nekem is tetszett, de egyenlőre maradok az androidnál.
Amit meg KAMELOT-nak válaszoltál, abban teljesen egyetértek, nem lehetett ezt annyira egyszerű megírni, minden elismerésem a fejlesztőké. Csak hozzanak össze egy fasza, gyors, felhasználóbarát rendszert, mint eddig
-
kilincs89
tag
válasz
burgatshow #76 üzenetére
annyira egyszerű azt letörölni amire nincs szükség... amióta kijött a win7 azóta az van a gépemen, hibátlanul üzemel, és csak annyit csinálok vele hogy amit régóta nem használom letörlöm, meg esetleg 2havonta egy temp mappa űrités, és ennyi...
windows 8-at volt lehetőségem a suliban tesztelni, igaz eléggé kezdetleges volt, de nekem még nem igazán jött be, de szerintem ez is csak megszokás kérdése lesz...
-
kilincs89
tag
valami olyasmi kéne mint az androidra a recovery, szerintem. bár ez így annyira nem egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest