- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- EarFun Clip – cimpazaj
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Köszönöm a gyors választ!
Ezek szerint nyugodtan áthúzhatom a vezetéket a modem csatlakozójáig és nem szólnak a szolgáltató emberei...
Igaz rosszat nem teszek vele.
Földeléssel kapcsolatban azt nem tudom, hogy van-e leverve földelőszonda, vagy a lakáselosztó előtt van csak közösítve a nullavezetővel, de úgy is egy Fi relét szeretnék majd beköttetni a villanyóra szekrénybe, így olyan szakembert hívok, akinek van jogosultsága blombát levenni (lehet eonos alvállalkozót fognak küldeni), így legalább megállapítható, hogy van-e földelőszonda vagy sem... 50 éve épült ház, villanyóráig áthúzva rézzel, viszont a szerelő elköltözött a környékről, így nem tudom megmondani, hogy megfelelő-e. Digitális órákat tettek fel a környéken mindenhova kb egy éve csak szóltak volna, ha nem megfelelő.. bár ki tudja.
Megpróbálok szerezni kábelt és ha jobb idő lesz megejtem a javítást.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest