Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szélerőmű
tag
válasz
venember83
üzenetére
Sorry, olyan lassan írtam a 23-ast, hogy észre se vettem a reakciót csak miután elküdtem a hszt. Arra akartam kilyukadni, hogy a 20-as rosszul esett és felverte a vérnyomásomat. Mégegyszer bocs, annyi haszna volt, hogy megtanultam az aktuális linkelést. Nekem se tetszik ez a módi. Lassan 1 év telt el mióta regisztráltam, lehet, hogy soha nem leszek addikt, de új belépőnek se érzem magam. Csak a release 4 reflexei bennem ragadtak

-
szélerőmű
tag
válasz
venember83
üzenetére
1. Köszi a segítséget!
2. Kevésbé arrogánnsan is indíthattad volna hozzászólásodat (b@***al mar). Elhiszem, hogy nem az első balfácán voltam már szept. 25. óta, akinek nem esett le egyből ez egy új ri/os release. Ha ilyen lendülettel adtad elő véleményedet, nem maradok sokáig adósod, mert:
3. Sajnos visszszólhatnékomon most sem tudok uralkodni, így b@szogatást, reklamálhatnékot, panaszkodhatnékot földrajzi helytől függetlenül kéretik a sóhivatalba vinni. Nem tudom, hogy Nagyváradon merre van, de jó bogarászást
Köszönöm.
Hogy erről se feledkezzek meg:
http://www.ocia.net/articles/CMHyper212/page4.shtml
Spongya és mégeccer kösz. Ndruu hozzászólását tüzetesebben megsasolva, a másik 2-t elolvasva feloszlott a köd. -
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
A baloldali szerintem nem Hyper TX. Annak a ventilátorának a közepe domború. Épp hétvégén küzdöttem eggyel mert egy mATX házban a HDD csatlakozójával ugyanazt a teret kívánta kitölteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszönöm.